.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης "αναζητώντας τον El Greco"



Tην Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν, παρουσία πλήθους κόσμου, τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης «αναζητώντας τον El Greco» στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς. 


Την έκθεση συνδιοργάνωσαν το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς και η Σχολή Χατζήβεη, με αφορμή τον παγκόσμιο εορτασμό των 400 χρόνων από το θάνατο του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου και διήρκεσε από τις 17 έως τις 21 Δεκεμβρίου.


Εξετέθησαν στο χώρο του Παγκοσμίου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς έργα Ελλήνων εικαστικών, έργα μικρών μαθητών των εικαστικών εργαστηρίων της Σχολής Χατζήβεη και φωτογραφίες. Ήταν μία ιδιαίτερης αξίας έκθεση για να προσεγγίσουμε το έργο του El Greco με τη ματιά καλλιτεχνών των καιρών μας. 

Εκ μέρους της Διοίκησης του Δήμου χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και Πρόεδρος του Παγκοσμίου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς Άρης Βασιλόπουλος και η Αντιπρόεδρος του Παγκοσμίου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς, δημοτική σύμβουλος Ευτυχία Παπαλουκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου