.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Δήμαρχος Φιλαδέλφειας: «Υποκινητής των τραμπούκων ο Μελισσανίδης»

Δε συναντήθηκε τελικά με τη θέληση του σήμερα (Τρίτη) το μεσημέρι (λίγες ώρες μετά τα βίαια επεισόδια στο δημοτικό συμβούλιο) ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με μικρή ομάδα οπαδών της ΑΕΚ. Οι τελευταίοι παρά την πρωινή ανακοίνωση της δημοτικής αρχής περί ματαίωσης του ραντεβού μαζί τους, επέμειναν φωνάζοντας και εισέβαλαν στο δημαρχείο, όπως εξηγεί στην «Εφ.Συν.» ο ίδιος ο Άρης Βασιλόπουλος. Οι δηλώσεις του ίδιου διαψεύδουν το σύνολο σχεδόν των πολιτικών και αθλητικών ιστοσελίδων αλλά και των οπαδικών ιστολογίων που κάνουν λόγο για συναινετική συνάντηση. 


Κατόπιν ισχυρών πιέσεων, ο δήμαρχος υποχώρησε υπό το φόβο νέων επεισοδίων ζητώντας να συναντηθεί για λίγα λεπτά ατύπως με 3 άτομα για να τους ηρεμήσει και να τους εξηγήσει τους λόγους της ματαίωσης της συνάντησης, όπως είπε. Τελικά 7 άτομα μπήκαν στο γραφείο του δημάρχου εκτοξεύοντας μετά από λίγο τις ακόλουθες απειλές: «Θα φας πιστολιές αν συνεχίσεις να αποτελείς πρόβλημα για το γήπεδο. Δε θα είμαστε εμείς αυτή τη φορά, θα είναι κάποια παιδιά από Ορεστιάδα ή Αλεξανδρούπολη. Αυτή είναι η μια επιλογή. Η άλλη θα είναι να καεί το Άλσος». Κάπου εκεί η συζήτηση έληξε.

Στη συνομιλία που είχαμε με τo δήμαρχο, ο ίδιος επανέλαβε πως θεωρεί πολιτικό υποκινητή των επεισοδίων τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Αράπογλου και υπογράμμισε πως «ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τα επεισόδια και τους τραμπουκισμούς είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Αυτός είναι ο άνθρωπος που με στοχοποιεί. Η ΠΑΕ ΑΕΚ, στην ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει μεν το γεγονός, δεν μας είπε τι προτίθεται να κάνει για να σταματήσουν όλα αυτά».

Ο Άρης Βασιλόπουλος Ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος | EUROKINISSI
 
Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να κατατεθούν μηνύσεις, ενδεχομένως και κατά των συγκεκριμένων προσώπων που πρωτοστάτησαν στα επεισόδια. Κάκωση χιαστών φέρεται να υπέστη δημότης-σύμβουλος του δημάρχου στα χθεσινά επεισόδια, μετά τα οποία 5 άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες.

«Ηθικοί αυτουργοί» είναι αυτοί που μέχρι σήμερα καταφεύγουν σε διγλωσσία, παλινωδίες και υπεκφυγές» αναφέρει σε ανακοίνωση της η παράταξη του Γιώργου Αράπογλου αποδοκιμάζοντας τα επεισόδια και προσθέτοντας πως «αποκρύπτουν ότι οι ίδιοι είχαν ως θέμα ημερήσιας διάταξης, στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση, ψήφισμα-καταγγελία (12ο θέμα) εναντίον του άρθρου 42 του Ρυθμιστικού Νόμου, άρθρο το οποίο αφορά την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Αυτός - προφανώς - ήταν ο λόγος που οπαδοί της ομάδας συγκεντρώθηκαν».

«Μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία, αυτός ο κύριος (ενν. Αράπογλου) που το προηγούμενο καλοκαίρι μετά τις εκλογές έκανε διαδοχικές συναντήσεις με ανθρώπους της ΑΕΚ και τότε αποφάσισαν να κάνουν ένσταση κατόπιν εντολών Μελισσανίδη, σήμερα έχει το θράσος να μας λέει ότι εμείς πυροδοτούμε τους τραμπουκισμούς» σχολίασε στην «Εφ.Συν.» ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

πηγή: efsyn.gr

4 σχόλια:

  1. Υπάρχει ηχητικό από το σπορ fm που μιλάει για τη συνάντηση και δεν λέει τίποτα για απειλές κλπ. Κοινώς, άλλα λέει τη μία και άλλα την άλλη...

    http://www.sporfm.gr/permalink/178169.html#axzz3MoiCoIrs

    Και δεν κατονομάζει τον Μελισσανίδη, μιλάει για τον ισχυρό άντρα της ΑΕΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ο σύνδεσμος από τον σπορ fm με το ηχητικό
    http://www.sport-fm.gr/videos/1028034

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορείτε να σβήσετε τα δύο προηγούμενα σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρωί στον σπορ fm ο δήμαρχος δεν είπε τίποτα για απειλές.
    Στον σύνδεσμο ολόκληρη η συνέντευξή του
    http://www.sport-fm.gr/videos/1028034

    ΑπάντησηΔιαγραφή