Ώς τώρα ξέραμε για τη "γαλάζια" μονταζιέρα, από εδώ και στο εξής όμως μπορούμε άνετα να μιλάμε για "γαλαζο-πράσινο-κίτρινη" μονταζιέρα, που έθεσε στο στόχαστρό της τη Ρένα Δούρου.
Εκτός αν πιστέψει κανείς ότι διαστρεβλώθηκαν από μόνες τους οι δηλώσεις της υποψήφιας περιφερειάρχου, η δυναμική της οποίας... στενοχωρεί τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου, την απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής αλλά και επιχειρηματικά συμφέροντα με χρώμα...


Προς αποκατάσταση, πάντως, των πραγμάτων, η Δύναμη Ζωής σε ανακοίνωσή της επισημαίνει πως "παρότι η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου δεσμεύτηκε ρητά και κατηγορηματικά πως θα εργαστεί -αν εκλεγεί- για να αποκτήσει η ΑΕΚ το δικό της σπίτι μετά την καταστροφική κατεδάφιση που αποφάσισε (πριν από 11 χρόνια) ο τότε πρόεδρος Γρανίτσας με τη χρηματοδότηση της τότε υπουργού Βάσως Παπανδρέου, χωρίς να έχουν εξασφαλίσει λύση για τη νέα κατασκευή, οι μηχανισμοί του απερχόμενου περιφερειάρχη και μεγαλοπαραγόντων χρηματοδοτών της κυβέρνησης αποφάσισαν να διαστρέψουν την πραγματικότητα εμπλέκοντας στο πολιτικό παιχνίδι τους οπαδούς της ομάδας".

Πάντως, ο συνδυασμός θυμίζει πως "το οικόπεδο όπου θα γίνει το γήπεδο ανήκει στην ερασιτεχνική ΑΕΚ, η οποία δεν έχει εξασφαλισμένους ανταποδοτικούς πόρους. Επίσης να θυμίσουμε πως το νέο γήπεδο δεν θα είναι ιδιοκτησία της ΠΑΕ, αλλά, στα πρότυπα Κόκκαλη, θα ανήκει για 49 χρόνια σε μια ιδιωτική εταιρεία με μεγαλομέτοχο τον πολυεκατομμυριούχο κ. Μελισσανίδη και μπορεί να παραμείνει στα χέρια του ακόμα και αν εγκαταλείψει την ομάδα".

Γι' αυτά μήπως έχουν κάτι να πουν;

Ν. ΠΑΠ.