.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Τι λέει και τι θα κάνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» σε σχέση με το γήπεδο της ΑΕΚ;


Κυκλοφόρησε στην πόλη μας υποθέτω και πανελλαδικά, ένα τετρασέλιδο προεκλογικό έντυπο του ΚΚΕ που δημοσιεύω στη συνέχεια. Στην τρίτη σελίδα του καλεί να ψηφίσουμε παντού «Λαϊκή Συσπείρωση». Αντιγράφω ένα τμήμα του κειμένου και απευθύνομαι πρωτίστως στους εκπροσώπους της παράταξης στο Δήμο μας.

«…Δεν θα παραδίνουν το νερό, τα δάση, τις παραλίες στην εκμετάλλευση και την καταστροφική δράση του κεφαλαίου…»

Σε αυτό με τα δάση που αναφέρουν, βλέπουν να έχει καμιά σχέση με το γήπεδο της ΑΕΚ και το δικό μας; Και αν ναι έχουν να πουν κάτι σε σχέση με τα στρέμματα άλσους που προβλέπεται να αφαιρεθούν σε όφελος του γηπέδου; Θα καταγγείλουν ειδικά και συγκεκριμένα τα συμφέροντα που βρίσκονται πίσω από τα αυτά τα σχέδια, ή θα μείνουν σε γενικολογίες; Θα δηλώσουν σε τι ενέργειες θα προβούν σε περίπτωση εκλογής τους; Μιας και ως σήμερα εκτός από ανακοινώσεις δεν έχουν κάνει κάτι άλλο...


Ρωτάω για τον επιπλέον λόγο, ότι ως σήμερα βρίσκω τη θέση του ΚΚΕ σχετικά θολή και την αντίδραση του απελπιστικά υποβαθμισμένη... 
Δεν ξεχνώ επίσης ότι στη συγκέντρωση που έγινε πρόσφατα στο Πνευματικό Κέντρο, όταν ρωτήθηκε σχετικά η υποψήφια Δήμαρχος Δανάη Γκούμα, είπε πως η θέση μας είναι γνωστή και αν δεν την ξέρετε να κάνουμε μια άλλη συγκέντρωση για να μιλήσουμε και γι΄ αυτό!

Όποιος θέλει να διαβάσει τι έχει πει σχετικά το ΚΚΕ και η "Λαϊκή Συσπείρωση" μπορεί να πατήσει στους παρακάτω συνδέσμους.












2 σχόλια:

  1. Σιγά μην σου απαντήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είσαι καλόπιστος δεν έχεις παρά να διαβασεις τα link. Αλλά δε νομίζω. Στην γνώμη σου για το ΚΚΕ προηγείται η κακοπιστία σου για αυτό.

      Διαγραφή