.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Στο Μαξίμου οι Μαρινάκης και Μελισσανίδης

Οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκαν το Μέγαρο Μαξίμου την Παρασκευή, με θέμα συζήτησης το ποδοσφαιρικό Grexit που βρίσκεται προ των πυλών.

Η διορία που έχει δώσει η FIFA στο Υφυπουργείο Αθλητισμού για να υποχωρήσει και να μην τιμωρήσει την ποδοσφαιρική Ελλάδα με Grexit εκπνέει στις 15 Απριλίου, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν απελπιστικά, και η κυβέρνηση αναζητεί τρόπους για να ξεπεράσει έναν ακόμα σκόπελο που της παρουσιάστηκε το τελευταίο διάστημα.


Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal", στο πλαίσιο των επαφών της κυβέρνησης με κορυφαίους ποδοσφαιρικούς παράγοντες της χώρας, προσκάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου την Παρασκευή (σε διαφορετικές ώρες) τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Δημήτρη Μελισσανίδη, με θέμα συζήτησης τα τεκταινόμενα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα για το αν οι ηγέτες των Ολυμπιακού και ΑΕΚ συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ή κάποιον άλλον κυβερνητικό αξιωματούχο, ούτε επίσης έχει διαρρεύσει το περιεχόμενο των συζητήσεων, με την κυβέρνηση από την πλευρά της να μην επιθυμεί να σχολιάσει την πληροφορία.

Όπως γίνεται πάντως αντιληπτό, ο λόγος που έγινε η πρόσκληση στους κ.κ. Μαρινάκη και Μελισσανίδη έχει να κάνει με το αδιέξοδο που έχει επέλθει στις συζητήσεις της Πολιτείας με την ΕΠΟ και την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, και η οποία απειλεί να βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο έξω από τον παγκόσμιο χάρτη σε μερικές ημέρες από τώρα...

πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου