.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Σφραγίστηκε τελικά ο χώρος στάθμευσης στο πρώην στρατιωτικό εργοστάσιο, εγκλωβίστηκαν μέσα δεκάδες αυτοκίνητα!






Σφραγίστηκε όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες ο χώρος στάθμευσης του πρώην στρατιωτικού εργοστάσιου. Η ανύπαρκτη διοίκηση του Δήμου εμφανίστηκε… από όσο μου είπαν κάτοικοι που ήταν ανάστατοι και οργισμένοι. Από τα πιο ήπια λόγια που άκουσα ήταν ότι κοιμούνται όρθιοι, αδιαφορούν, δεν ξέρουν τι τους γίνεται, αμάν και πότε να γίνουν οι εκλογές να φύγουν, έχουν αδιαφορήσει πλήρως για τη Χαλκηδόνα, τίποτα δεν έκαναν τρεισήμισι χρόνια κλπ. Προσήλθαν η Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος κ. Χατζηδάκη. Η πρώτη δεσμεύτηκε… όπως μου μετέφεραν να υποβάλλει εντός της μέρας αίτημα αποσφράγισης. Κάτι τρέχει στα γύφτικα δηλαδή και κατόπιν εορτής. Η δεύτερη όταν έφτασα ήταν ακόμη εκεί. Συμπτωματικά... μόλις πλησίασα είπε ένα "εγώ φεύγω τώρα" και αποχώρησε.


Ορισμένοι που έμοιαζαν καλύτερα πληροφορημένοι, μου είπαν ότι υπήρχαν πράγματα που θα έπρεπε να είχε κάνει η διοίκηση του Δήμου. Επειδή δεν τα έκανε έληξε και η τελευταία προθεσμία, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει περίπτωση η κατάσταση πλέον να ανατραπεί. Το πολύ που μπορεί να συμβεί είναι να κάνουν τη χάρη στη Δήμαρχο μέχρι τις εκλογές, να ξανανοίξει κι αμέσως μετά που θα έχουν ψηφίσει οι πολίτες να σφραγιστεί οριστικά!  Μάλιστα ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός έλεγε πως της σύστησε να μην υποβάλλει απλά αίτηση αποσφράγισης, αλλά να πάει στον ίδιο το Σγουρό και να του πει ότι χάνει 600 ψήφους αν δεν το αποσφραγίσει άμεσα. 

Η αλήθεια είναι πως τόση προχειρότητα, αδιαφορία και ανικανότητα συνδυασμένα σε δημοτική αρχή, δύσκολα θα μπορούσε να ξανασυναντηθεί. Το τραγικό και συνάμα αστείο είναι ότι αυτή η διοίκηση που παρουσιάζει αυτή την κατάντια, θέλει να ξαναεκλεγεί! 
Φαίνεται καθαρά και η μολυβδοσφραγίδα με το σύρμα και το λουκέτο       

  Ως αυτή τη στιγμή δεν έχω υπόψη μου να υπάρχει οποιαδήποτε επίσημη ενημέρωση!

4 σχόλια:

  1. Συνομοσία σιωπής από όλους και δήθεν δεν ξέρουν ποιοι είναι πίσω από αυτούς που εμφανίζονται να κάνουν μηνύσεις....
    Νομίζουν δεν έχουμε καταλάβει την... μηχανή που δουλεύει και τα συμφέροντα που εξυπηρετούνται. Βλέπουν ότι δεν θα βγουν με τίποτε και κοιτάνε ότι αρπαξουνε όπως νάναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλαδέλφεια - Χαλκηδόνα26 Μαρτίου 2014 στις 5:47 μ.μ.

    Για ποιόν λόγο σφραγίστηκε, σας είπε η Δήμαρχος; Γνωρίζουμε λεπτομέρειες;

    Από το 1988 που δόθηκε -με χαρές και πανηγύρια- στο Δήμο Ν.Χ. το πρώην στρατιωτικό εργοστάσιο, αυτό το θέμα είναι σε μια διαρκή εκκρεμότητα, ενώ θα μπορούσε εδώ και πολλά χρόνια να έχει γίνει το κέντρο ζωής της Νέας Χαλκηδόνας. Από πάνω χώρος πρασίνου και πολιτιστικών εκδηλώσεων και υπογείως πολυόροφος χώρος στάθμευσης.

    Ο Αποστολάκης έφερε μεγάλο μέρος της ευθύνης, αφού είχε σταματήσει τις προσπάθειες Παπαμικρούλη (είχαν βρεθεί και τα κονδύλια, είχαν γίνει και τα σχέδια), μόνο και μόνο για να κάνει εσωτερική αντιπολίτευση στον τέως συνεργάτη του, ώστε να μπορέσει στην συνέχεια να διεκδικήσει με την σειρά του την δημαρχεία.

    Οι μικροπολιτικές προσωπικές σκοπιμότητες των πολιτικών τοπικών αρχόντων, τεθνεώτων και ζώντων, μας έχουν οδηγήσει για άλλη μια φορά στο τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Φιλαδέλφεια - Χαλκηδόνα..... Επιτέλους ειπώθηκε η αλήθεια με το όνομά της. Αποκλειστική ευθύνη είχε ο μακαρίτης και πρέπει κάποτε να σταματήσουν οι αγιογραφίες. Πέραν όλων των άλλων, είχε πάει στα μουλωχτά να φτιάξει ένα μικρό mall επί δημαρχίας του.

      Διαγραφή
  3. Η περιφερεια απο τον Σεπτεμβριο του 2013 ειχε ενημερωσει την Δημαρχο οτι ο συγκεκριμενος χωρος ειναι χωρος πρασινου.
    Η δημιουργια χωρου σταθμευσης και ο τροπος που εγινε (σπαστες αναθεσεις) ειναι παρανομη ενεργεια.
    Αυτοι που τα ψηφισαν σε λιγο θα κληθουν να επιστρεψουν το κοστος κατασκευης του εργου με τον καταλογισμο που θα τους γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή