.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Όταν η αξιωματική αντιπολίτευση αντιλαμβάνεται πως δεν είναι ανίσχυρη απέναντι σε οικονομικά συμφέροντα, τότε ζητούν... το γήπεδο να μείνει μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες...



Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αντιρρήσεις για το γήπεδο, στην ΑΕΚ πήραν το μήνυμα

Στην ΑΕΚ προκλήθηκε έντονη ανησυχία από τις αναφορές της Ρένας Δούρου αλλά και δημοσίευμα της «Αυγής», που δείχνει αντίθεση από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ) στο θέμα του γηπέδου και έχουν πάρει το μήνυμα. 


Ενώ στην ΑΕΚ έδειχναν να έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για το νέο γήπεδο, ήρθαν οι αναφορές της Ρένας Δούρου να βάλουν φωτιά στην υπόθεση. Η υποψήφια περιφερειάρχης με τον ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ξανά στην ατζέντα το ζήτημα της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια και αυτό προκαλεί μεγάλο «πονοκέφαλο», κάτι που τονίζεται και σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal.
Βλέπετε, το πρότζεκτ του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στη χρηματοδότηση των 20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια.

Πέραν τούτου, στην ΑΕΚ προκλήθηκε έντονη ανησυχία από τις αναφορές της κ. Δούρου (αλλά και δημοσίευμα της «Αυγής»), που δείχνει αντίθεση από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα του γηπέδου. Και εν όψει νομοθετικής ρύθμισης, αυτό θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο για την ΑΕΚ, που δεν επιθυμεί να αποτελέσει το γήπεδο θέμα προεκλογικών διαξιφισμών.

Η ΑΕΚ δεν αντέδρασε επίσημα στις τοποθετήσεις της Ρένας Δούρου. Ωστόσο, υπήρξε άμεση απάντηση -με σκληρές αναφορές ενίοτε- από πλήθος συνδέσμων οπαδών της Ενωσης, οι οποίοι τάχθηκαν εναντίον της Δούρου και των θέσεών της και ζητούσαν με επιτακτικό τρόπο να μείνει το γήπεδο μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες. Κάτι που άλλωστε επιθυμεί και ο Μελισσανίδης, που μιλά συνεχώς για το όραμα των Ενωσιτών και προσδοκά στη μαζική παρουσία τους.

Παρά την ένταση με τη Δούρου, πάντως, η ΑΕΚ προχωρά με στόχο να ξεκινήσει εργασίες πριν από τις εκλογές. Περιμένει την ολοκλήρωση των υπογραφών από τους αρμόδιους υπουργούς, ενώ εξελίσσεται θετικά το ζήτημα της συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

πηγή: aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου