.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

H Aντωνία Καρκάνη - Αναγνώστου για τους αγώνες SPECIAL OLYMPICS που διακρίθηκαν και αθλητές της πόλης μας



Στο κλειστό Γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» του Δήμου Λουτρακίου στις 18 Απριλίου 2016,στις 7.00 το απόγευμα, σήμανε το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για τα SPECIAL OLYMPICS, με μεγάλη συμμετοχή από σχολεία, προπονητικά προγράμματα SPECIAL OLYMPICS, τόσο από την Ελλάδα , όσο και από την Κύπρο.

Οι αποστολές  κι από τις 13 Περιφέρειες της Ελλάδος, καθώς και η αποστολή της Κύπρου, παρέλασαν καταχειροκροτούμενες από χιλιάδες θεατές, σε ένα στάδιο που δεν έπεφτε καρφίτσα.

Στην τελετή έναρξης παρουσιάστηκαν χορευτικά δρώμενα από τις αθλήτριες του προπονητικού προγράμματος ρυθμικής γυμναστικής των SPECIAL OLYMPICS HELLAS. Σε αυτήν την τελετή συμμετείχαν τα κορίτσια της ΠΑΙΓΝΙΟΘΗΚΗΣ του Δήμου μας, η ΗΛΙΑΝΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ και η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ.


Στην κολύμβηση συμμετείχε και ο δικός μας ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,  ο οποίος απέσπασε  ένα χρυσό μετάλλιο  στα 100 μέτρα ύπτιο,

 και άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4Χ50 ελεύθερο


Είμαι περήφανη που είχα την τύχη να γνωρίσω κατά την περίοδο που ήμουν Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας, αυτά τα παιδιά και εύχομαι να έχουν πάντα ΥΓΕΙΑ, να είναι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ και να συνεχίσουν να μας φέρνουν όλο και περισσότερα μετάλλια. Θέλω να ξέρουν ότι θα είμαι πάντα κοντά τους σε ότι μου ζητήσουν.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΚΑΝΗ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΦΧ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου