.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ): Απαντήσεις στους πέντε «πόλους»

Αναδημοσίευση από το aek24hours.gr:

Μετά τον πόλεμο ανακοινώσεων που ξέσπασε την περασμένη Παρασκευή, ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και συγκεκριμένα τον Υπουργό Πάνο Σκουρλέτη, τα πράγματα δείχνουν να ομαλοποιούνται.
Οι άνθρωποι της «Ένωσης» αποφάσισαν να δώσουν απαντήσεις όχι σε όλα τα αρνητικά σχόλια που υπάρχουν μέσα στη Δημόσια Διαβούλευση, αλλά σε συγκεκριμένα τα οποία προέρχονται από συγκεκριμένους «πόλους», οι οποίοι έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν την πολύμηνη καθυστέρηση.


Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Live Sport» υπάρχουν ουσιαστικά πέντε αρνητικοί παράγοντες, οι οποίοι με τις θέσεις τους έχουν δώσει το «δικαίωμα» να αναβάλλεται συνέχεια η υπογραφή της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, η οποία θα ανοίξει το δρόμο για την έκδοση της οικοδομικής άδειας.
Αυτοί είναι:

1). Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας

2). Η αρνητική εισήγηση της επί πληρωμής μελέτης του Επιμελητήριο Περιβάλλοντος & Βιωσιμότητος

3). Η Κοινότητα Νέας Φιλαδέλφειας

4). Η Κοινότητα Χαλκηδόνας

5). Η εφημερίδα «Κόντρα».

Στην ΑΕΚ αποφάσισαν να δώσουν απαντήσεις προκειμένου να αφαιρέσουν κάθε δυνατότητα δικαιολογίας από την Κυβέρνηση, η οποία δεν δείχνει ικανή να πάρει αποφάσεις κοιτώντας την ουσία, αλλά κολλάει σε τυπικές μικρολεπτομέρειες.

Σήμερα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη υπό τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους στο τεράστιο projectτης «Αγιά Σοφιάς» προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ επαναλαμβάνουν καθημερινά σε όλους τους τόνους πως οι μηχανικοί της «Δικέφαλος 1924», έχουν απαντήσει πάνω σε όλα τα ζητήματα τόσο στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όσο και στη συνάντηση που έγινε στο Υπουργείο.
Θα απαντήσουν και πάλι σε ό,τι αφορά το θέμα του γηπέδου, αλλά δεν έχουν απαντήσεις για παράδειγμα στο τί μέλλει γεννέσθαι με την υπόθεση του σχεδιασμού της νέας γραμμής του Μετρό στη Νέα Φιλαδέλφεια ή αυτής του τρένου στους σταθμούς Περισσός και Πευκάκια…

Πηγή: Live Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου