.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Η ΡΕΠΟΡΤΑΖΙΑΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

Ας μη διερωτώνται γιατί η αθλητική δημοσιογραφία χάνεται , σβήνει... Ενας ξένος το κατάλαβε αμέσως και δικαίωσε εμάς που φωνάζουμε για τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ. Κανείς μας κανείς δεν κάνει πρωτογενές ρεπορτάζ. Θα γράψουν .ότι τους πει ο Μελισσανίδης,ότι τους πει ο Δημάτος στα non paperτου διαδικτύου και το μεροκάματο βγήκε. Σήμερα σιχαμερά τα ρεπορτάζ , όλα εις βάρος του Πογετ που αποθέωναν μετά το παιγνίδι με τον Ολυμπιακό. Αλλά είπαμε χρειάζεται το σινιάλο από τον μεγάλο. Σε μεγάλο βαθμό γινότανε και στο ντεμοτεχνείο, υπήρχανόμως  κάποιες φωνές αντίδρασης, Τωρα τίποτα μας παρουσιάζουν ότι συμφέρει να βγει από την ΑΕΚ και δεν έχουμε ακούσει την άλλη πλευρά, όπως είναι η αρχή της δημοσιογραφίας.

Συμφωνώ και επαυξάνω. δεν θα πάει καλά η ΑΕΚ, όπως λέει ο Πογετ εξ αιτίας των αγράμματων - δημοσιογράφων. Αν τους δείτε στην αίθουσα τύπου είναι για λύπηση. Δεν θα πάει καλά η ΑΕΚ γιατί όσο δεν ενισχύεται ισάξια με τον Ολυμπιακό, τόσο θα βλέπει την πλάτη του.


Του χρόνου θα έχουν πέσει και οι παράγκες και όλα σύμφωνα με όσα σχεδιάζουν οι Κοντομελισανιδοαλαφούζοσαββλίδηδες, αλλά πάλι το πρωτάθλημα θα πάρει ο Ολυμπιακός. Γιατί ο χοντρός θα ρίξει χρήματα θα ενισχύσει τον γαύρο για  να αποδείξει την γύμνια ενός συστήματος που θέλουν να διοικούν το  ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς να επενδύουν.

πηγή: sportstriunfo.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου