.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ένας διακεκριμένος με μακρόχρονη συνεχή και συνεπή παρουσία στα κοινά συμπολίτης μας, αναμένεται να είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη Ρένα Δούρου και τη «Δύναμη Ζωής»



Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, ένας διακεκριμένος με μακρόχρονη συνεχή και συνεπή παρουσία στα κοινά συμπολίτης μας, αναμένεται να είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη Ρένα Δούρου και τη «Δύναμη Ζωής». Ήδη έχει προταθεί ομόφωνα από τα τοπικά και περιφερειακά όργανα, και αναμένεται η οριστική απόφαση για την ένταξη του στο ψηφοδέλτιο.


Η παρουσία του και η πιθανή εκλογή του, την οποία ευχόμαστε, ασφαλώς μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στις όποιες εξελίξεις αφορούν την πόλη μας σε όλα τα ζητήματα. Ιδιαίτερα σε εκείνο του γηπέδου της ΑΕΚ. 

Με δεδομένο ότι ο συνδυασμός έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να κερδίσει την Περιφέρεια, η παρουσία του Θανάση Μάλλιου στο Περιφερειακό Συμβούλιο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία…

2 σχόλια:

  1. Εκ των έσω (γκαραντί)26 Μαρτίου 2014 στις 6:21 μ.μ.

    Η υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο για την περιφέρεια, είναι στο πλαίσιο των ανταλλαγμάτων που έλαβε για να παραιτηθεί πριν λίγους μήνες και να αδειάσει η θέση προκειμένου να μπει απ' το παράθυρο ο Βασιλόπουλος στο δημοτικό συμβούλιο. Δεν πρόκειται βέβαια να εκλεγεί ενώ και σαν επικεφαλής της Δ.Π. ήταν μόνιμα αδιάβαστος και σχεδόν ανύπαρκτος, ενώ όπως κι ο ίδιος παραδέχτηκε στο ΠΠΙΕΔ, η παράταξη αυτά τα 4 χρόνια δεν λειτούργησε ποτέ, με αποτέλεσμα να μείνει το πεδίο ελεύθερο στις συνιστώσες-γκρουπούσκουλα των 20-30 ατόμων να ηγεμονεύσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι ο ανθρωπος δεν εκανετιποτα σαν δημοτικος συμβουλος και τωρα παει περιφερεια, που πας δε καραμητρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή