.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής ξεκινάει με δυναμικό τρόπο ριζικές αλλαγές στην «Καλημέρα»;



Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λύσανδρος Γεωργαμλής επικεφαλής της «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» σχεδιάζει κάτι εντελώς καινούριο σε σχέση με ότι ξέραμε για την παράταξη.


Σύμφωνα με αυτές σκοπεύει να φτιάξει ένα ΑΕΚτζιδικο ψηφοδέλτιο στο οποίο θα κυριαρχούν τα ονόματα σημαντικών προσώπων της αθλητικής ιστορίας της ΑΕΚ. Συμπαίκτες του που έγραψαν λαμπρές σελίδες όπως και ο ίδιος με τη φανέλα της ΑΕΚ, θα σηματοδοτούν τις αλλαγές που έρχονται… Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται ότι θα γίνουν αλλαγές σε στελέχη και πρόσωπα του συνδυασμού που γνωρίζουμε.

Αυτό όμως που αν συμβεί θα κάνει τη μεγαλύτερη αίσθηση, είναι η πιθανή αλλαγή και της ονομασίας του συνδυασμού! Με πιθανότερη εκδοχή σε αυτή την περίπτωση να ονομαστεί «Αγιά Σοφιά».

Αν δούμε να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, προφανώς αναδιατάσσεται εκ νέου ο εκλογικός χάρτης. Πιο πρακτικά θα σαρώσει στους οπαδούς της ΑΕΚ που ψηφίζουν Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα. Αποτέλεσμα θα είναι να «αφυδατώσει» και συρρικνώσει εκείνους τους συνδυασμούς που λαϊκίζοντας και όχι μόνο, έχουν ανέβει στα κάγκελα φωνάζοντας, ναι στο γήπεδο όπως αρέσει στο Μελισσανίδη.

Η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα…

4 σχόλια:

  1. με Μανωλαδες κλπ θα ξεπουλησει οχι μονο την ΑΕΚ ,οχι μονον το Δασος , αλλα και τον αερα που αναπνεουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.ΘΕΛΕΙ ΦΤΥΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πέσει πολύ γέλιο! Μαθαίνω ότι κυκλοφορεί ενας τρελός στη Φιλαδέλφεια και μοιράζει φωτοτυπίες με το όνομα "Αγια Σοφια". Του κλέψατε το copyright και θα βάλει τον Παντελή να του κόψει πρόστιμο του κοκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή