.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 
Το τριήμερο φόρουμ με τίτλο «BLUE MONEY SHOW 2016» στον Αστέρα Βουλιαγμένης στις 22-24 Απριλίου 2016, που συνδιοργανώνεται και από την περιφέρεια Αττικής, δεν αποτελεί απλά μια ακόμη απόδειξη της ήττας της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά ακόμα περισσότερο μία περίτρανη απόδειξη της πλήρης προσαρμογής και ενσωμάτωσης του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβέρνησής του, του πολιτικού του μηχανισμού και των αυτοδιοικητικών του παρατάξεων σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο στην κυρίαρχη πολιτική των μνημονίων της ΕΕ - ΟΝΕ και ΔΝΤ.

Στον Αστέρα Βουλιαγμένης, τον τόπο του «πρώτου εγκλήματος» του αντιλαϊκού κατήφορου του ΣΥΡΙΖΑ, θα «παρελάσουν» όλοι οι «δράστες» που πρωτοστατούν στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής σε βάρος του λαού και των εργαζομένων. Υπουργοί και βουλευτές που υπέγραψαν το τρίτο μνημόνιο, τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ που στρώνουν το χαλί στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, η περιφεριάρχης που σπεύδει να υλοποιήσει και να υπογράψει ότι δεν πρόλαβε ο «μνημονιακός» προκάτοχός της, οι «μεγαλοεπενδυτές» κινέζοι που άρπαξαν το λιμάνι του Πειραιά, εφοπλιστάδες που θέλουν να βάλουν χέρι ότι έχει απομείνει από το παράκτιο μέτωπο της Αττικής και άλλοι πολλοί παρατρεχάμενοι σύμβουλοι και επενδυτές.
Ειδικά σε ό,τι αφορά το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, η «διαπραγμάτευση» της κυβέρνησης δεν αποτελεί παρά προπέτασμα καπνού για να αμβλύνει τις λαϊκές αντιστάσεις, να αποπροσανατολίσει το κίνημα και να επιτύχει την απρόσκοπτη υλοποίηση της επένδυσης, σε συνέχεια της παραχώρησης του Αστέρα Βουλιαγμένης, των Αστεριών Γλυφάδας και του λιμανιού του Πειραιά. Η πολιτική μεθόδευση είναι «στημένη» από καιρό. Τα ίδια πολιτικά στελέχη που το προηγούμενο διάστημα συζητούσαν για τη δυνατότητα ήπιας επιχειρηματικής ανάπτυξης στο χώρο του πρώην αεροδρομίου ή έθεταν το θέμα του «τιμήματος» πώλησης, σήμερα στηρίζουν την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου του Λάτση στο όνομα της «ανάπτυξης», με αντάλλαγμα «καθρεφτάκια» για τους «ιθαγενείς»...
Η «Αθηναϊκή Ριβιέρα» αν «χτιστεί» ποτέ, θα χτιστεί πάνω στις ανάγκες και τα συμφέροντα των κατοίκων της Αττικής. Στο πολιτικό, περιβαλλοντικό και πολεοδομικό έγκλημα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μόνο ο οργανωμένος και αντιστεκόμενος λαός μπορεί να θέσει φραγμό. Το επόμενο διάστημα μπορούμε και πρέπει να ανατρέψουμε τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς για το παράκτιο μέτωπο της Αττικής αλλά και τη συνολική αντιλαϊκή πολιτική, όπως και κάθε κυβέρνηση που την υλοποιεί.
ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΟΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ
καμία ιδιωτικοποίηση - οικοπεδοποίηση - επιχειρηματική δράση
 
ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ COSCO
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ
 
Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 22 Απριλίου στις 17:00,
στην είσοδο του ξενοδοχείου Αστέρα Βουλιαγμένης
 
Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας
εκτός πλάνου
αντικαπιταλιστική κίνηση ελληνικού - αργυρούπολης
 
Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου