.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Η αντίδραση των... οπαδών της ΑΕΚ εναντίον του Χάρη Οικονομόπουλου για τις πράξεις του ως νομικός

ΑΕΚ: Οργισμένες αντιδράσεις οπαδών για Οικονομόπουλο (photos) 

Η πρωτοβουλία του γνωστού νομικού για προσωρινή παύση της διαδικασίας εκκαθάρισης της ΠΑΕ προκάλεσε κινήσεις αποδοκιμασίας από τους φίλους της Ένωσης

Τα… εμπόδια που θέτει ο Χάρης Οικονομόπουλος στην διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία έχει παυθεί προσωρινά ύστερα από δικές κινήσεις και πρωτοβουλίες, έχουν προκαλέσει την αντίδραση των «κιτρινόμαυρων» οπαδών, που προέβησαν σε κίνηση διαμαρτυρίας το βράδυ της Παρασκευής (14/3).


Όπως αναφέρεται, περίπου 30 φίλοι του «Δικεφάλου» βρέθηκαν στα γραφεία της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», τις υποθέσεις της οποίας έχει αναλάβει ο Χάρης Οικονομόπουλος, προκειμένου να εκφράσουν έμπρακτα τη δυσαρέσκειά τους προς το πρόσωπό του.
Πετώντας αυγά, ντομάτες, φέιγ βολάν αλλά και γράφοντας συνθήματα στους τοίχους τον κάλεσαν να σταματήσει να ασχολείται με την ΑΕΚ, χωρίς βέβαια να υπάρξει κανένας κίνδυνος για τους εργαζομένους της εφημερίδας.

«Κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ», «ο νέος Κεμάλ, ο καταστροφέας της ΑΕΚ», «κατέστρεψες τους εργαζόμενους στην Ελευθεροτυπία, δεν θα καταστρέψεις και την ΑΕΚ μας», ήταν μερικά από τα συνθήματα που γράφτηκαν τους τοίχους και αναφέρονταν στα φέιγ βολάν, κάτι που αποδεικνύει πως οι κινήσεις του Οικονομόπουλου έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση από πλευράς οπαδών της ΑΕΚ.

 πηγή: onsports.gr

1 σχόλιο:

  1. Και στην Βάνα πήγαν να τα σπάσουνε γιατί νόμιζαν πως ήταν οι 6 της εραστιτεχνικής με το υπόμνημα! Έχει γεμίσει ο τόπος χρυσά αυγά που δεν το έχουν καταλάβει κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή