.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Αυτά που θα έπρεπε να λένε οι τοπικοί μας ηγέτες τα λένε άνθρωποι της ΑΕΚ!



Αντιγράφω από το  aekvoice.gr

Πόλεμος στην ΑΕΚ -υποτίθεται- εκ των έσω

Υπόμνημα για να μην ψηφιστεί η νομοθετική ρύθμιση του γηπέδου, έστειλαν στα αρμόδια Υπουργεία ο Βασίλης Καπετανόπουλος, ο Νίκος Σταθάκος, ο Μπάμπης Τσαντήλας, ο Γιώργος Γάσσιος, ο Κώστας Χαμπάκης και ο Παύλος Παπατριανταφύλλου βάζοντας εμπόδια στην ΑΕΚ.


Την ώρα που η ΑΕΚ γυρνά σελίδα και προχωρά ενωμένη προς την αναγέννησή της, την επιστροφή στο «σπίτι» της και την κορυφή, κάποιοι πρώην μικρομέτοχοι που δηλώνουν... ΑΕΚτζήδες, επιθυμούν να βάλουν εμπόδια στα όνειρα ενός ολόκληρου λαού, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουντην ανάγκη για προσωπική προβολή και λόγω δυσκολίας να αποδεχθούν την ανυπαρξία τους, στην επόμενη μέρα του Συλλόγου!

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν, υπομνήματα που υπογράφουν οι Βασίλης Καπετανόπουλος, Νίκος Σταθάκος, Χαράλαμπος Τσαντήλας, Γιώργος Γάσσιος, Κώστας Χαμπάκης και Παύλος Παπατριανταφύλλου, ζητούν από τα 4 αρμόδια Υπουργεία στο θέμα του γηπέδου να μην υπογράψουν τη νομοθετική ρύθμιση για την «Αγιά-Σοφιά» και επιχειρούν να βάλουν εμπόδια στα όνειρα όλων των ΑΕΚτζήδων! Με επιχειρήματα πέρα από κάθε λογική, όπως δηλαδή το ότι οι θέσεις πάρκινγκ στην περιοχή καταπατούν τα δικαιώματα των πολιτών (!) και το ότι το γήπεδο δεν προβλέπει γήπεδα για τα υπόλοιπα τμήματα (τη στιγμή που η Ερασιτεχνική κινείται ώστε να στεγάσει όλα τα τμήματα σε άλλο χώρο!), ζητούν ουσιαστικά να σταματήσει άμεσα η διαδικασία για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και προκαλούν την-δικαιολογημένη-οργή όλων των ΑΕΚζήδων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου