.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Προς τους Άρχοντες (Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Πρασίνου και ομάδα περιβάλλοντος της Δύναμης Πολιτών)




Το σημείωμα αυτό απευθύνεται προς τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και την ομάδα περιβάλλοντος (αν υφίσταται ακόμα...)της Δύναμης Πολιτών. Ο σκοπός του είναι να αποκαταστήσει την Αλήθεια, όχι κατά το e-alitheia της Πόλης μας αλλά όπως την έχουμε ζήσει στο πετσί μας!

Στις αρχές του 2014 όταν ως ομάδα περιβάλλοντος μάς ανατέθηκε (από τον νυν Δήμαρχο) να γράψουμε το πρόγραμμα για το Περιβάλλον αποφασίσαμε να προτάξουμε το Άλσος ως πρώτη μας Πολιτική προτεραιότητα!

Έτσι, γράψαμε τότε τα εξής:


«Η πόλη μας πάσχει. Πάσχει από έλλειψη ελεύθερων χώρων αλλά κυρίως πάσχει από έλλειψη ελεύθερης σκέψης. Ελευθερία στη σκέψη σημαίνει και ελευθερία στην διαμόρφωση του περιβάλλοντος ώστε να υπηρετούνται οι βασικές και θεμελιώδεις ανάγκες όλων όσων ζούμε στην πόλη μας αλλά και όσων επισκέπτονται την πόλη μας».

Και συνεχίσαμε στο πρόγραμμα μας να περιγράφουμε τι θα κάνουμε για το άλσος. Κάπου εκεί με έντονα γράμματα γράψαμε και τα εξής:

«Την υπεράσπιση με πολιτικά, νομικά και άλλα μέσα της εδαφικής ακεραιότητας του συνόλου του παραχωρηθέντος Άλσους και της έκτασης του...»

Σήμερα, μέσα Οκτώβρη 2017, και ενώ έχει εκδοθεί μια παράνομη άδεια ανέγερσης γηπέδου, η Δημοτική Αρχή μάλλον μας σφυράει κλέφτικα. Αρνείται να εφαρμόσει το πρόγραμμα με το οποίο έγινε Δήμαρχος ο κ. Βασιλόπουλος και έχει κατεβάσει τα χέρια στο θέμα της Υπεράσπισης του Άλσους. Πώς αλλιώς να κρίνουμε την νομική της αδράνεια στο θέμα της παράνομης άδειας;

Γιατί λοιπόν ο κ. Δήμαρχος δεν μας λέει γιατί δεν προσφεύγει κατά της άδειας όπως είναι πολιτικά και ηθικά υποχρεωμένος να κάνει από το πρόγραμμα της Δύναμης Πολιτών;

Η πολιτική είναι μια βρώμικη υπόθεση. Αυτό το έχω καταλάβει καλά και έχω παραιτηθεί «από τα κοινά». Πριν παραιτηθώ όμως, έχω αφήσει πολιτική και κοινωνική παρακαταθήκη στα παιδιά μου και στα παιδιά τους το πρόγραμμα περιβάλλοντος της Δύναμης Πολιτών του 2014.

Οι νυν άρχοντες όμως τι θα πουν στο λαό της πόλης μας το 2019;

Γιατί δεν εφάρμοσαν το Πρόγραμμα της παράταξής τους;

Γιατί κιότεψαν;


Πανοραμίξ

Υ.Γ. Το πρόγραμμα της Δύναμης Πολιτών για το Περιβάλλον είναι διαθέσιμο στο λινκ

2 σχόλια:

  1. ηδη εχεις ενα τομο ετοιμο για αγωγες. τρεχα στον λαφαζανη να σε σωσει ααα και στον μαρινακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να 'τα το μόνο στο οποίο φάνηκε ανακόλουθη η Δύναμη Πολιτών;
    Τρία χρόνια ανακολουθίες σε όλα τα επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή