.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Αντί για φιλαδελφειώτικο συναγερμό…

"Αναδημοσιεύσεις από τον Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας" http://www.kosmosnf.gr


Υποτονικές συνάξεις καλλικρατικών οργάνων την τελευταία στιγμή για την υπογειοποίηση της Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών και μάλιστα εκτός προθεσμίας, αυτή είναι η «κινητοποίηση» της δημοτικής αρχής του Αριστείδη Βασιλόπουλου, αντί του φιλαδελφειώτικου συναγερμού που ήταν και είναι αναγκαίος για την σωτηρία της πόλης. Τα της υπογειοποίησης είναι γνωστά από χρόνια και έχει γράψει σχετικά ξανά και ξανά ο Κόσμος της Ν. Φιλαδέλφειας».

Όμως ένας ουσιαστικά ρίψασπις απ’ αρχής, αγνοών την ιστορία του πράγματος, αδυνατών να διαβάσει τις επιδιώξεις των επιχειρηματικών συμφερόντων με το μανδύα της ΑΕΚ, πώς να κηρύξει φιλαδελφειώτικο συναγερμό και να τεθεί επικεφαλής;


Φοβισμένος και εαυτουλικά κινούμενος, ιδίως τους τελευταίους μήνες, δεν κουβέντιασε μέσα στην πόλη και δε διεκδίκησε τίποτα σχετικό εκτός αυτής.

Το μόνο που τον απασχολεί η επανεκλογή του, στηριζόμενος αυτή τη φορά στο «έργο» του, μια και γνωρίζει πως την υπόσχεσή του για την υπεράσπιση της πόλης και του πνεύμονά της, του Δάσους μας, δεν την τήρησε.

Είναι γι’ αυτό που από εδώ κι εδώ γι’ αυτό το «έργο» θα μας ζαλίζει τ’ αφτιά, όπως έκανε και πριν την ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου της 4ης Οκτωβρίου 2017.

Το πώς αξιολογεί και ιεραρχεί τα πράγματα φάνηκε και στην ημερήσια διάταξη της δημοτικής διαβούλευσης (2 Οκτωβρίου 2017), ορίζοντας δεύτερο θέμα εκείνο της υπογειοποίησης, ενώ στην ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου της 11ης Οκτωβρίου 2017 η υπογειοποίηση είναι το έβδομο και τελευταίο θέμα (!).

Κώστας Π. Παντελόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου