.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Το "Ζούμε μαζί και ο Απόστολος Κόντος θέτoυν ως βασικές προτεραιότητες για την παράταξη την Κοινωνική πολιτική, την Καθαριότητα και την Παιδεία



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/03/2014


Βασικές προτεραιότητες για την παράταξη «Ζούμε Μαζί»  Κοινωνική πολιτική, Καθαριότητα, Παιδεία



Η παράταξη «Ζούμε Μαζί» και ο επικεφαλής της Απόστολος Κόντος, το τελευταίο τρίμηνο, γυρίζουν τις γειτονιές της πόλης μας και συγκεντρώνουν, σε άμεση επαφή με τους συμπολίτες μας, τις δικές σας σκέψεις και προβληματισμούς, για το μέλλον και τις ενέργειες που πρέπει να αποτελέσουν προτεραιότητα, για τη νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει από τις δημοτικές εκλογές, του ερχόμενου Μαΐου.

Σε πρόσφατα δημόσια τοποθέτησή του ο Απόστολος Κόντος, έθεσε επιγραμματικά τα τρία βασικά θέματα που θεωρούμε ότι πρέπει να απασχολήσουν άμεσα, τη νέα διοίκηση. Είναι η εντονότερη άσκηση κοινωνικής πολιτικής, το μεγάλο ζήτημα της παιδείας και η καθαριότητα. Τα θέματα αυτά θα απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος του συνδυασμού μας και θα αποτελέσουν casusbelli, στη διαμόρφωση των σχέσεων του Δήμου μας, με την κεντρική διοίκηση.

Σύντομα και έγκαιρα, μετά την ολοκλήρωση των επαφών στις γειτονιές της πόλης μας, η επιτροπή προγράμματος που έχει συσταθεί και οι συνεργάτες του συνδυασμού μας, θα παρουσιάσουν δημόσια τις θέσεις της παράταξης, για όλα τα μεγάλα και μικρά ζητήματα και θα προτείνουν λύσεις που θα βγάλουν την Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα από το τέλμα της στασιμότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου