.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Κ. Χρυσόγονος ο μέγας!


Ο Κ. Χρυσόγονος προσέγγισε τον ΣΥΡΙΖΑ εκ του ασφαλούς, όταν ο τελευταίος ήταν στα πρόθυρα της εξουσίας και ελέω Τσίπρα και των Πασοκογενών «φίλων» του, τύπου Κουρουμπλή, τρούπωσε από το πουθενά στο ψηφοδέλτιο της Ευρωβουλής και με τη «θάλασσα» των πολιτών που προέρχονταν από το ΠΑΣΟΚ και κυρίως την αμέριστη στήριξη όλων των κατεστημένων μέσων, εξελέγη ευρωβουλευτής.

Οι φιλοδοξίες, όμως, του Κ. Χρυσόγονου δεν περιορίζονταν μόνο στην Ευρωβουλή, παρά τα προνόμιά της. Αφού είδε και απόειδε ότι δεν γινόταν υπουργός, επέλεξε την αγκαλιά των πιο ακραίων νεοφιλελεύθερων μέσων ενημέρωσης, ασκώντας κατά τεκμήριο κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί τάχα δεν είναι τόσο μνημονιακός, τόσο νεοφιλελεύθερος και τόσο «μένουμε Ευρώπη» όσο θα έπρεπε.


Εδώ ο νεομνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση και κυρίως ο Τσίπρας έχουν μετατραπεί, όχι μόνο στην πράξη, αλλά εσχάτως και στα λόγια, σε «μητσοτακικότερους του Μητσοτάκη», πιο «fan» των Βρυξελλών από τις Βρυξέλλες και πιο «μεταρρυθμιστές» από τον Dijsselbloem και ο Χρυσόγονος τους απειλεί με αποσκίρτηση, διότι παρασύρονται (!) σε αντιευρωπαϊκές – αντιμεταρρυθμιστικές «παρεκτροπές»!!!

Προφανώς ο Κ. Χρυσόγονος, βλέποντας το καράβι του ΣΥΡΙΖΑ να βυθίζεται εκλογικά χωρίς μέλλον, «ανεξαρτητοποιείται» για να εξασφαλίσει μια καλή καρέκλα για το πολιτικό του μέλλον, χωρίς, όμως και να θυσιάσει τα πολύτιμα και πλούσια οφέλη του ευρωβουλευτικού θώκου.

Άλλωστε, ο Κ. Χρυσόγονος πιθανότατα να σκέφτεται πως έχει μια ισχυρή δικαιολογία: μήπως και αυτοί που κάθονται στον ΣΥΡΙΖΑ για τις καρέκλες τους και τα οφέλη που τους προσφέρουν δεν κάθονται; Εγώ θα αποτελέσω την εξαίρεση; Μια φορά κυνικοί αυτοί, χίλιες εγώ!

Αυτή είναι η κυρίαρχη πολιτική σκηνή που βουλιάζει τον τόπο και η οποία μισεί την αλήθεια, την συνέπεια και την ανιδιοτέλεια!

Κ.Τ

πηγή: iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου