.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Βασιλόπουλος: Δεν γνωρίζαμε για την προσφυγή!!! ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ!! - ΠΕΡΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ – ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΥ - ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ!!!!!!



του Χρήστου Τσερπάνη

Βασιλόπουλος: Δεν γνωρίζαμε για την προσφυγή!!!

 Τον ισχυρισμό του ότι δεν γνώριζε για την προσφυγή των 17 στο ΣτΕ (πράγμα για το οποίο τον έχει διαψεύσει κατηγορηματικά ο Γιάννης Ζαμπετάκης) επανέλαβε ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr.

Γνωρίζατε ότι κάποιοι κάτοικοι θα κάνουν προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας για το γήπεδο της ΑΕΚ; Πως σχολιάζετε την κίνηση τους;

«Ακούστε, υπάρχει ένα καθεστώς τρομοκρατίας που προσπαθεί να απαγορέψει στους πολίτες να ασκήσουν τα συνταγματικά τους δικαιώματα, σε αυτό θα μας βρουν απέναντι και δεν θα αφήσουμε τους πολίτες εκτεθειμένους. Ως Δήμος διαφωνούμε με τον νόμο και θα ασκήσουμε όλα τα νόμιμα δικαιώματα. Ετσι δεν έχει νόημα εάν γνωρίζαμε ή όχι , παρότι δεν γνωρίζαμε για την προσφυγή. Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας έχει δηλώσει ευθαρσώς ότι θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα του Άλσους και της πόλης. Εμείς εξετάζουμε το θέμα και θα κάνουμε όλες τις νομικές κινήσεις ώστε να ακυρωθεί η να τροποποιηθεί ο νόμος για το γήπεδο.»

Αυτό είναι ένα απόσπασμα από την "ενδιαφέρουσα" ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ συνέντευξη, που έδωσε ο Δήμαρχος Ν.Φ-Ν.Χ., στο gazzetta.gr. Στην αποστροφή του λόγου του περί διαφωνίας του Δήμου, που διοικεί, με τον νόμο 4277/2014 και την επισήμανση ότι θα ασκήσουν όλα τα νόμιμα δικαιώματα, μπαίνει σαφέστατα το ερώτημα; γιατί δεν πήραν την πρωτοβουλία, γιατί και για ποιούς λόγους, ως Δημοτική Αρχή να προσφύγουν ενώπιον του Σ.Τ.Ε. εμπρόθεσμα, πριν λήξει η δικονομική προθεσμία του δικαιώματος και της υποχρέωσής τους εκ του νόμου και του Συντάγματος, για να υπερασπίσουν και νομικά, και ως εκ τούτου και πολιτικά, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της ,κατά των κατάφωρα αντισυνταγματικών ,και ως εκ τούτου παράνομων διατάξεων, και ενσωματωμένων διοικητικών πράξεων  του άρθρου 42...του νόμου 4277/2014. Διότι μέσω του νόμου αυτού απευθείας, αφαιρούν όχι μόνο τα 6 στρέμματα αναδασωτέου δάσους και τα παραχωρούν αντισυνταγματικά στην  A.E.K., αφού άρουν τον χαρακτήρα τους, αλλά επιπλέον τους παραχωρούν άλλα 25 στρ. δηλαδή το 5%,επι της συνολικής έκτασης των 472 στρεμμάτων (άρθρο 43....),για παραπέρα αθλητικές και όχι μόνο εγκαταστάσεις, και αφαιρούν στο σύνολο επιπλέον τα υπόλοιπα 440 περίπου στρ. αναδασωτέου και δασικού άλσους της πόλης ,αφού άρουν αντισυνταγματικά και παράνομα εξίσου τον χαρακτήρα τους ως αναδασωτέα, και τα παραχωρούν στο υπό ίδρυση Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικών Πάρκων..(βλέπε στο βάθος ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ.) , από την χρήση και ιδιόκτητη περιουσία του Δήμου, χωρίς μάλιστα καμία αποζημίωση, ως δηλαδή ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ σε βάρος του Δήμου, πάντα βέβαια αντισυνταγματικά και παράνομα.......Τροποποιούν επιπλέον παράνομα και αντισυνταγματικά ευθέως χωρίς Προεδρικό Διάταγμα, με την αίρεση δηλαδή του ελέγχου του Σ.Τ.Ε., το ρυθμιστικό και πολεοδομικό σχέδιο της πόλης ,και ειδικά με την μετατόπιση των ρυμοτομικών γραμμών του σχεδίου πόλης μέσα στο άλσος, σε βάρος του κ.ο.κ....και μια σειρά ακόμη επιπλέον διατάξεων και διοικητικών πράξεων, που ενσωματωμένες προκαλούν μια κόλαση στην ειρηνική και πανέμορφη πόλη και περιοχή μας.

        Και ενώ θα περίμενε κανείς ως πολίτης και δημότης να μάθει και να ακούσει τους λόγους, γιατί κατά παράβαση και παράλειψη καθήκοντος δεν έπραξε τα δέοντα ,αναλώνεται και καθοδηγεί (κατ' εντολή του) την " προπαγάνδα" περί του ότι δεν γνώριζε ότι πολίτες θα έκαναν εκείνοι το καθήκον τους και το συνταγματικό δικαίωμα και υποχρέωσή τους να υπερασπίσουν την πόλη, την περιοχή και το αναδασωτέο άλσος, σ' αντίθεση με την υποχρέωση και ευθύνη της Δημοτικής του Αρχής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσπαθεί δηλαδή να αντιστρέψει την αλήθεια, εν όψει πλέον των επερχόμενων κατά πάσα πιθανότητα εκλογών, για τις πολιτικές και διοικητικές του ευθύνες, για την απραξία του, την ηθελημένη πολιτικά επιλογή του να μην προσφύγει στο Σ.Τ.Ε., γιατί έχει προσωπικές ,παραταξιακές, άνωθεν και όχι μόνο πολιτικές ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ και ΠΙΕΣΕΙΣ, κ.ο.κ., πλευρές δηλαδή του θέματος, που εξαρτητικά τον οδήγησαν στην πολιτική αναξιοπιστία, και καλλιέργεια του φόβου, γιατί τον εξυπηρετούσε.....

        Είναι πια ο καιρός και η ώρα να αφήσει η Δημοτική Αρχή τα πολιτικά και φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια και να αναλάβει ,έστω και τώρα και εκ των υστέρων τις πολιτικές της ευθύνες, γιατί νομικά δεν νομίζουμε ότι μπορεί να κάνει κάτι πλέον, μέχρις της συζήτησης της προσφυγής των 17 πολιτών, και να μην θεωρεί ότι η απάντηση του Δασάρχη Αθηνών στο αίτημα του Δήμου για επικαιροποίηση της ανάπλασης και του χρηματοδοτικού της πακέτου των 750000 ευρώ,(πέρα του ό,τι είναι και τεράστιο ποσό), είναι εκτελεστή διοικητική πράξη, γιατί δυστυχώς δεν είναι καθαυτή.........Μόνο με το πέρας της ενδικοφανούς διαδικασίας που πρέπει να ακολουθήσει ως Δημοτική Αρχή και κατά συνέπεια ,η άρνηση της Διοικήσεως να πράξει τα δέοντα σε ανώτερο επίπεδο, είναι Διοικητική προσβάλλουσα πράξη, ή παραπέρα ,ή έκδοση νέας Διοικητικής πράξης, όπως είναι η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων ή και η Οικοδομική Άδεια Ανέγερσης του νέου γηπέδου 'Αγία Σοφία" ,μπορούν να προσβληθούν ως τέτοιες, που όμως εκ των πραγμάτων είναι πολύ πια δύσκολο να εκδοθούν για διάφορους λόγους, που θα εξηγήσουμε σ' άλλο άρθρο, και ειδικά λόγω της σπουδαιότητας της εμπρόθεσμης κατάθεσης της προσφυγής των 17 πολιτών, που  έχουν και το αδιαμφισβήτητο έννομο συμφέρον και δικαίωμα και υποχρέωση εκ του νόμου και εκ του Συντάγματος ,που προσδιορισμένα εκδικάζεται σε πολύ σύντομο διάστημα, στις 6 Μαρτίου του 2015!!!!!!!

        Να πάρει πρωτοβουλίες και να επεξηγήσει στον λαό της πόλης και όχι μόνο και στο πανελλήνιο, τις συνέπειες των διατάξεων και των ενσωματωμένων διοικητικών πράξεων του αντισυνταγματικού, παράνομου νόμου 7244/2014 σε βάρος του Αναδασωτέου άλσους των 472 στρεμμάτων και της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, να αποκαλύψει απόλυτα και ακέραια τις μνημονιακές πολιτικές και δεσμεύσεις της μνημονιακής κυβέρνησης σε βάρος των δημόσιων χώρων ,των δασών, του περιβάλλοντος προς όφελος ειδικά των ιδιωτικών μεγαλοκατασκευαστικών επιχειρηματικών συμφερόντων, το ρόλο των ταγμάτων εφόδου του οπαδικού στρατού τους,των απειλών ,εκβιασμών, δράσεων κ.ο.κ.. κατά της ζωής μας, των δικαιωμάτων μας, της πόλης, του άλσους και της περιοχής στο όνομα του μανδύα του γηπέδου, αφού το γκρέμισαν πρότερα παράνομα και εγκληματικά, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, παρά μόνο για να κατασκευάσουν αρχικά το σχέδιο- Τέρας Γρανίτσα, που ακυρώθηκε ομόφωνα από την τότε Ολομέλεια του Σ.Τ.Ε . 

       Και τέλος, ενώ η Διοίκηση όφειλε με βάση τον νόμο περί συμμόρφωσής της στις αποφάσεις των Ανωτάτων Διοικητικών Ακυρωτικών Δικαστηρίων ,να σεβαστεί και συμμορφωθεί με αυτήν την απόφαση της Ολομέλειας του Σ.Τ.Ε., έρχεται ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΆ η μνημονιακή Κυβέρνηση των μνημονίων και των πολιτικών φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού και της κοινωνικής ,οικονομικής, πολιτικής αφαίμαξης των δικαιωμάτων του και της ζωής  του κ.ο.κ.......να νομοθετήσει εκ νέου στο θερινό τμήμα της Βουλής φέτος, και με παρ' oλίγον συναίνεση και ψήφο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που την τελευταία στιγμή απετράπη εξαιτίας των αγώνων και των αντιδράσεων τόσο των πολιτών, των φορέων και των κινήσεών του, αντισυνταγματικά και παράνομα ,ετσιθελικά, διατάξεις και διοικητικές πράξεις ενσωματωμένες ,που καταστρέφουν την πόλη και το άλσος, στ' όνομα πατριδοκάπηλων, δήθεν πατριωτικών ,θρησκευτικών συμβόλων, δήθεν προσφυγικών, κ.ο.κ.... ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ , υπό τον μανδύα της ανάγκης κατασκευής του γηπέδου...............

1 σχόλιο:

  1. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε φίλτατε Τσερπάνη. Εδώ ο κόσμος καίγεται και....

    ΑπάντησηΔιαγραφή