.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

εεεε


από Πίσσα και πούπουλα

Στα της «κάθαρσης», αν κάποιος την επιζητά πραγματικά,καλό είναι να πάει ως το Μάρκετ,να αγοράσει μερικά μπουκάλια οξύ, χλωρίνη,ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων και να κάνει την δουλειά του.
Γιατί ως εκεί φτάνει η έννοια «κάθαρση» στην γερο-ελλάδα.

Να αλλάξει ο Μανωλιός φορώντας τα ρούχα του αλλιώς. Αυτό είναι όλο, όπως σχεδόν σε κάθε τομέα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής συμβαίνει,τα τελευταία 200 χρόνια.

Οπότε μη φοβού. Δεν θα συμβεί ούτε αυτή τη φορά κάτι που θα ταράξει την ανυπαρξία μας ως κράτος. Δεν θα πάρει χαμπάρι κανείς τίποτα.

Εγινε η συνάντηση. δύο «επιχειρηματίες» με τον μισό ποινικό κώδικα στη πλάτη, πήγαν να δουν τους συμβούλους του πρωθυπουργού-αφού δεν είναι σωστό να γίνονται κουβέντες για ποσά και κοντίλια απ’ευθέιας- και αφού τα βρήκαν στην συναλλαγή,αποφάσησαν πως ο δρόμος για την «κάθαρση» άνοιξε. Οποιος γελάσει,θα τον βγάλω έξω από την αίθουσα.


Ο μονος που οφελείται από την αναμπουμπούλα είναι ο «50-50». Εμεις δηλαδή. Κάτι με τους εκβιασμούς,κάτι με το ξύλο,κάτι με τις μαύρες σακούλες,κάτι με τις ανα την Ελλάδα νοθευμένες ψήφους, θα το λάβουμε το «50-50» το οποίο ως γνωστόν είναι πιο φτηνό από τις πραγματικές μεταγραφές και την σαφή βελτίωση του έμψυχου δυναμικού του ρόστερ. Με μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ κάνεις την δουλειά σου μια χαρά. Ποια πλάνα, ποιες καλές μεταγραφές, ποιους στόχους και ποια ανάδειξη ποδοσφαιρική.

Σαν τον κάβουρα θα πάμει, όπως πάνε όλα στην Ελλάδα. Δεν μπορεί.Κάποτε θα το πάρουμε το γαμημένο το πρωτάθλημα.

Και το Κύπελο θα γίνει,αφού ήρθαν οι λόγοι παύσεις του. Το πρόβλημα της βίας επατάχθει. Ο κόσμος κάνει ουρές έξω από τα γήπεδα τα οποία είναι όλα τεσσάρων αστέρων.Ασε που οι χορηγοί κάνουν ουρά. Ολοι οι μηχανισμοί δουλεύουν ρολόι, οπότε ποιος ο λόγος να μη γίνει. Ακόμα και να γίνει με ή χωρίς κόσμο. Η και με μαθητές στις κερκίδες. Η με φαντάρους. Με Ελληνα ή με ξένο διαιτητή. Εντος ή εκτός Ελλάδος.

Αλλά θα γίνει. Γιατί εμείς ότι λέμε το κάνουμε. Μια καλή ιδέα είναι να γίνει ο τελικός στην Ειδωμένη. Στις λάσπες. Εκεί που αξίζει να βρίσκεται τόσο το ίδιο,όσο και οι άνρθωπου που εμπλέκονται  με δ’αύτο.

Αμα είσαι αποφασισμένος ρε παιδί μου. Δεν σε σταματά τίποτα. Ούτε η μαλακία που σε δέρνει. Γιατί το ποδόσφαιρό πρέπει να συνεχιστεί. Ακόμα και να δεν το πάρει χαμπάρι κανείς ότι υπάρχει.


πηγή: dailytripes.gr/blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου