.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Από χτες ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβούλιου, αποκατάστησαν την ιστορική συνέχεια της πόλης!



Με 18 υπέρ και 5 αποχές το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να υπερασπιστεί, την πόλη, το άλσος, το περιβάλλον, τους πολίτες, τη δημοτική περιουσία, με κάθε μέσο.

Από νωρίς είχαν κατακλύσει το χώρο της συνεδρίασης του ΔΣ δημοκρατικοί και πολιτισμένοι... οπαδοί της ΑΕΚ από όλη την Ελλάδα. Ορισμένοι ήταν παρόντες και στο ξύλο που είχε πέσει σε βάρος πολιτών στην αποτυχημένη απόπειρα δημόσιας συζήτησης, στις 20/6/14, αλλά και στο ξύλο που έπεσε σε βάρος Δημοτικών Συμβούλων προ λίγων ημερών. Μετέτρεψαν σε κερκίδα την αίθουσα και κατά διαστήματα εκτός από βρισιές και απειλές προς Δημοτικούς Συμβούλους και πολίτες, φώναζαν συνθήματα οικολογικά… πολιτικοποιημένα… όλα υψηλού επιπέδου… όπως τα παρακάτω:

Μετακομίστε τον πούλο όλοι, Βασιλόπουλε καριόλη

Οοοο όλο το άλσος γήπεδο

Έβγα έξω αρχηγέ

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό

Καλή χρονιά και του Δήμαρχου τον κώλο θα γαμήσουμε ξανά

Μάλλιο μπινέ πουτάνας γιε

Θέλουμε το Δήμαρχο

ΑΕΚ γάμα το άλσος όλο και του Δήμαρχου τον κώλο

Βασιλόπουλε μαλάκα καραγκιόζη

Γι΄ αυτό ξανά φωνάξτε δυνατά λεφτά παίρνετε πολλά

Άρη μουνάκι γαμώ το Μαρινάκη


Όταν κάποια στιγμή ξεκίνησε η συνεδρίαση, η ίδια κατάσταση συνεχίστηκε πότε με εξάρσεις και πότε με υφέσεις. Μερικές φορές εκτοξεύτηκαν και αντικείμενα ενάντια στο Δήμαρχο. Ένα από αυτά πέρασε ξυστά από το πρόσωπο του.

Παρά τις παραινέσεις του Προέδρου να ηρεμήσουν για να συνεχιστεί η συνεδρίαση, και τις προειδοποιήσεις της αστυνομίας, τίποτε από αυτά δεν έγινε. Οπότε κάποια στιγμή η αστυνομία αποφάσισε να επέμβει. Κι εκεί που περίμενε να δει κανείς μάχες ανάμεσα στους πιστούς (οπαδούς) που νωρίτερα δήλωναν ως θρησκεία και ιδεολογία την ομάδα, και τους αστυνομικούς, οι πρώτοι άδειασαν πανικόβλητοι την αίθουσα! Οι «κυνηγοί» έγιναν κυνηγημένοι…

Μετά τις 20/6 όταν είχαν έρθει οι αλληλέγγυοι στην εκδήλωση του «Συντονιστικού Κατοίκων», οπότε είχαν φροντίσει να κρατηθούν μακριά ακόμη και από τα ΜΑΤ, που είχαν σταθεί ενδιάμεσα, ήταν η πρώτη φορά που είχαν τη δυνατότητα να δείξουν ότι δεν κάνουν οργανωμένους τσαμπουκάδες σε γυναικόπαιδα, πολίτες και πολιτικά πρόσωπα. Και το έβαλαν αμέσως στα πόδια!

Με τον τρόπο τους έδειξαν ότι εμφανίζονται θηρία μόνο εκεί που τους παίρνει…

Στο πολιτικό μέρος της συνεδρίασης. Ο Άρης Βασιλόπουλος και η «Δύναμη Πολιτών» χτες έγραψαν ιστορία. Για την ακρίβεια συμπλήρωσαν σημαντικές σελίδες στην αγωνιστική ιστορία της πόλης, και των Δημοτικών πλειοψηφιών της. Δεν υποχώρησαν σε εκβιασμούς, απειλές και πιέσεις! Ασφαλώς η πόλη χτες δεν κέρδισε μόνο μια πολιτική απόφαση που υπερασπίζεται το συμφέρον της, αλλά και νέους αυτοδιοικητικούς ανθρώπους με πολιτικό λόγο και υπόβαθρο. Βάζουν σημαντικές παρακαταθήκες για το μέλλον.

Η αντιπολίτευση δυστυχώς, στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Τοποθετήθηκε με ακροβατικές φιγούρες, προσπαθώντας να πατήσει σε δυο βάρκες, ή καθαρά δηλώνοντας να πάρει η ΑΕΚ όσα στρέμματα θέλει! Εξαίρεση η «Λαϊκή Συσπείρωση» η οποία λόγω απουσίας της Δανάης Γκούμα τοποθετήθηκε με άλλο στέλεχος της.

Είναι τεράστια επιτυχία ότι η επιχειρηθείσα ματαίωση του ΔΣ ώστε να μη πάρει έγκαιρα απόφαση για την υπεράσπιση της πόλης, συνοδεύτηκε από την τεράστια αποτυχία των συμφερόντων που την επιδίωξαν…

Είναι τεράστια επιτυχία το γεγονός ότι η πόλη, εν προκειμένω το ΔΣ, συζήτησε για το μείζον θέμα των επιπτώσεων του Ρυθμιστικού στις ζωές μας. Κι αυτό γιατί είναι γνωστό ότι όταν η «Πρωτοβουλία Κατοίκων» το επιχείρησε πρώτη φορά, οι ίδιες δυνάμεις είχαν κατακλύσει, επιτέθηκαν και διέλυσαν τη συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο.

Γιατί όταν το «Συντονιστικό Κατοίκων» το επιχείρησε σε ανοιχτή εκδήλωση έξω από το δημαρχείο, οι ίδιες δυνάμεις άνοιξαν κεφάλια, και διέρρηξαν τη Στρούγκα.

Γιατί όταν οι Δήμαρχοι Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και Ν. Ιωνίας επιχείρησαν ανοιχτή εκδήλωση στο ΠΠΙΕΔ επίσης κατέκλυσαν το χώρο και ματαίωσαν την εκδήλωση.

Γιατί μόλις λίγες μέρες πριν, οι ίδιες δυνάμεις, διέκοψαν το ΔΣ και ξυλοκόπησαν Δημοτικούς Συμβούλους και πολίτες στέλνοντας μερικούς στο νοσοκομείο!

Γιατί από χτες η μαύρη πολιτική Γαϊτανά και της πλασματικής όπως αποδείχτηκε πλειοψηφίας της, η οποία τα έδινε όλα στο Μελισσανίδη, αποτελεί παρελθόν!

Γιατί ακόμη μια φορά αποδείχτηκε, πως όταν υπάρχει πολιτική βούληση και πίστη στις δυνάμεις σου, η επιτυχία του στόχου σου, αναπόφευκτα έρχεται.

Γιατί πλέον υπάρχουν πολιτικά τετελεσμένα και δεν έχουν κανένα νόημα οι οργανωμένοι τσαμπουκάδες των οικονομικών συμφερόντων που θέλουν να βάλουν στο χέρι την πόλη.

Η πόλη και οι πολίτες της πέτυχαν μια καθοριστικής σημασίας νίκη!

3 σχόλια:

  1. και εμεις κοντά τους αν στηριζουν το Αλσος και την πόλη μας να μη γινει μαφιοζικο παλέρμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, να δούμε τι θα κάνει τώρα ο Δήμαρχος που θα τον κρεμάσει η κυβέρνηση και το κόμμα του. Αναμένομεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή