.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Προβολή της ταινίας “The Broken Circle Breakdown”, Κυριακή 24/04, στις 9μμ στην Εργατική Λέσχη Ν. Ιωνίας


Ραγισμένα Όνειρα | 
The Broken Circle Breakdown

Δραματική 2012 | Έγχρ. | Διάρκεια: 111′
Βέλγικη ταινία, σκηνοθεσία Φέλιξ Βαν Γκρόνινγκεν
με τους: Γιόχαν Έλντεμπεργκ, Νιλ Κάτρισε, Βέρλε Μπάτενς
Λίγα λόγια για την ταινία:


Τα «Ραγισμένα Όνειρα» ή «The Broken Circle Breakdown» είναι μια κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου θεατρικού έργου του Γιόχαν Χέντελμπεργκ ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία και έχει συμβάλει στη συγγραφή του σεναρίου.


Γεμάτο συναίσθημα, πάθος και μουσική, το «The Broken Circle Breakdown» είναι μια δραματική ταινία που αντι-παρατάσσει την αρρώστια και την αγάπη, φέρνοντάς τες αντιμέτωπες σε ένα πεδίο δράσης καθηλωτικό και βαθιά συγκινητικό. Η αγάπη μπορεί να νικήσει τα πάντα ακόμη και τη μοίρα; Αυτό το ερώτημα ανοίγεται μέσα από τις εικόνες του Φέλιξ Φον Γκρόνινγκεν, σκηνοθέτη του φιλμ.

Η Ελίζ (Βερλ Μπάτενς) έχει το προσωπικό της σαλόνι τατουάζ. Ο Ντιντιέ (Γιόχαν Χέντελμπεργκ) παίζει μπάντζο σε μια μικρή ορχήστρα bluegrass μουσικής. Η Ελίζ και ο Ντιντιέ είναι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, με άλλες συνήθειες και πεποιθήσεις. Ωστόσο, ο κεραυνοβόλος έρωτας «θα τους χτυπήσει την πόρτα» και η γέννηση ενός κοριτσιού θα ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού. Η βαριά ασθένεια, όμως, θα εμφανιστεί ξαφνικά στα έξι χρόνια του παιδιού και θα αρχίσει να τρώει σαν σαράκι το σώμα του και την ψυχή των γονιών του. Η δοκιμασία είναι μεγάλη και πολύ σκληρή. Η Ελίζ και ο Ντιντιέ θα πρέπει να δείξουν ψυχραιμία και να κρατηθούν ενωμένοι.. Πόσο εφικτό, όμως, είναι αυτό;

πηγή: clickatlife.gr

Trailer:
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου