.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Σε σύγχυση και πανικό η δημοτική αρχή

"Αναδημοσιεύσεις από τον Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας" http://www.kosmosnf.gr

Άρκεσε απειλητική ανακοίνωση μιας δήθεν ανεξάρτητης ομάδας προσώπων για να βρεθεί σε σύγχυση και πανικό η δημοτική αρχή – ένα δελτίο τύπου του δήμου ΝΦ-ΝΧ και μια ανοιχτή επιστολή του δήμαρχου με προσυπογραφή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, των αντιδημάρχων, αλλά και των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας, που απευθύνεται στον πρωθυπουργό είναι το μέχρι τώρα αποτέλεσμα της σύγχυσης και του πανικού της δημοτικής αρχής.


Σύγχυσης και πανικού που δεν τη βοηθούν να πει τα πράγματα με το όνομά τους, με τη χρονική διαδοχή που έλαβαν χώρα. Σύγχυσης και πανικού που δε τη βοηθούν να αντιληφθεί το γελοίον του πράγματος να σωρεύει στην ίδια δραματική υποτίθεται επιστολή ποδηλατοδρόμους και συγκρούσεις. Σύγχυσης και πανικού που αποκρούει την παρουσία στις αναφορές της εκείνων ακριβώς των πρωτοβουλιών και των προσώπων που έθεσαν με γνώση, σταθερά και χωρίς ταλαντεύσεις, τα προβλήματα που δημιουργεί η υλοποίηση της «Αγιά Σοφιάς» στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας.

Όμως ο αποχωρισμός της από τις δυνάμεις αυτές και η μη τήρηση της σχετικής προεκλογικής της υπόσχεσης είναι που την αποδυνάμωσε και την κατέστησε έρμαιο των διαθέσεων της χουλιγκάνικης απειλητικής και χυδαίας συμπεριφοράς, την οποία όμως οι συνεπείς της προσπάθειας την υφίστανται καθημερινά, τέσσερα ολόκληρα χρόνια, εκφράζοντας ωστόσο, χωρίς σύγχυση και πανικό, ηχηρά και επιχειρηματολογημένα την «βουβή», προς το παρόν, αντίθεση των κατοίκων στην «Αγιά Σοφιά», στρέφοντες τα βέλη της κριτικής προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς εξαίρεση.

Καμιά σχέση δεν έχουν οι κατά καιρούς παλινωδίες και αποσπασματικές ενέργειες της υπό σύγχυση και πανικό ευρισκόμενης δημοτικής αρχής του Αριστείδη Βασιλόπουλου, με εκείνες των συνεπών της προσπάθειας υπεράσπισης της πόλης και του πνεύμονά της, του Δάσους μας.

Κώστας Π. Παντελόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου