.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Ο Δήμαρχος, η ΠΑΕ ΑΕΚ και η Νέα Φιλαδέλφεια

"Αναδημοσιεύσεις από τον Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας" http://www.kosmosnf.gr
 
Υποθέτω φυσικά τι έκανε τον Δήμαρχο να βγάλει Δελτίο Τύπου για τη νίκη της ΠΑΕ ΑΕΚ επί της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 17 Μαΐου 2016 – όμως τι θα είχα να του πω:

Ως πρόσωπο έχει βεβαίως το δικαίωμα κι αυτός να προσμετρά τον εαυτό του στους πανηγυριώτες. Ως Δήμαρχος όμως και Δημοτική Αρχή υποχρεούται σε προστασία της πόλης. Και δεν αντιλήφθηκα με το που έγινε γνωστή η πρόθεση των οπαδών της ΠΑΕ ΑΕΚ να συγκεντρωθούν στην πόλη, αντί στο ΟΑΚΑ, να προέβη σε απαραίτητες ενέργειες.

Οι κεντρικές δε αρτηρίες και η πλατεία της πόλης, που έχουν ονόματα φυσικά, δεν ανήκουν ακόμη στα επιχειρηματικά συμφέροντα με τον μανδύα της ΑΕΚ – είναι γι’ αυτό που χρήζουν προστασίας και όχι φωταγώγησης και εκχώρησης σε πανηγυριώτες. Διότι ανήκουν βεβαίως στην πόλη ακόμη, γι’ αυτό άλλωστε και δεν έχουν μετονομαστεί.

Επί πλέον υπάρχει έως τώρα και μια ποικιλία αθλητικών φρονημάτων των κατοίκων, που ο οδοστρωτήρας της «αεκοφροσύνης» δεν έχει εξαφανίσει, και καλό θα ήταν να μην επιχειρείται από τον Δημοτικό Σύμβουλο τον εντεταλμένο επί του Αθλητισμού η εξαφάνιση αθλητικών φρονημάτων με συγχώνευση εξυπηρετική των «αεκοφρόνων» – τέτοιες πρακτικές είχε χρησιμοποιήσει η επάρατος δικτατορία των συνταγματαρχών με Γραμματέα Αθλητισμού τον πολύ Ασλανίδη.

Κώστας Π. Παντελόγλου

3 σχόλια:

  1. Γραφικές φιγούρες είστε και οι δυο. Ο ένας κοινοποιεί τις δημοσιεύσεις του άλλου για να φαίνεστε πολλοί. Σας πήρε είδηση και ο Βασιλόπυλος. Κατάλαβε ότι δήμαρχος με το 3% δεν ξαναγίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως ο Δήμος να σας ζητήσει συγγνώμη που δεν πήρε πρώτα την άδειά σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή