.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Πάπα-ρια

Με τις ευλογίες των τριών ιεραρχών θα πνίγονται εφ’εξής οι «πρόσφυγες και μετανάστες» στα νερά του Αιγαίου.

Συνάντηση στην μαρτυρικήν νήσον Λέσβο (ή Μυτιλήνη κατά τον ασύνορα αγεωγράφητο πρωθυπουργό) των τριών ανωτάτων Κηφήνων της Εκκλησίας.
Πάπας,Μπαρτόλομιου και Τζέρεμάϊ.

Ο δε Πάπας είπε «να πέσουν τα τέιχη»…»και όχι μόνο μεταφορικά»

Δηλαδή, όχι μόνο τα τείχη της ψυχής ημών των αμαρτωλών,αλλά και τα τείχη των σπιτιών και των κρατών.

Συμφωνώ απόλυτα. Και καλό είναι να δώκει το παράδειγμα ο ίδιος πρώτος. Οχι μόνο να πλένει τα ποδάρια 12 μεταναστών, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ Ο ΑΘΛΙΟΣ.


Να ρίξει πρώτος εκέινος τα τείχη του Βατικανού. Τα έχετε δει; Φρούριο. Αν πλησιάσεις σε πυροβόλησαν στο κεφάλι. Να πέσουν λοιπόν Πάπα μου. Να μπουκάρουν οι δυστυχείς μετανάστε και πρόσφυγες. Αυτοί που «θα κληρονοήσουν την Βασιλεία των Ουρανών» κατά τας Γραφάς άλλωστε.

Ορίστε λοιπόν. Πεδίο δόξης λαμπρόν. Ανοιξε τις πόρτες,σπάσε τα τείχη και άσε τον κοσμάκη να μπουκάρει στα κελάρια.Να φάει και να πιεί μέχρι σκασμού. Και στο τέλος,να μαζέψει τους Καρδινάλιους και το λοιπό ερμαφρόδιτο προσωπικό, να τους κάνει ένα σωρό και να τους κάψει στην κεντρική πλατεία. Να υψωθεί ο καπνός από τις καμένες σάρκες ως θυμίαμα προς τον Κύριο, ο Οποίος θα ευφρανθεί τα μάλα,το δίχως άλλο.

Στα δικά μας τώρα, η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί. Εχουν σκορπιστεί σε τρεις Ηπείρους οι «φωστήρες» της. Σταθάκιδες και Τσακαλώτοι στις Ουόσιγκτον,Κατρούγκαλοι από κει, Τσίπρες στα Παρίσια,ο Φ’ιλης δεν ξέρω σε ποιο ξενοδοχείο,χορτασμένος έχει ξεμεινει σε κάποιο δωμάτιο και ροχαλίζει. Θα το μάθουμε από το «αμπέ-λαλέ» που λέει και ο Τσουκαλάς. Θα ενημερωθούμε.

Πάντως η αξιολόγηση θα κλέισει. Εδώ έκλεισαν τα σύνορα,τις τράπεζες,τους δρόμους. Η αξιολόγηση θα γλυτώσει; Το «έχουμε».

Φτηνοί,αγράμματοι υπαλληλίσκοι,με το ζητιανόξυλο στο χέρι και τις συγνώμες έτοιμες για παν ενδεχόμενο στην άκρη του στόματος.

Ετοιμοι από πάντα. Αξιοι πρόμαχοι και ικανοί συνεχιστές των προηγουμένων. Των πολλών προηγουμένων ομολόγων τους.

Αφου είναι αδύνατο να επιζητά κανείς την διαφορά σε ομοειδή πράγματα.

Εφόσον το ελληνικό κράτος είναι μια γαλέρα,της οποίας τα πανιά «φουσκώνουν» και «ξεφουσκώνουν» από το Λάγκλευ των ΗΠΑ,το τιμόνι της γαλέρας βρίσκεται στην εδώ Αμερικανική πρεσβεία, και οι «κωπηλάτες» της, 300 τον αριθμό, βρίσκονται στα πρώην Βασιλικά Ανάκτορα,στην σημερινή Βουλή.

Χαίρε,ω χαίρε ελευθερία.


πηγή: dailytripes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου