.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Το "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ" το "Δίκτυο Σπάρτακος" και η ΚΝΕ

Του Γ. Γ.

Χωρίς να έχω καμιά διάθεση να τοποθετηθώ, επί της ουσίας, στην αντιπαράθεση που υπήρξε μεταξύ του δικτύου «Σπάρτακος» και στελέχους της ΚΝΕ –όποιος/α διαβάσει το σχετικό δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη» και την απάντηση που υπήρξε βγάζει τα συμπεράσματά του- δεν μπορώ να προσπεράσω κάποιες τοποθετήσεις του μέλους του γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ Άρη Ευαγγελίδη. Κι’ αυτό γιατί εμείς, σαν μπλοκ εννοώ, έχουμε μακροχρόνια συντροφική σχέση με τα παιδιά του «Σπάρτακου» και δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους τα όσα αποδίδονται στα μέλη αυτής της συλλογικότητας.

Αρχικά, το στέλεχος της ΚΝΕ καταλήγει στο συμπέρασμα ότι  «"Ο Σπάρτακος" πρόσκειται στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ». Από ποια στοιχεία όμως τεκμηριώνεται αυτό; Μήπως επειδή κείμενα αυτής της συλλογικότητας αναπαράγονται και από την εφημερίδα «Πριν»; Ε, και; Τοποθετήσεις του «Σπάρτακου» δημοσιεύονται και στον «Δρόμο της Αριστεράς» και στην «Εφημερίδα των Συντακτών» καθώς και σε δεκάδες ιστοσελίδες διαφορετικής πολιτικής τοποθέτησης. Προσωπικά γνωρίζω αρκετά άτομα απ’ αυτή την συλλογικότητα και ούτε ένα δεν έχει οργανωτική σχέση με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Καταλήγω, λοιπόν στην άποψη ότι αυτή η αναφορά του Ευαγγελίδη αποσκοπεί να περιχαρακώσει την εμβέλεια αυτής της συλλογικότητας.

Το ποιο σημαντικό για μένα όμως είναι άλλο. Το σημείο στο οποίο το στέλεχος της ΚΝΕ κάνει αναφορά σε φαντάρους του «Σπάρτακου» στους οποίους αποδίδει ότι  «μέσα στα στρατόπεδα "λουφάρουν", ενώ δεν είναι και λίγοι από αυτούς που είναι "βύσματα", για να μη μιλήσουμε με ονόματα...». Ε, όχι κ. Ευαγγελίδη. Εχεις χρέος να μιλήσεις με ονόματα και να αποδείξεις τους ισχυρισμούς σου. Αν έχουν βάση τα όσα επικαλείσαι εμείς σαν «ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ» όχι απλώς θα διακόψουμε κάθε σχέση με τον «Σπάρτακο» αλλά θα τον καταγγείλουμε και δημόσια. Αν δεν το κάνεις όμως θα είσαι ένας ψεύτης και καραμπινάτος προβοκάτορας.

πηγή: tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου