.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου "Δύναμης Πολιτών" Ήταν όλοι εκεί! (φωτογραφίες)



Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Δύναμης Πολιτών». Πλημμύρισαν τα γραφεία μέσα κι έξω από  κόσμο. Το κυριότερο ίσως είναι ότι ανάμεσα στους παρόντες, ήταν πρόσωπα που δεν είχαν εμφανιστεί άλλη φορά σε συγκεντρώσεις της παράταξης. Για τα οποία μάλιστα κυκλοφορούσαν και… κάποιες φήμες. Η παρουσία τους και το γεγονός ότι δεν έχουν εμφανιστεί σε συγκεντρώσεις άλλων υποψηφίων, από τα πράγματα τις διάψευσε. 


Ασφαλώς η σύνθεση της συγκέντρωσης και ο όγκος της δίνουν νέα ώθηση στο συνδυασμό, και επιβεβαιώνουν ότι η «Δύναμη Πολιτών» είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές των εκλογών!
Στη συγκέντρωση επικράτησε κλίμα ενθουσιασμού. Πολλοί από εκείνους που προσήλθαν, έμειναν για αρκετή ώρα μετά τη λήξη της εκδήλωσης συζητώντας τις εξελίξεις. Κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης φυσικά ήταν ο υποψήφιος Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, με τον οποίο όλοι ήθελαν κάτι να πουν. Παρούσα ήταν η υποψήφια Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, και πάρα πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ανάμεσα τους η κ. Ελένη Αυλωνίτου, παλιά πρωταθλήτρια της κολύμβησης και πολυνίκης σε εθνικούς και διεθνείς αγώνες. Κάνω την ιδιαίτερη μνεία γιατί είναι το πρόσωπο που καταλαμβάνει τη βουλευτική έδρα της κ. Δούρου. Αλλά και γιατί με μια έννοια είναι γειτόνισσα, αφού μένει στο Γαλάτσι.

Επίσης ανακοινώθηκαν νέα ονόματα υποψηφίων για τα οποία θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε το σχετικό δελτίο τύπου. Μπορούμε όμως να πούμε ότι ανάμεσα τους βρίσκονται τα ονόματα των Γιάννη Μάλλιου και Γιάννη Ζαμπετάκη!

































































13 σχόλια:

  1. Ε αφού ήρθε κι ο Αλέξης Μητρόπουλος να τον ψηφίσουμε βρε παιδιά τον Άρη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε φίλε, αυτό είχες να παρατηρήσεις εσύ από την συγκέντρωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ήρθε μόνο ο Μητρόπουλος. Ο μισός ΣΥΡΙΖΑ ήρθε! Πως να μην έρθουν και κάποιοι άλλοι ντόπιοι; "Ανεξάρτητος" συνδυασμός με το βλέμμα στην πόλη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α μάλιστα! Μιλάμε για το κτίριο του ΚΑΠΗ που νοίκιαζε υποψήφιος της Δύναμης Πολιτών στο Δήμο. Εναντι ποιου ποσού είπαμε;

    ΥΓ: αφου είναι ο Ζαμπετάκης συγκλονίστηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλήθεια μια και ήταν η Δουρου να το εκλαβουμε ως ταύτιση απόψεων με το Βασιλόπουλο για το θέμα του γηπέδου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τη κυρια μηλα την εχω δει στον αραπογλου στο χαρη στη γαιτανα στο κοντο στο γρεντζελια στη πατιλη στον αρη τελικα με ποιον ειναι οεο???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας ελπίσουμε ότι ο Γιάννης Μάλλιος που ακούστηκε ότι θα είναι υποψήφιος να είναι ο γυιός του Θανάση και όχι ο ανηψιός που φαίνεται στις φωτογραφίες γιατί τότε θα βγουν οι "σκελετοί απ τις ντουλάπες" για θέματα από τις σχολικές επιτροπές επί Σταύρου Κόντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κόψε κάτι ρε μάγκα. Εσύ μόνο το Μητρόπουλο είδες στις φωτογραφίες που ήρθε για 10' μόνο και μόνο για να βγει φωτογραφία και να σχολιάσεις εσύ ο ξύπνιος; Γιατί εγώ και χθες και στις φωτογραφίες διακρίνω πάρα πολύ κόσμο, βλέπω ζωντάνια, νέα πρόσωπα, άξιους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης και το μεγαλύτερο κομμάτι της αριστεράς της πόλης. Εσύ βέβαια κόλλα στο Μητρόπουλο, σε βολεύει φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο! Δεν είδα μόνο το Μητρόπουλο! Είδα και τη Μαργαριτοπούλου και το Δοπτόγλου. Η ζωντανή ιστορία της αριστεράς της πόλης.

      Διαγραφή
    2. Ο Γιάννης ο Δοπτόγλου που κατέβηκε με Σταύρο και ήταν έτοιμος να τον ανακοινώσει ο Χάρης αν δεν τον πιάνανε, έγινε κι αυτός Συριζαίος?. Ε ήμαρτον πιά!!!! Όλα έχουν ένα όριο.

      Διαγραφή
  9. Τώρα που εξέλειπε κι ο Τόμπυ -με τον οποίο έβγαινε φωτογραφίες σε όλες τις εκδηλώσεις- εμφανίστηκε κι ο Ανεμογιάννης να το παίξει συριζόπουλο. Ε ρε κάτι κολοτούμπες σ' αυτή τη πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όχι μόνο έβγαινε φωτογραφίες μαζί του αλλά και ποιός τους φωτογράφιζε? Ο εκδότης υπάλληλος και προσωπικός φωτογράφος του Τομπούλογλου. Τώρα πια της Γρετζελιώτου. Ο εγωπαθής παράγοντας θα ξεπεράσει και τη γραφική Μαριάνα που πάει παντού. Έχουν βγει και μαζί άλλωστε.

      Διαγραφή
    2. ΤΙΙΙΙ κι αυτός Συριζα? Ε όχι.

      Διαγραφή