.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Συμμαχία Tίγρη και Μαρινάκη!

ΣΕΙΣΜΟΣ στο ποδόσφαιρο!!! O Γιάννης Παπαγιάννης φέρνει στο φως τής δημοσιότητας τις διεργασίες που γίνονται για τη ...συμφιλίωση των αφεντικών τής ΑΕΚ και του Ολυμπιακού!

Πριν από περίπου 2,5 χρόνια, όταν οι Τσέχοι της Emma Delta είχαν κερδίσει τον διαγωνισμό αποκρατικοποίοησης του ΟΠΑΠ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, οποίος είχε μικρή αλλα σημαντική συμμετοχή στο fund με τους Τσέχους, συνατήθηκε στον Πειραιά με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελο Μαρινάκη.

Αν και οι δύο είναι πασίγνωστοι εφοπλιστές, με εταιρείες εισηγμένες στο αμερικανικό χρηματιστήριο, είχε γραφτεί πως εκείνη η συζήτηση αφορούσε μόνο το ποδόσφαιρο. Τότε ο Δήμητρης Μελισσανίδης είχε αποφασίσει να εμπλακεί στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναζητούσε πηγές εσόδων για τον Ολυμπιακό.


Εκείνα τα χρόνια Μαρινάκης και Μελισσανίδης είχαν κοινούς φίλους, έκαναν χρόνια παρέα και συζητούσαν αρκετά συχνά τόσο για τις επιχειρήσεις τους όσο και για το ποδόσφαιρο. Οι δυο άνδρες πολλές φορές προσπάθησαν να βρουν ένα τρόπο συνεννόησης για να μη χαλάσουν τις προσωπικές τους σχέσεις όταν θα βρίσκονταν αντιμέτωποι στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Από το ρεπορτάζ (το οικονομικό και όχι το αθλητικό) μάθαμε ότι εκείνη η συζήτηση δεν κατέληξε πουθενά. Από τότε Μαρινάκης και Μελισσανίδης ήταν σκληροί αντίπαλοι και πολλές φορές η κόντρα τους έπαιρνε προσωπικά χαρακτηριστικά.

Ο SportDog είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Μαρινάκης με τον Μελισσανίδη έχουν αρχίσει να ανοίγουν νέο δίαυλο επικοινωνίας. Ένα δίαυλο επικοινωνίας που άνοιξε ακόμα περισσότερο μετά το τέλος του τελικού. Άνθρωποι του Μαρινάκη και του Μελισσανίδη συζητούν μεταξύ τους, άγνωστο είναι όμως εάν η επικοινωνία αυτή αφορά και τους δυο προσωπικά.

Το δικό μας ρεπορτάζ και οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να συναντηθούν και να τα πουν από κοντά ο Μαρινάκης με τον Μελισσανίδη. Ο δίαυλος επικοινωνίας που έχει ανοίξει, άνοιξε ακόμα περισσότερο μετά τον τελικό.

Δεν σας έκανε εντύπωση ότι η ΑΕΚ πήρε το κυπελλάκι και δεν άνοιξε ούτε μύτη για την ήττα του Ολυμπιακού; Δεν σας έκανε εντύπωση ότι στα παράπονα του Ολυμπιακού δεν υπήρχε που θενά το όνομα "Μελισσανίδη"; Δεν σας κίνησε την περιέργεια ότι ο Μελισσανίδης δεν είπε κουβέντα για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και δεν πήρε ως προσωπική νίκη το 2-1 της ΑΕΚ στον τελικό;

Όποιος νομίζει ότι ο Μαρινάκης με τον Μελισσανίδη αργά ή γρήγορα δεν θα τα βρουν, δεν έχει ιδέα από τις επιχειρηματικές σχέσεις των δυο ανδρών. Εμείς στοιχηματίζουμε ότι θα τα βρουν και μάλιστα πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος! Μια νέα συμμαχία γεννιέται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι όποιος έχει αμφιβολίες θα το καταλάβει στη μεταγραφική περίοδο (βλ. Μπακασέτας κ.λπ).

Το ρεπορτάζ έχει συνέχεια...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου