.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Τι ανέβασε ο Άρης Βασιλόπουλος στο Φέις μπουκ σχετικά με όσα είπε η Ρένα Δούρου για το γήπεδο της ΑΕΚ

Το σχόλιο του Άρη Βασιλόπουλου: Η πραγματική είδηση του τι είπε η Ρένα Δούρου για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ και όχι αυτή που διαδίδουν σκόπιμα διάφορα υποβολιμιαία παπαγαλάκια...

και ακολουθεί το δημοσίευμα από το  gazzetta.gr με το οποίο το συνόδευσε:

Υπέρ του γηπέδου η Δούρου

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η Ρένα Δούρου δεν έχει κανένα θέμα με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και αναφέρθηκε στη διάθεση του Γιάννη Σγουρού να το εκμεταλλευτεί για ψηφοθηρικούς λόγους.




Μια συνέντευξη της Δούρου, υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο» προκάλεσε θέμα καθώς φερόταν να λέει διάφορα, όχι και τόσο θετικά για την ΑΕΚ, σχετικά με το νέο γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια. Οι πληροφορίες του gazzetta.gr, πάντως, αναφέρουν ότι η Δούρου τάσσεται υπέρ της κατασκευής του νέου γηπέδου ενώ και στη συνέντευξη της προσπαθεί να μην μιλήσει γι' αυτό το θέμα, τονίζοντας ότι θα πρέπει να ερωτηθεί ο νυν περιφερειάρχης Σγουρός.

Οπως και να έχει, μπορεί οι πολιτικοί να έχουν μπει σε ρυθμό εκλογών αλλά αυτό το θέμα είναι το παν για τους οπαδούς της ΑΕΚ και καλό θα είναι να μην επιχειρήσει κανείς να το εκμεταλλευτεί για τους δικούς του σκοπούς γιατί οι οπαδοί της Ένωσης δεν ανέχονται, πλέον, το παραμικρό πολιτικό παιχνίδι στις πλάτες τους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι πιο ενωμένοι από ποτέ καθώς έχει αρχίσει, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, η αντεπίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου