.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Έχει όντως διοριστεί διοίκηση πρωτοδικείου στην ΑΕΚ, ή είναι ψέμα;;;

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ασύλληπτη εξέλιξη η οποία αν ισχύει, μάλλον θα πρέπει να βάλει σε πολλές και έντονες σκέψεις τον κόσμο της ΑΕΚ.

0Μετά από εξονυχιστική έρευνα που έγινε στο Πρωτοδικείο, ΔΕΝ προκύπτει από πουθενά ότι υπάρχει διορισμένη διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Αλεξίου όπως γράφτηκε σχεδόν σύσσωμα και ταυτόχρονα στα διαδικτυακά μέσα της ΑΕΚ και στον τύπο.


Την 1η Απριλίου με ώρα ανάρτησης στις 18:43 γράφτηκε στο aek365.com

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Μετά από πρωτοβουλία του Αλέξη Αλεξίου διορίστηκε, πριν από λίγες μέρες, διοίκηση πρωτοδικείου με τον ίδιο να παραμένει πρόεδρος. Η νέα διοίκηση και τα μέλη της παρουσιάστηκαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών που έδωσε την έγκριση του (το ονόματα του νέου Δ.Σ. αναμένεται να γίνουν γνωστά μέσω ανακοίνωσης). Δόθηκε έτσι τέλος στις αμφισβητήσεις που υπήρχαν μετά την παραίτηση κάποιον μελών. Συγκεκριμένα υπήρχαν φωνές που έλεγαν ότι το συμβούλιο δεν λειτουργούσε απολύτως νόμιμα (λόγω των παραιτήσεων). Πλέον όμως μέσω του Πρωτοδικείου δεν μπορεί να υπάρξει καμία αμφισβήτηση και η Ερασιτεχνική οδεύει απρόσκοπτα προς τη Γ.Σ. της 8ης Απριλίου.

Το κείμενο είναι ακριβώς έτσι γραμμένο, δεν έχουμε αλλάξει ούτε τα ορθογραφικά λάθη (π.χ. κάποιον μελών)

Στο enwsi.gr με υπογραφή του καλού φίλου Σταύρου Καζαντζόγλου, αναφέρεται το εξής με ώρα ανάρτησης 22:23, την ίδια ημέρα (1η Απριλίου)

Προς αυτήν την κατεύθυνση και προκειμένου το σωματείο να οδηγηθεί σε εκλογές, ορίστηκε πριν από λίγες ημέρες διοίκηση Πρωτοδικείου υπό την προεδρία του Αλέξη Αλεξίου. Η κίνηση αυτή έγινε ώστε να κλείσει μία και καλή, κάθε αμφισβήτηση για τη νομιμότητα της διοίκησης της Ερασιτεχνικής. Μετά την Γενική Συνέλευση στην οποία θα τεθούν προς έγκριση οι διοικητικοί και οικονομικοί απολογισμοί θα προκηρυχτούν εκλογές με στόχο να γίνουν όσο το συντομότερο δυνατό. Η διοίκηση πρωτοδικείου έχει ορίζοντα τριών μηνών, αλλά η πρόθεση που υπάρχει είναι να διεξαχθούν οι εκλογές το αργότερο ως τον Μάιο.

Στο aek1924.gr με ημερομηνία 1η Απριλίου και ώρα 22:31 υπάρχει η εξής ανάρτηση:

Την 8η Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Μάνας ΑΕΚ, η οποία πλέον λειτουργεί με διοίκηση πρωτοδικείου και πρόεδρο τον Αλέξη Αλεξίου.

Οι πληροφορίες από τον Πρωτοδικείο λένε ότι δεν υπάρχει μέχρι αυτή την ώρα κάποια πράξη διορισμού διοίκησης πρωτοδικείου της ΑΕΚ/.

Αυτό θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο ως απίθανο με νόμιμα μέσα με βάση την αποχή των δικηγόρων η οποία παραμένει σε ισχύ…

Απ’ όπου και αν προήλθε η είδηση… πάντως, αν όντως δεν ισχύει και η διοίκηση πρωτοδικείου αποτελεί αποκύημα φαντασίας, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως οι διοικητικοί ηγέτες των οποίων τα ονόματα χρησιμοποιήθηκαν στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ΔΕΝ πρέπει να είναι καθόλου ικανοποιημένοι με το γεγονός αυτό.

Βέβαια υπάρχει και το άλλο… Τα δημοσιεύματα είναι γραμμένα όλα την 1η Απριλίου. Λέτε να είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα με συντονισμό;

Την απάντηση σε όλα αυτά θα δώσει μια φωτοτυπία της πράξης του πρωτοδικείου και η ανακοίνωση των ονομάτων που διορίστηκαν στην προσωρινή διοίκηση…

Περιμένουμε…

Νίκος Αγγελίδης

Υ.Γ. Όπως και να έχει, το ότι δεν ανακοινώνεται η σύνθεση του νέου προσωρινού συμβουλίου που διορίστηκε για να οδηγήσει την ΑΕΚ στις εκλογές, είναι ένα θέμα προς διερεύνηση…

Υ.Γ. 2 Η διοίκηση της ΑΕΚ κατέφυγε η ίδια στο πρωτοδικείο για να αντικαταστήσει εαυτόν για να μην υπάρξει παρανομία ενόψει των εκλογών; Δηλαδή όλο αυτό το διάστημα πως λειτουργούσε; Μη νόμιμα; Αυτό μας λέει η ίδια η διοίκηση;

Y.Γ. 3 Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε να δημοσιεύσουμε οποιαδήποτε επίσημη ενημέρωση υπάρξει.


πηγή: aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου