.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Χτύπα σαν άντρας...





Το τελευταίο διάστημα, από συγκεκριμένη κατεύθυνση, στο προσκήνιο ή το παρασκήνιο, εκδηλώνονται προσωπικές επιθέσεις προς δημόσια πρόσωπα. Μια από αυτές, αφορά το πρόσωπο μου. Και έχει εξαπολυθεί ανυπόγραφα, από την ηλεκτρονική και έντυπη έκδοση, της «Αναγέννησης Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας».

Πρόκειται για συκοφαντικά δημοσιεύματα που ευθέως παραπέμπουν σε κίτρινο τύπο, αυριανισμό, υποκουλτούρα, φαιά προπαγάνδα. Το επίπεδο τους ακτινοβολεί και απευθύνεται σε καθυστερημένα πολιτικά, στρώματα της κοινωνίας. 

Καλώ λοιπόν δημοσίως, το διευθυντή, τους συντάκτες και εκείνους που αρθρογραφούν στην «Αναγέννηση Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», και ειδικά εκείνους με τους οποίους λιγότερο ή περισσότερο γνωριζόμαστε, να τοποθετηθούν και να τεκμηριώσουν όσα ισχυρίζονται.  

Το κάλεσμα εννοείται αφορά πρωτίστως, τον επίσης πρόσφατα καταδικασθέντα σε πολυετή κάθειρξη, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων κλπ, Χάρη Τομπούλογλου, από τον οποίο υποτίθεται ζητούσα ρουσφέτια. 


Στη σημερινή ανάρτηση, θα περιοριστώ σε αυτά, και στην ενημέρωση σας για ορισμένα ουσιαστικά από εκείνα που έχουν προηγηθεί.
 


Μετά από σειρά αναρτήσεων στον ιστοχώρο μου, και συγκεκριμένα:

αυτής και αυτής στις 12-4-16, αυτής, και κυρίως αυτής στις 13-4-16, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος στο φέισμπουκ, στο ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ του καλού φίλου Μπάμπη Βαρούτη. Στο τέλος του, θα συνεχίσουμε με τα επόμενα γεγονότα...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Χρήστος Τριανταφύλλου Δεν είναι δική μου άποψη και του κ. Τομπούλογλου κ. Καμπούρη, υπάρχουν και συνεργάτες που είδαν την δίκη από την αρχή... και έχουν κάνει ρεπορτάζ (εκτός αν πιστεύετε ότι δεν μπορούν) . Το ότι γράφω στην Αναγέννηση δεν πάει να πει ότι τα γράφω όλα εγώ. Επίσης να σας πω ότι όλα αυτά που γράφει το άρθρο είναι ότι ακριβώς έγινε στην δίκη. Σαν δημοσιογράφος μπορείτε να το ψάξετε. Επίσης να σας πω ότι στην Αναγέννηση ότι γράφουμε δεν είναι και η άποψη όλων των συνεργατών... ο κάθε συνεργάτης της εφημερίδας έχει την δική του άποψη.
Manos Kampouris
Manos Kampouris Κύριε Τριανταφύλλου, αν το σχόλιο σας έχει την πρόθεση να τονίσει, ότι έχουν κι άλλοι όμοιες εκτιμήσεις και απόψεις, για τη διαδικασία και το αποτέλεσμα της δίκης σας, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εξάλλου η τελευταία παράγραφος του κειμένου που αναδημοσίευσα, το δηλώνει ρητά.

Όπως θα διαπιστώσατε, αναδημοσίευσα το άρθρο χωρίς κανένα σχολιασμό στην ουσία του. Κι επίσης όπως εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε, αν δεν το έχετε ως τώρα διαπιστώσει, πάντα στην υπόθεση σας, υπάρξει προσεχτικός και διακριτικός σε βαθμό παρεξηγήσεως.

Σας επισημαίνω λοιπόν πως το άρθρο δεν έχει καμία υπογραφή προσώπου, δε λέει άρθρο της σύνταξης ή κάτι άλλο κλπ. Τα άρθρα αυτά από το νόμο και όχι μόνο, χρεώνονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα, όπως είναι ο διευθυντής. Κι εσείς είστε ο διευθυντής σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της εφημερίδας.

Γνωρίζω πρόσωπα της συντακτικής ομάδας σας, κι έτσι δε χρειάζεται η διευκρίνιση πως δεν τα γράφετε όλα εσείς. Όπως και να γίνει όμως, κινείται στα όρια του απίθανου να ισχυριζόμουν πως κάποιος άλλος βρίσκεται πίσω από το όνομα στην υπογραφή ενός άρθρου. Εδώ δεν έχουμε υπογραφή.

Θεωρώ ολότελα θεμιτό να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Ο πληθυντικός που διατρέχει όσα γράφω, δεν είναι μόνο ευγένειας, αναφέρομε και στο Χάρη Τομπούλογλου. Σεβόμενος τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε μετά την καταδικαστική απόφαση, επέλεξα να αναδημοσιεύσω τις απόψεις σας, τις οποίες δε συνάντησα να κυκλοφορούν αλλού.

Κύριε Τριανταφύλλου, δεν παρακολούθησα τη δίκη. Αλλά είμαι βέβαιος πως αν ρωτούσαμε πχ δέκα πρόσωπα που παρακολούθησαν ένα γεγονός, θα συνέβαινε αυτό που συμβαίνει πάντα. Καθένας θα επικέντρωνε σε διαφορετικά σημεία, και αυτό που θα καταλάβαινε καθένας, δε θα ήταν απαραίτητα ολόιδιο με αυτό που κατάλαβαν οι άλλοι. Αποδέχομαι πλήρως πως ότι καταλαβαίνει καθένας μας, για οτιδήποτε πέφτει στην αντίληψη του, είναι η δική μας αλήθεια. Αυτή είναι και η βάση των διαφωνιών μας. Ένα γεγονός, διαφορετικές γνώμες.

Κρατώ πως δεν εκφράσατε καμία διαφωνία με το κείμενο, που δεν έχω κανένα λόγο να μην αποδεχτώ πως δεν είναι δικό σας.
Χρήστος Τριανταφύλλου
Χρήστος Τριανταφύλλου κ. Καμπούρη αναδημοσιεύσατε το άρθρο με άλλο τίτλο, πουθενά δεν λέει το άρθρο που δημοσίευσε η Αναγέννηση " Απόψεις του Τομπούλογλου και του Τριανταφύλλου" βάλατε έναν δικό σας τίτλο για κάποιο λόγο, που πραγματικά δεν τον καταλαβαίνω.
Θα μπορούσατε να αναδημοσιεύσετε το άρθρο χωρίς να βάλετε κάτι "δικό σας" (σαν δημοσιογράφος ή μπλόκερ είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε ότι υπάρχει άγραφος νόμος με τα άρθρα ).
Όσο για το αν κάποιος παρακολουθούσε την δίκη... έχω να σας πω... πως αυτά που γράφουν στο άρθρο της Αναγέννησης δεν είναι απόψεις ή γνώμες κάποιου δημοσιογράφου - συνεργάτη της Αναγέννησης, είναι ότι έχουν καταγραφεί στα πρακτικά της δίκης.
Το αν θέλετε να γράψετε μια δική σας γνώμη, είναι καθαρά θέμα δικό σας. Το μόνο που θα σας παρακαλέσω είναι να μην μπερδεύετε τον οποιονδήποτε αναγνώστη με τίτλους που δεν "ισχύουν", νομίζω ότι όσες φορές εγώ προσωπικά έχω αναδημοσιεύσει άρθρο από το μπλόκ σας, το έβαλα ακριβώς όπως ήταν. Δεν πρόσθεσα ούτε αφαίρεσα κάτι , άσχετα αν συμφωνούσα ή όχι με το άρθρο σας.
Τέλος να πω... ότι μου δίνετε την ευκαιρία να μπορώ να λέω και εγώ ότι από την στιγμή που και εσείς έχετε το δικό σας μπλόκ, ότι ανεβάζετε είναι γραμμένο από εσάς.
Να ξέρετε πάντως ότι η Αναγέννηση ότι ρεπορτάζ κάνει ή ότι ανεβάζει είναι σε συνεννόηση με όλους τους συνεργάτες, πολλές φορές μάλιστα υπάρχουν περιπτώσεις που κάποια άρθρα κάποιος συνεργάτης (και κάποιες φορές και εγώ προσωπικά ) δεν συμφωνεί να δημοσιευτούν, πάντα όμως πάμε με την πλειοψηφία, γιατί όπως και να το κάνουμε υπάρχουν κάποιοι που λειτουργούν ομαδικά.
Θα εκτιμούσα αν αλλάζατε τον τίτλο από την αναδημοσίευση που κάνατε και να βάζατε τον τίτλο όπως ακριβώς είναι site της Αναγέννησης. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει ας βγάλει συμπεράσματα μόνος του ή ας γράψει ότι θέλει στα σχόλια.
Manos Kampouris
Manos Kampouris Κύριε Τριανταφύλλου έκανα με το σαφέστερο τρόπο, πλήρη αναδημοσίευση ανυπόγραφου άρθρου της εφημερίδας που διευθύνετε. Πρόσθεσα στην αρχή της ανάρτησης δικό μου επεξηγηματικό σχόλιο, που σχετίζεται αποκλειστικά με τον τίτλο που επέλεξα να έχει η ανάρτηση. Στο τέλος του αναφέρω σαφώς: «Ακολουθεί η αναδημοσίευση:». Η οποία διατηρεί αυτούσια εμφανώς τον τίτλο, και το περιεχόμενο που υπάρχει στην ανάρτηση σας. Η τελευταία πρόταση του σχόλιου μου, γράφει: «Το σημειώνουμε αυτό, γιατί επαληθεύει πως όσα γράφτηκαν και ακολουθούν, απηχούν τις απόψεις τους.»

Από πουθενά στο σχόλιο μου, δεν προκύπτει ότι αυτοπρόσωπα δηλώσατε, πως αυτά ισχυρίζεστε. Ο τίτλος είναι γνωστό πως πρέπει να αποδίδει με δυο λέξεις το περιεχόμενο. Και συνεχίζω να εκτιμώ πως αυτός που επέλεξα είναι σωστός. Γιατί επιδίωξη μου ήταν να διαβαστούν απόψεις που ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναδημοσιεύτηκαν, και με τις οποίες όχι μόνο δε διαφωνείτε, αλλά είστε κι ολότελα σύμφωνος. Η πολιτική μου εκτίμηση δηλαδή ήταν και είναι, πως όσα αναφέρονται στο άρθρο, εκφράζουν πλήρως εσάς και το Χάρη Τομπούλογλου.

Επιπλέον σας θυμίζω πως ακόμη και η φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση μου, είναι αυτή που συνοδεύει το δημοσίευμα σας.

Μου κάνει εντύπωση που δε γνωρίζετε ότι είναι θεμιτή και διαδεδομένη πρακτική, η αναδημοσίευση συνοδευόμενη από σχόλιο θετικό ή αρνητικό, επεξηγηματικό ή συμπληρωματικό του αναδημοσιεύοντος.

Αν μάλιστα ρίξετε μια ματιά στον ιστοχώρο μου, θα διαπιστώσετε πως δεν έκανα κάποιου είδους εξαίρεση στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ωστόσο είστε ο πρώτος που ενοχλείται!

Να προσπαθήσω να εξηγήσω το λόγο που έβαλα τον τίτλο που σας ενοχλεί. Είναι δικαίωμα μου να εκτιμήσω και να κρίνω δημοσιεύματα, να αποφασίσω και να επιλέξω ποιο τίτλο θα έχω στις αναρτήσεις μου. Κατά την εκτίμηση μου, και οι ενστάσεις σας το επιβεβαιώνουν, το κείμενο σας εκφράζει πλήρως. Απλά δεν έχει από κάτω υπογραφές. Αν σε οποιοδήποτε σημείο σε όσα μου απευθύνετε, γράφατε πως έστω μια τελεία δε σας εκφράζει, φυσικά και θα φρόντιζα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Τώρα τι να πω; Πως συμπτωματικά δεν έχετε καμιά αντίρρηση, αλλά δε λέτε τα ίδια κι εσείς; Κατανοώ την ανάγκη σας να δείξετε, πως πολλοί έχουν την άποψη που συμβαίνει να είναι και δική σας. Αλλά πουθενά εκτός της «Αναγέννησης» δε βρήκα να φιλοξενούνται οι απόψεις που είναι, και ταυτόχρονα δεν… είναι, δικές σας.

Από τα πράγματα προκύπτει η ανάγκη να σας υπενθυμίσω με τη σειρά μου, πως ότι αφορά οτιδήποτε έχει φτάσει στα χέρια μου για δημοσίευση, έχει αναρτηθεί ασχολίαστο. Όχι ασφαλώς γιατί δεν είχα τίποτα να πω. Όχι γιατί απαραίτητα συμφωνούσα. Δε ζήτησα και δε θέλω φυσικά να μου κάνετε καμιά χάρη, αν οποιαδήποτε στιγμή αισθανθείτε πως έχετε κάτι να πείτε σε σχέση με μένα, ή με όσα δημοσιεύω.

Απλά εντελώς συνοπτικά σας θυμίζω κάποια λίγα πράγματα, και δεν εννοώ πως σας έκανα χάρη, πως στον ιστοχώρο μου μέχρι τη μέρα που εκδόθηκε η καταδικαστική απόφαση:

• Δεν ανάφερα πουθενά το όνομα σας σε σχέση με την υπόθεση, αν και πολλοί με παρότρυναν – επέκριναν γι΄ αυτό.
• Δε δημοσίευσα φωτογραφία σας, σχετίζοντας τη με τη σύλληψη σας.
• Δε δημοσίευσα φωτογραφία με χειροπέδες, δική σας ή του Χάρη Τομπούλογλου.
• Δεν επιχείρησα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία, για να κατακρεουργήσω πολιτικά ή προσωπικά εσάς και το Χάρη Τομπούλογλου, με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός.
• Να μην αναφερθώ σε όσα έγραψα - γράφτηκαν το ίδιο διάστημα.
• Να μη προχωρήσει σε συγκρίσεις…

Αντίθετα όμως λόγω διαφορετικών πολιτικών απόψεων, και ειδικά στο θέμα του ιδιωτικού γήπεδου Μελισσανίδη, μέχρι πριν τη σύλληψη σας, είχα ασκήσει έντονη πολιτική κριτική για τις θέσεις του Χάρη Τομπούλογλου και της «Καλημέρας». Μάλιστα αυτό είχε σαν αιτία ο συνδυασμός του και ο Σύνδεσμος Μικρασιατών, να μη στέλνουν για δημοσίευση τα δελτία τύπου τους σε μένα.

Από την άποψη λοιπόν όλων των παραπάνω, νομίζω πως όλως επιεικώς στην καλύτερη περίπτωση, είναι υπερβολή ο τρόπος που αντιμετωπίζετε την αναδημοσίευση που έκανα, κι εμένα.

Αν πάντως επιθυμείτε, δεν έχω κανένα πρόβλημα να προχωρήσω σε καινούρια ανάρτηση, στην οποία θα περιλάβω την αρχική και τους διαλόγους μας εδώ. Στην οποία από κάτω μπορείτε να προσθέσετε ελεύθερα ότι θέλετε. Γιατί θέλω τα πάντα, πρόσωπα και συμπεριφορές, γεγονότα και αντιδράσεις, να τίθενται στην κρίση όσων ενδιαφέρονται.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αμέσως μετά το παραπάνω διάλογο, ακολούθησε η παρακάτω ανυπόγραφη δημοσίευση - κατινιά, στην "Αναγέννηση".
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κούβα και… «Κουβανοί»


fintel-kastro

Φαίνεται ότι δεν μπορεί να ξεχάσει ο κ. Μάνος Καμπούρης την…Κούβα. Κάποιοι λένε ότι παλαιότερα, σε στιγμές βαθειάς κομμουνιστικής του προσήλωσης και έξαρσης (σταλινικού τύπου), πήγαινε και ο ίδιος στη Κούβα για να «συνδράμει» τους εκεί συντρόφους του εκεί στη συγκομιδή «αγροτικών Προϊόντων»!!! Λέτε να είναι αλήθεια;

Επίσης κάποιοι άλλοι κακεντρεχείς ισχυρίζονται ότι παλαιότερα – σε εποχές μεγάλης κόντρας του με τον πρ. Δήμαρχο Παντελή Γρετζελιά – όταν ο κ. Μάνος Καμπούρης υπηρετούσε ως υπάλληλος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, διορισθείς -θέλω να πιστεύω- με απόλυτα διαφανείς και αξιοκρατικές διαδικασίες, προσέτρεχε στον Χάρη Τομπούλογλου για να τον «βοηθήσει» να «μετακομίσει υπηρεσιακά» στον Δήμο Αθηναίων για να αποφύγει την πολεμική του τότε Δημάρχου μας. Λέτε κι αυτό να έχει δόση αληθείας, η απλά αποτελεί μία φήμη;

Διαβάσαμε σήμερα στο blog  Μ. Καμπούρη την παρακάτω ανάρτηση …
12986853_1276303719065771_527957076_o
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Κυριακή 17 Απρίλη 19.30
Café Satyricon – Αριστοφάνους 1 και Μάρνης 26, Χαϊδάρι

Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο των τελευταίων χρόνων, βιώνουμε την επίθεση διαρκείας του νεοφιλελευθερισμού και των παραγώγων του που άμεσο στόχο έχουν την αποδόμηση των κοινωνιών μέσα από το τσάκισμα της εργατικής τάξης, της νεολαίας και των εκφράσεών τους. Παράλληλα δεχόμαστε την μιντιακή επίθεση που στοχεύει την συλλογική μνήμη των κινημάτων και όλων των αγωνιστριών και αγωνιστών, και που υποβαθμίζει τις ιστορικές μας νίκες που έδωσαν ώθηση στην ιστορία.

Επειδή αυτή η «μνήμη» δεν θέλουμε να μπει στην λήθη, το Café Satyricon θα διοργανώσει μια σειρά εκδηλώσεων με σκοπό να αναδειχθούν αυτές οι σταγόνες ιστορίας, να διδαχθούμε από τις μικρές ήττες και τις μεγάλες στιγμές που χάθηκαν, να πάρουμε κουράγιο από τις νίκες και να συνεχίσουμε αταλάντευτα μπροστά.
Στο πλαίσιο των προαναφερθέντων το Café Satyricon και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Χοσέ Μαρτί» συνδιοργανώνουν εκδήλωση – συζήτηση με αφορμή την επέτειο των 55 ετών από την ιστορική νίκη της Κουβανικής Επανάστασης έναντι του αμερικανικού ιμπεριαλισμού, όταν η CIA υποστήριξε την βίαια ανατροπή της κουβανικής κυβέρνησης και αποβίβασε, στις 17 Απρίλη του 1961, 1500 ενόπλους.

Θα προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό και την συζήτηση θα ανοίξει ο Τζωρτζ Μεχραμπιάν, εκ μέρους του «Χοσέ Μαρτί».

Τέλος, το Café Satyricon είναι ανοικτό σε κάθε πρόταση σωματείου, συλλογικότητας, πολιτικής οργάνωσης για διοργάνωση ή συνδιοργάνωση για ανάλογων γεγονότων.

Στον χώρο θα λειτουργήσει πολιτικό βιβλιοπωλείο από τις εκδόσεις «Διεθνές Βήμα» και Red Marks.
Αναρτήθηκε από Manos Kampouris στις 9:13 π.μ.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Και λίγες μέρες μετά, το παραπάνω κείμενο, χωρίστηκε στις παρακάτω δυο αναρτήσεις, και... πλουτίστηκε με νέα ψεύδη, συκοφαντίες,  και τις γνωστές κατινιές...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ο Καμπούρης και η καμπούρα του…

56437
• Μας ενημερώνει ο Μάνος μας ότι γίνεται εκδήλωση «εις ανάμνησιν» της εισβολής στον «Κόλπο των Χοίρων» κατά της Κούβας πριν 55 χρόνια…

Φαίνεται ότι δεν μπορεί να ξεχάσει ο κ. Μάνος Καμπούρης την…Κούβα. Κάποιοι λένε ότι παλαιότερα, σε στιγμές βαθειάς κομμουνιστικής του προσήλωσης και έξαρσης (σταλινικού τύπου), πήγαινε και ο ίδιος στη Κούβα για να «συνδράμει» τους εκεί συντρόφους του εκεί στη συγκομιδή «αγροτικών Προϊόντων»!!! Λέτε να είναι αλήθεια;

Επίσης κάποιοι άλλοι κακεντρεχείς ισχυρίζονται ότι παλαιότερα – σε εποχές μεγάλης κόντρας του με τον πρ. Δήμαρχο Παντελή Γρετζελιά – όταν ο κ. Μάνος Καμπούρης υπηρετούσε ως υπάλληλος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, διορισθείς – θέλω να πιστεύω – με απόλυτα διαφανείς και αξιοκρατικές διαδικασίες, προσέτρεχε στον Χάρη Τομπούλογλου για να τον «βοηθήσει» να «μετακομίσει υπηρεσιακά» στον Δήμο Αθηναίων για να αποφύγει την πολεμική του τότε Δημάρχου μας. Λέτε κι αυτό να έχει δόση αληθείας, η απλά αποτελεί μία φήμη;

Υ.Γ 1 Ο δρόμος μέχρι τον Άρειο Πάγο είναι μακρύς…

Υ.Γ2 Το κεφάλι θα είναι πάντα ψηλά γιατί εκεί ζει η αλήθεια…

Υ.Γ3 Το κεφάλι είναι χαμηλά στους ανθρώπους που έχουν μίσος και αρρώστια, σε αυτούς που  είναι πουλημένοι στο χαρτί…

Υ.Γ4 Ναι! το ξαναλέμε είμαστε υπέρ του γηπέδου… όσο και να σε πειράζει…


κμμμ

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο μικρός Μάνος ήταν καλός, πολύ καλός στην αφισοκόλληση. Είχε επίσης διαπρέψει στην ρουφιανιά.   Αγαπούσε και θαύμαζε  το θείο «Στάλιν» ! Αλλά με το αζημίωτο, δηλαδή ήταν ένα είδος «κομμουνιστή αλα – κάρτ» . Έτσι όταν οι σύντροφοι  του πριν πολλά χρόνια έγιναν αφεντικά στη πόλη που ζούσε, με εντελώς διαφανείς και αξιοκρατικές διαδικασίες τον έβαλαν από το παράθυρο στο Δήμο, μήπως και τους φάει την θέση κανένας φασιστο-δεξιός μορφωμένος. Ο μικρός Μάνος, που του άρεσε το ραχάτι και η μπουρδολογία δεν ήταν για αυτά… δεν ήθελε να δουλεύει γιατί αυτό ήταν μια αστική συνήθεια. Τσακώθηκε με το επόμενο αφεντικό της πόλης, πούλησε κανονικά τους συντρόφους του, και με την βοήθεια ενός δεξιού – εχθρού του λαού «μετακόμισε σε γειτονική πόλη και άρχισε να γράφει τις μπουρδολογίες του στη φυλλάδα ενός «πατεντάτου συνεργάτη της χούντας». Δηλαδή έκανε αντίσταση ο μικρός Μάνος εκ του ασφαλούς, αφού εν τω μεταξύ άλλαξε 2-3 κόμματα. Αλλά όσοι τον ήξεραν και ειδικά ο σύντροφος «Λεωνίδας» τον έκραξε για τα καλά πρόσφατα και του θύμισε το βρώμικο παρελθόν του… Η συνέχεια επί της οθόνης…

Η ταινία αφιερώνεται σε όσους και όσες δεν σκύβουν το κεφάλι, σε όσους και όσες υψώνουν ανάστημα στους αγώνες για  να λάμψει η αλήθεια!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στα παραπάνω ως σήμερα δεν απάντησα, γιατί: 


  • ισχύει το γνωστό, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες... 
  • δεν αξίζει το κόπο να απαντάς σε συκοφαντίες, ψεύδη και κατινιές, που προέρχονται από αναξιόπιστο πολιτικά και κοινωνικά περιβάλλον
  • δεν έχω βιασύνη και άλλους λόγους...

Υπάρχουν όμως πολίτες που διαβάζουν και δε γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Κι επίσης υπάρχουν πρόσωπα με ορισμένα από τα οποία γνωριζόμαστε, και είναι συντάκτες της "Αναγέννησης". Στην οποία διευθυντής είναι ο πρόσφατα καταδικασθείς σε πολυετή φυλάκιση Χρήστος Τριανταφύλλου, που έχει συντάκτες τους:

Λευτέρη Αντωνόπουλο
Νίκη Ζερβουδάκη
Ηλία Καβαλλιέρο
Γιώργο Καλογεράκη
Χάρη Κανάκη
Θάνο Λέκκα και 
Νίκο Λούτα

επίσης πέραν των παραπάνω, στο τελευταίο φύλλο της γράφουν οι:

Νίκος - Τρυπιάς Αλεξάνδρου
Ντίνος Μποσινάκος
Λίνος Κουντουράς


Και τέλος με δεδομένο πως ο Χρήστος Τριανταφύλλου απευθυνόμενος σε μένα, παραπάνω έγραφε, χωρίς κανείς να τον διαψεύσει:

"Να ξέρετε πάντως ότι η Αναγέννηση ότι ρεπορτάζ κάνει ή ότι ανεβάζει είναι σε συνεννόηση με όλους τους συνεργάτες, πολλές φορές μάλιστα υπάρχουν περιπτώσεις που κάποια άρθρα κάποιος συνεργάτης (και κάποιες φορές και εγώ προσωπικά ) δεν συμφωνεί να δημοσιευτούν, πάντα όμως πάμε με την πλειοψηφία, γιατί όπως και να το κάνουμε υπάρχουν κάποιοι που λειτουργούν ομαδικά".

Αναρωτιέμαι λοιπόν, αν εκφράζει όσους με οποιοδήποτε τρόπο αρθρογραφούν στην "Αναγέννηση Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας". Αν τους αντιπροσωπεύει αυτό το ήθος και το επίπεδο που αποπνέουν οι παραπάνω δημοσιεύσεις. Αναρωτιέμαι αν ορισμένοι είναι πρόθυμοι να συνεχίσουν να συμβάλλουν με την παρουσία τους, και πολιτικά να νομιμοποιούν τέτοιες συμπεριφορές.

Η ζωή ασφαλώς θα δείξει...



Θυμίζω επίσης για όσους θέλουν να βάψουν αυγά και με καταδικασθέντες, την αυριανή εκδήλωση του Συνδέσμου Μικρασιατών στον Κοσμά τον Αιτωλό.


Και υπενθυμίζω την εκκρεμότητα που έχει η Νέα Δημοκρατία κεντρικά και τοπικά, να δώσει μια απάντηση, Ξαναγράφτηκε στη Νέα Δημοκρατία και ψήφισε στις εκλογές της ο Χάρης Τομπούλογλου;
ΝΑΙ ή όχι;  

2 σχόλια:

  1. Μανο, ολη αυτη η επιθεση στον προσωπο σου, εκφραζει, την ανησυχια του τοπικου κοινωνηκο-πολιτικου, κατεστημενου, με τις ισχηρες του πλατες, το οποιο εχει δεχτει πληγματα, τοσο πολιτικα, οσο και με τις ιδιες τις λομογιες τους. Μονο που αυτο το κατεστημενο, θελει οργανωμενο πολιτικο αντιπαλεμα, σ ολα τα πεδια, και οχι σκορπιες ντουφεκιες, ουτε χαιδεματα, οπως κανει η Δημοτικη αρχη, με τις διαφορες - εκδηλωσεις συνδιοργανωσεις μαζι τους....//

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε χρειάζεται να διαβάσουμε όλες τις ανοησίες συμπολιτών καταδικασμένων για εκβιασμό. Επιτέλους, οι μάσκες έχουν βγει από καιρό. Συνεχίστε την ενημέρωση αλλά και τον αγώνα για την προστασία της Φιλαδέλφειας και της ποιότητας ζωής μας κ.Καμπούρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή