.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ο συμπολίτης μας Ρένος Αρβανίτης υποψήφιος με το "Νέο" και το Γιώργο Αράπογλου γράφει στο aek-live.gr

Mνήμη χρυσόψαρου;

Σε λιγότερο από δύο μήνες θα κληθούμε να ψηφίσουμε τους νέους μας δημοτικούς άρχοντες. Προσωπικά λοιπόν ως δημότης Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας θα πρέπει στις 18 Μαΐου να επιλέξω εκείνον που θεωρώ καταλληλότερο/η να διαχειριστεί όλα εκείνα τα θέματα που απασχολούν την πόλη μου. Μέσα μάλιστα σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και τους δήμους της χώρας μας.

Θα πρέπει ως δημότης και ως κάτοικος να προβώ στην επιλογή εκείνου του προσώπου που κατά την γνώμη μου έχει τα απαραίτητα εχέγγυα να διοικήσει. Από εκεί και πέρα όμως δεν μπορούμε να μην ζυγίζουμε και τις θέσεις των υποψηφίων για τα μεγάλα ζητήματα που μας απασχολούν ως μέλη της τοπικής κοινωνίας της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Ένα από αυτά είναι σε κάθε περίπτωση και η ανέγερση του νέου γηπέδου της αγαπημένης μας ομάδας. Σε αυτό το μείζον ζήτημα οι περισσότεροι υποψήφιοι έχουν πάρει σαφή θέση. Είτε θετική, είτε αρνητική. Και τουλάχιστον οι 4 από τους 7 υποψηφίους έχουν δηλώσει υποστηρικτές αυτού του μεγάλου έργου.

Εκεί έρχεται όμως, σε ορισμένες περιπτώσεις, να κολλήσει και ο ιδιότυπος «λαϊκισμός» της ΑΕΚοφροσύνης! Βλέπουμε να εμφανίζονται στο προεκλογικό σκηνικό της πόλης διάφοροι «ΑΕΚάρες»… που με αφορμή την ανέγερση του νέου γηπέδου, θεωρούν ότι θα πατήσουν πάνω σε αυτό και θα αναδυθούν στον αφρό της επικαιρότητας.

Προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση να πάρω το «ΑΕΚόμετρο»… και να πω ότι ο τάδε ή ο δείνα είναι περισσότερο ΑΕΚτζής. Αλλά βρε παιδιά έλεος! Σε αυτήν την μικρή πόλη γνωριζόμαστε μεταξύ μας.

Δηλαδή θεωρούν κάποιοι ότι θα ξεχάσουμε τις «μάχες» που γίνονταν από τους εφόρους της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, για να πάρουν κάποιες ώρες προπόνησης στα κλειστά της Νέας Φιλαδέλφειας.

Θα ξεχάσουμε την αγωνία των ανθρώπων των υποδομών βόλεϊ, futsal, στίβου κτλ, που προσπαθούσαν (και προσπαθούν) με «νύχια και με δόντια» να κρατήσουν ζωντανά τα τμήματά τους στη Νέα Φιλαδέλφεια;

Τόσα χρόνια που ήταν όλοι αυτοί οι «όψιμοι ΑΕΚάρχες»; Τώρα θυμήθηκαν ότι ΑΕΚ σημαίνει Νέα Φιλαδέλφεια;

Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να είμαι ισοπεδωτικός. Σίγουρα σε αυτή την εκλογική «μάχη» μετέχουν και άνθρωποι που είναι για πολλά χρόνια μέλη της ερασιτεχνικής ή παρακολουθούν από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας μας, όπως επίσης μετέχουν και ορισμένες μεγάλες δόξες του κιτρινόμαυρου παρελθόντος, που όλοι μας τις τιμούμε και τις σεβόμαστε.

Η συμμετοχή όμως αυτών των ανθρώπων, δεν μπορεί να σβήσει την ανυπαρξία πολλών άλλων, που σήμερα προσπαθούν να βρουν σωσίβιο πολιτικής και αυτοδιοικητικής επιβίωσης στην ΑΕΚ.
Δυστυχώς για αυτούς ο κόσμος πλέον διαθέτει το κατάλληλο αισθητήριο και δεν «ψαρώνει» σε επικοινωνιακού τύπου τεχνάσματα.

VAMOS!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου