.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Ο συμπολίτης μας Νίκος Παπανικολάου πιστεύει πως η νέα(;) διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, θα εγκαινιάσει το γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ)

Όπως είναι γνωστό, ο Νίκος Παπανικολάου δημοτικός σύμβουλος στο δήμο μας με το "Ζούμε μαζί", κατέρχεται υποψήφιος στις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Σε αυτές είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο που υποστηρίζουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα, που αποβλέπουν σε οικονομική εκμετάλλευση του οικοπέδου, που έχει παραχωρηθεί στην ΑΕΚ για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Σε συνέντευξη του στο aek365.com εκφράζει τη πίστη του ως "στρατιώτης" πως η "Αγιά Σοφιά" θα εγκαινιαστεί από τη νέα διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Δεν έχει τόσο πολύ σημασία αν αυτές οι εκλογές δε προσβληθούν, και δεν ακυρωθούν ως παράνομες, καθώς δεν υπάρχει οριστική δικαστική απόφαση διορισμού διοίκησης από το Πρωτοδικείο. Ούτε και δικαίωμα με την προσωρινή απόφαση να προχωρήσουν σε εκλογές. Και συνεπώς είναι ορατό το ενδεχόμενο να μην υπάρξουν καν σα διοίκηση.



Σημασία έχει η αισιοδοξία που εκφράζει, πως θα γίνει και μάλιστα μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, το ιδιωτικό γήπεδο Μελισσανίδη. Εγώ λοιπόν λέω πως σε τρία χρόνια αποκλείεται να γίνει. Και λέω ακόμη, πως το πιθανότερο είναι να μην υλοποιηθεί ποτέ, το συγκεκριμένο επιχειρηματικό σχέδιο.


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek365.com:


Παπανικολάου: Το ΔΣ που θα προκύψει θα εγκαινιάσει την «Αγιά Σοφιά»



Ο Νίκος Παπανικολάου μίλησε στο aek365 για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο «Ζήτω η ΑΕΚ», για το γήπεδο, αλλά και για τη στάση του Δήμου

Η συμμετοχή του στα κοινά της Νέας Φιλαδέλφειας είναι γνωστή. Το ίδιο και η αγάπη του για την ΑΕΚ. Ο Νίκος Παπανικολάου, ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου (και πιο συγκεκριμένα της αντιπολίτευσης) έχει δώσει όλο αυτό το διάστημα τις μάχες του για την κατασκευή του γηπέδου της Ένωσης. Και πρόσφατα αποφάσισε να εμπλακεί ενεργά και με την Ερασιτεχνική, συμμετέχοντας στο ενωτικό ψηφοδέλτιο «Ζήτω η ΑΕΚ». Για αυτή την απόφασή του, αλλά και για την «Αγιά Σοφιά», μίλησε στο aek365.

-κ. Παπανικολάου ποιοι είναι ο λόγοι που σας ώθησαν να συμμετάσχετε στις εκλογές τις ερασιτεχνικής ΑΕΚ με το ψηφοδέλτιο «ζήτω η ΑΕΚ»;
Για πρώτη φορά, τουλάχιστον όσο εγώ μπορώ να θυμηθώ, γίνεται μια προσπάθεια για να ξεπεραστούν τα προβλήματα διχασμού του παρελθόντος. Κάθε ΑΕΚτζής πρέπει να βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση και αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ με την υποψηφιότητά μου. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα είναι τιμή μου που θα συμμετάσχω.

-Πως κρίνετε τις δηλώσεις στελεχών της «Διοίκησης Βασιλόπουλου» σχετικά με το γήπεδο; Πιστεύετε πως είναι εποικοδομητικές για την πόλη;
Ακούστε τις τελευταίες μέρες, μετά την υπογραφή του κ. Σκουρλέτη, έγινε ένα μπαράζ δηλώσεων από στελέχη της Δημοτικής Αρχής. Δεν θέλω να τις σχολιάσω γιατί νομίζω ότι απλά δείχνουν έλλειψη ψυχραιμίας. Το θέμα του γηπέδου βρίσκεται στην τελική ευθεία. Η κατασκευή του θα ωφελήσει και την Νέα Φιλαδέλφεια. Εμείς το Σάββατο συμμετέχουμε σε μια ιστορική στιγμή. Αυτό το συμβούλιο που θα εκλεγεί, θα είναι αυτό που θα εγκαινιάσει το γήπεδο. Εύχομαι τα μέλη που ψηφίσουν, να δώσουν αυτή την τιμή και σε κάποιον εκπρόσωπο από τη Νέα Φιλαδέλφεια και να με εκλέξουν.

-Πως βλέπετε τον δικό σας ρόλο όταν εκλεγείτε στο διοικητικό συμβούλιο;
Τα παιδιά μου συμμετέχουν στα ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΚ. Γνωρίζω τα προβλήματα και θα βρούμε τις λύσεις ώστε όλα τα τμήματα, να πρωταγωνιστούν στις διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στο κομμάτι που λέγεται οργάνωση και επικοινωνία. Είμαι όμως στη διάθεση του Δ.Σ. για να βοηθήσω από οποιοδήποτε πόστο. Στρατιώτες είμαστε όλοι σε αυτή την προσπάθεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου