.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Το γήπεδο θα γίνει... ΝΤΑΗΛΙΚΙ!

Ο Γιώργος Τσακίρης καλεί τους ΑΕΚτσήδες να στηρίξουν ΜΟΝΟ όσους βοηθούν το όνειρο του γηπέδου και γράφει για το χαρτόσημο!

Τα ζητήματα που παρουσιάζονται και αφορούν είτε το θέμα της εκκαθάρισης είτε αυτό του ‘’σπιτιού’’ μας είναι δεδομένο ότι γίνεται (και) χάρη στην πολιτική σκοπιμότητα, την προσπάθεια ψηφοθηρίας και την κοροϊδία της πλατιάς μάζας που πλέον όμως έχει αλλάξει τόσο πολύ που δεν το έχουν εμπεδώσει αυτοί που πρέπει!

Θα ξεκινήσω με το θέμα του γηπέδου και την τοποθέτηση της Δούρου σχετικά με το γήπεδο και την... επίθεσή της στον Σγουρό που δυστυχώς εμμέσως πλην σαφώς αφορούσε και την «Αγιά Σοφιά». Να ξεκαθαρίσω κάτι απ’ την αρχή: Και να χτυπούν τον κώλο τους κάτω στο τσιμέντο το γήπεδο θα γίνει! Και συγνώμη που με αναγκάζουν να χρησιμοποιώ λέξεις που δεν με εκφράζουν, αλλά θα γίνει ΝΤΑΗΛΙΚΙ! Όπως το γράφω όμως...

Η πολιτική αντιπαράθεση είναι λογική κι αναμενόμενη! Όμως το νου σας και μακριά απ’ την ΑΕΚ το όλο νταραβεράκι σας... Δεν υπήρχατε καν, κανένας από εσάς τους ‘’σημερινούς’’ όταν προϋπήρχε το γήπεδο της Ενωσης. Εσείς, οι πολιτικοί, ήσασταν εκείνοι που στέρησαν ΝΤΑΗΛΙΚΙ από τους ΑΕΚτσήδες το ‘’σπίτι’’ τους και δεν σας επιτρέπεται να έχετε καν άποψη όταν το 2004 το... κλέψατε και το παραχωρήσατε με χουντικό τρόπο στον Ολυμπιακό σε ένα γήπεδο που δεν ανήκε καν σε δαύτους!

Στην επικοινωνία που είχα με την Δούρου εμπέδωσα ότι δεν έχει θέμα ουσιαστικό και επειδή άκουσα όλο το ηχητικό της συνέντευξής της που αφορούσε το γήπεδο είναι δεδομένο πως εστιάζει στον Σγουρό. Απλά χρειάζεται δίπλα της κάποιο σοβαρό πρόσωπο να της εξηγήσει δυο – τρία πράγματα για τα οποία έχει άγνοια.

Λοιπόν για να τελειώνουμε όμως και επειδή κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν τα απλά και αυτονόητα: η ΑΕΚ θα κάνει γήπεδο στην έκταση που της ανήκει επί σειρά ετών. Τελεία και παύλα. Οσοι θα είναι απέναντι δεν θα έχουν απλά μέλλον στην όποια προσπάθειά τους να γίνουν ‘’αφεντάδες’’. Θα μείνουν απλά στο περιθώριο...

Προσωπικά θα στηρίξω και το ίδιο ζητάω να κάνουν όλοι όσοι είναι Ενωσίτες εκείνον που θα βοηθήσει παντοιοτρόπως να δημιουργηθεί το συντομότερο δυνατό το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα πατρογονικά της εδάφη, στην Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν μας απασχολούν τα όποια πολιτικά τερτίπια και παιχνιδάκια, αλλά το συμφέρον της ΑΕΚ, αυτό μόνο και σε όποιον αρέσει! Ξεκάθαρα και σταράτα λόγια... Οποιος δεν μπορεί, απλά καληνύχτα!

Και επειδή θέλω να είμαι ξεκάθαρος: αδιαφορώ για οποιονδήποτε επιχειρηματία κι αν ήταν στην ΑΕΚ. Εμείς δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε... υπάλληλοι κανενός σε ό,τι αφορά στο ρεπορτάζ της Ενωσης. Αποδεικνύεται και από τα χρήματα που κερδίζουμε άλλωστε που μας βοηθάνε έστω να επιβιώνουμε. Όμως το όνειρό μας δεν θα το μετατρέψει κανείς σε εφιάλτη (ποτέ ξανά) ειδικά έπειτα από όλα όσα έχουμε ανεχτεί και υποστεί...

Τώρα σχετικά με το χαρτόσημο και την αξία αυτού για την εκχώρηση του χρέους Ψωμιάδη από την ΑΕΚ προς το δημόσιο θαρρώ πως συμφωνούμε ότι πρέπει να το πληρώσουν ΟΛΟΙ όσοι έφεραν την ομάδα σ’ αυτήν την κατάσταση. Τόσο απλά είναι και τα ελληνικά και τα δεδομένα σ’ αυτήν την υπόθεση. Εννοείται για να τελειώνει και η καραμέλα με τα χρήματα που τάχα μου έχασε το δημόσιο και το κράτος γενικά από την ΑΕΚ.

Ο κόσμος της Ενωσης ανέχτηκε πολλά, πάρα πολλά. Στιγματίστηκε και έχει για πάντα πλέον να κουβαλά τη ρετσινιά του υποβιβασμού στην Γ΄ κατηγορία. Χωρίς να ευθύνεται πλήρωσε άδικα και με πολύ πόνο για την αγάπη του. Καιρός να το κάνουν κι αυτοί που οφείλουν. Και πιστέψτε με θα το κάνουν... ΟΛΟΙ τους! Θέλουν, δεν θέλουν, έχουμε και ξέρουμε τον τρόπο...

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή πα-ΝΤΟΥ είναι δεδομένη και αναπόφευκτη. Αυτό καλό είναι να το εμπεδώσουν εκείνοι που προσπαθούν με κάθε μέσο να βάλουν εμπόδια στο δρόμο μας... Διότι δεν θα πετύχουν τίποτα!

Οποιος, λοιπόν, θέλει τη στήριξη των ΑΕΚτσήδων, ας βγει δημόσια να εξηγήσει πώς θα στηρίξει από την πλευρά του όλα όσα χρωστάνε στον ίδιο το σύλλογο και τον λαό του, διαφορετικά θα πάρει αυτό που ξέρουμε χρόνια τώρα να δίνουμε με τον καλύτερο τρόπο... Ξεκάθαρα λόγια και ξεκάθαρες πράξεις. Νταραβέρι κάνατε στην πλάτη της ΑΕΚ επί σειρά ετών, νταραβέρι σας αξίζει να σας κάνουμε... Τα λέμε!
 
πηγή:  gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου