.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι...



Στο χτεσινό ΔΣ δεν ακούστηκε από κανέναν γιατί χρειάζεται άμεσα να μεταφερθεί το γκαράζ του Δήμου από τη θέση που βρίσκεται σήμερα. Εισηγητικά μόνο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος διάβασε ένα έγγραφο της Περιφέρειας, με ημερομηνία 28-2-14 που απαιτεί να απομακρυνθεί από το χώρο!

Σε αυτό στάθηκε οποιαδήποτε αναφορά στη συνέχεια της συζήτησης. Κανείς δε διανοήθηκε να προφέρει τις λέξεις ΑΕΚ και Μελισσανίδης! Αυτό που γνωρίζει κι η… κουτσή Μαρία στην πόλη μας, αρνούνται να παραδεχτούν οι τοπικοί μας εκπρόσωποι. Διαφορετικοί είναι οι λόγοι φυσικά που κανείς δεν τόλμησε τέτοιο… παραστράτημα.


Έτσι λοιπόν ένα πεδίο δόξης λαμπρό ίσως και προνομιακό για δυνάμεις της αριστεράς, της προόδου, της δημοκρατίας, αλλά και άλλες ελεύθερα σκεπτόμενες όλων των άλλων αποχρώσεων, καμώθηκε πως η συζήτηση γίνεται γιατί το απαιτεί η Περιφέρεια.

Στην πραγματικότητα όλοι γνωρίζουν πως όλα γίνονται γιατί το θέλει η ΑΕΚ που έχει για αφεντικό έναν εκπρόσωπο της οικονομικής ελίτ της χώρας, τον κ. Μελισσανίδη. Κάθε επιθυμία του, σκοτώνονται να την υπηρετήσουν όλοι… Στο πλαίσιο αυτό η Περιφέρεια διά του Περιφερειάρχη κ. Σγουρού κινητοποιήθηκε και έστειλε το έγγραφο. Να εξυπηρετήσει πάραυτα ένα σημαντικότατο εκπρόσωπο της άρχουσας τάξης. Είναι αλήθεια πως αν στη θέση του κ. Μελισσανίδη ήταν κανένας άλλος μικρότερου οικονομικού μεγέθους, δε θα ήταν ίδιο το ενδιαφέρον. Κι αν ακόμη χειρότερα ήταν κανένας «κακομοίρης» τότε σιγά μη σπαταλούσαμε το χρόνο μας για τέτοια.

Τελικά υπάρχει κάποιος από αυτούς που μας εκπροσωπούν, να μας πει ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο; Υπάρχει περίπτωση να εξηγήσει κάποιος ότι φταίει ο καπιταλισμός ή το σύστημα και να μας πείσει ότι πράγματι έχει σκοπό να το αντιπαλέψει; Υπάρχει περίπτωση να συνδέσουμε τις γενικές καταδίκες της πλουτοκρατίας, της οικονομικής ολιγαρχίας και όλα τα συναφή με εκείνα που συμβαίνουν στην πόλη μας και σε βάρος μας;

Αντιγράφω δυο άρθρα σχετικά με το χτεσινό ΔΣ – παρωδία.

Στα Λιόσια η Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας!
Η Ευτυχία Αποστολάκη παρακολούθησε μαζί με τον Δημήτρη Λαζόπουλο τον τελικό και από εκεί πήγε απ' ευθείας στο Δημοτικό Συμβούλιο για την «Αγιά Σοφιά»


Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων βρέθηκε η δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Ευτυχία Αποστολάκη, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό κυπέλλου χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Διομήδη. Η κ. Αποστολάκη είδε το παιχνίδι δίπλα στον πρόεδρο της Ένωσης Δημήτρη Λαζόπουλο, ενώ ήταν παρούσα και στην απονομή. Αμέσως μετά αποχώρησε προκειμένου να παραστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα αποφασίσει για την απομάκρυνση των σκουπιδιών από το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, κάτι που προβλέπεται στη συμφωνία για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς».
Πηγή: aek365.com

Προχωράει η απομάκρυνση των σκουπιδιών από το Άλσος

Να προχωρήσει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μίσθωση χώρου αποφάσισε πριν από λίγο το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας


Δρομολογήθηκε (επιτέλους) η διαδικασία για την απομάκρυνση των... σκουπιδιών από το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, στα όρια του οικοπέδου της ΑΕΚ. Το Δημοτικό Συμβούλιο της περιοχής που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο αποφάσισε να προχωρήσει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση χώρου μετεγκαταστάσεις των υπηρεσιών καθαριότητας, ηλεκτρισμού και πρασίνου, που στεγάζονται αυτή τη στιγμή στα (αυθαίρετα) κτίρια ακριβώς δίπλα από την έκταση που ανήκει στην Ένωση. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης (στην οποία υπήρχαν για ακόμη μια φορά πολλές εντάσεις, παρά το γεγονός ότι όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι συμφωνούσαν ότι είναι απαραίτητη η απομάκρυνση των σκουπιδιών από το Άλσος!), κατατέθηκαν κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις από ορισμένες παρατάξεις και από την νυν Δημοτική Αρχή και αποφασίστηκε παράλληλα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (που κρίθηκε ως μονόδρομος, καθώς δεν υπάρχει κατάλληλο οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου διαθέσιμο) να συσταθεί και μια διαπαραταξιακή επιτροπή που θα αξιολογήσει όλες τις λύσεις και θα καταλήξει στην ιδανική. Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο θα παρθεί η οριστική απόφαση ορίστηκε για τον Απρίλιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τις εντάσεις, υπήρχαν και... μουρμούρες για την καθυστερημένη άφιξη της Δημάρχου Έφης Αποστολάκη, η οποία ήταν στα Λιόσια, στον τελικό του χάντμπολ...

Πηγή: aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου