.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ: ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ; (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. 36)


Σήμερα οι «πουθενάδες» κάνουμε μια από τις σημαντικότερες αποκαλύψεις μας. Μια αποκάλυψη σχετικά με το μέλλον της Οικοδομικής Άδειας. Η σημερινή μας αποκάλυψη είναι από αυτές που κανένα «γιουσουφάκι» (παληό και νέο) ΔΕΝ θέλει να σας μεταφέρει. Όσα σας μεταφέρουμε τα μάθαμε πριν από σχεδόν μια εβδομάδα και αφού τα διασταυρώσαμε σας τα αποκαλύπτουμε. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες μας μέσα από το Υ.Π.ΕΝ. (Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας) η Προϊσταμένη της Δ.Α.Ο.Κ.Α. η οποία υπέγραψε την Οικοδομική Άδεια υπέβαλλε ερώτημα στην Νομική Υπηρεσία (Τμήμα Νομοθετικής Πρωτοβουλίας και Έργου) του Υπουργείου με το οποίο της ζητά να της απαντήσει αν μετά την έκδοση της πρωτόδικης απόφασης για την Γ.Σ. της 3ης Φλεβάρη 2015 πρέπει η Άδεια να παραμείνει σε ισχύ ή ν’ ανακληθεί.

Όπως γίνεται κατανοητό τούτη τη φορά η Νομική Υπηρεσία (Τμήμα Νομοθετικής Πρωτοβουλίας και Έργου) του Υπουργείου θα πρέπει, επιτέλους, να πάρει θέσει και ν’ απαντήσει στην Δ.Α.Ο.Κ.Α. Τις προηγούμενες δύο φορές που η Δ.Α.Ο.Κ.Α. είχε θέσει ερώτημα σχετικά με το ιδιοκτησιακό του γηπέδου (παραχωρητήριο της Ερασιτεχνικής στην «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.»). Τότε η Νομική Υπηρεσία ΔΕΝ ανέλαβε την ευθύνη ν’ απαντήσει «στέλνοντας την μπάλα στην εξέδρα», όπως κάποιοι «επαγγελματίες» κάνουν ότι «διασταυρώνουν» ειδήσεις. Τελικά η Νομική Υπηρεσία για να βγεί από την δύσκολη θέση είχε προτείνει στον Υπουργό ν’ απευθυνθεί στο Ν.Σ.Κ. Τότε ο Υπουργός καταλαβαίνοντας την παγίδα είχε επιστρέψει ανυπόγραφο το σχετικό αίτημα.

Ακόμα και ένας «νομικός σύμβουλος» μπορεί να καταλάβει ότι η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας είναι δεσμευτικότερη -ειδικά για την Δ.Α.Ο.Κ.Α.- από τις καθησυχαστικές διαρροές της «επίσημης Α.Ε.Κ.». Προφανώς ρόλο στην υποβολή του ερωτήματος έπαιξε και η προσωπική ευθύνη που έχει η Προϊσταμένη εξαιτίας της υπογραφής της στην Άδεια.

Συνοψίζοντας:

Αναλόγως της απάντησης της Νομικής Υπηρεσίας η Οικοδομική Άδεια είτε θα παραμείνει σε ισχύ, είτε θ’ ανακληθεί σαν να μην είχε εκδοθεί ποτέ. Συνεπώς, όλες οι εργασίες που έγιναν στο μεταξύ θεωρούνται αυθαίρετες και χρήζουν νομιμοποίησης.

18 Οκτώβρη 2017
παρατηρητήριο.
πηγη: aek-watch.gr

2 σχόλια:

  1. Κάνε όνειρα χρηματοδοτούμενε. Μην ξεχάσεις να ξαναπεράσεις και από το ΣτΕ. Μόνο με το κλάμα θα μείνεις όπως πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πουθενάδες την κλάψα σας δεν την ακούει κανείς. Στην κυβέρνηση ευτυχώς έχουν καταλάβει πλέον ότι χρηματοδοτούμενοι πουθενάδες για ασήμαντους τυπικούς λόγους δεν μπορούν να σταματούν μεγάλα έργα. Η όποια τυπική παράβλεψη με το παραχωρητήριο θα βρεθεί τρόπος να διορθωθεί όπως έγινε και με την υψομετρική. Καταλάβατε κλαψιάρηδες πουθενάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή