.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

AEGEAN BREEZE I: Δίωξη γιατί σε έλεγχο βρέθηκε με 2 αντί 9 μέλη του πληρώματος…





Το  «AEGEAN BREEZE I» του ομίλου Μελισσανίδη, που ακούστηκε τελευταία με τη βύθιση του «Αγία Ζώνη 2» ότι επρόκειτο να αντλήσει το μαζούτ από τις δεξαμενές του, βρέθηκε με ελλιπή σύνθεση πληρώματος. Ο έλεγχος διενεργήθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών & Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.


Όπως μας πληροφορεί το  δελτίο τύπου που ακολουθεί, και εκδόθηκε από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του πλοιάρχου.
 


Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διενέργεια ελέγχων σε Δ/Ξ πλοία στον Πειραιά και συλλήψεις

             Κατά τη διενέργεια ελέγχου ταυτοπροσωπίας, από στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών & Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο Δ/Ξ «AEGEAN BREEZE I» Ν. Πειραιά 11840, που ελλιμενίζεται στην περιοχή Κυνοσούρας Σαλαμίνας, διαπιστώθηκε ότι επί του πλοίου επέβαιναν ο Α’ και ο Β΄ Μηχανικός, ενώ απουσίαζε ο Πλοίαρχος καθώς και έξι (06) μέλη πληρώματος, εκ του συνόλου των εννέα (09) σύμφωνα με την οργανική του σύνθεση. 
             Από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο Πλοίαρχος του πλοίου και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος με εντολή σχηματισμού δικογραφίας σε βάρος του.
*****


     
        Επίσης, κατά τη διενέργεια ελέγχου, από στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών & Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βραδινές ώρες χθες στο Δ/Ξ «ΜΑΡΙΑ – ΟΛΓΑ» Ν. Πειραιά 11881, το οποίο ήταν άφορτο και αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή του αγκυροβολίου Πειραιά νοτιοδυτικά της ν. Αταλάντης, διαπιστώθηκε η εκτέλεση θερμών εργασιών από ιδιωτικό συνεργείο αντί ψυχρών σύμφωνα με την εκδοθείσα άδεια από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου. Επιπρόσθετα, τη στιγμή του ελέγχου επέβαιναν επί του πλοίου τρεις (03) ναυτικοί εκ των δώδεκα (12), σύμφωνα με την αναφερόμενη οργανική σύνθεση στο ναυτολόγιο αυτού.
             Από το ανωτέρω αρμόδιο Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ο Πλοίαρχος του πλοίου και ο υπεύθυνος του ιδιωτικού συνεργείου.
                

1 σχόλιο:

  1. Αηδία έχετε καταντήσει. Περισσότερα από τα μισά άρθρα σας είναι κατά του γηπέδου και του Μελ. Πρέπει να τα παίρνετε χοντρά από το αφεντικό. Σε καλή μεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή