.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Κολάει ακόμα η Ζωή για το Μέτωπο....Πολιτικό πρόβλημα οι επί προσωπικού τοποθετήσεις!


Μαζικότατη η χθεσινή συζήτηση για το Μέτωπο ανατροπής μνημονίων, λιτότητας και ευρώ με ομιλητές τον Γ.Γ. της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη, τον επικεφαλή του Σχεδίου Β Αλέκου Αλαβάνου και της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου. Είναι προφανές, συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος με κινήσεις και τακτικές των εν λόγω οργανώσεων ότι ο κόσμος αποζητά ενότητα και άμεση ανατροπή των μνημονιακών πολτικών.

Από τις πρώτες πληροφορίες του Άνεμου Αντίστασης από παρευρισκόμενους στην εν λόγω συζήτηση όμως οι τοποθετήσεις για το "Μέτωπο" δεν άλλαξαν από αυτές που υπήρχαν και πέρσι. 
Συγκεκριμένα όπως μάθαμε ενώ Λαφαζάνης, και Αλαβάνος τοποθετήθηκαν με πάθος για την ανάγκη αυτού του Μετώπου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν μίλησε για την "ταμπακιέρα" στην 45λεπτη τοποθέτηση της. Αναγνώριζε την πολιτική τιμιότητα Λαφαζάνη, Αλαβάνου , δεν ξεκαθάριζε αν θα προσπαθήσει για την δημιουργία του Μετώπου.
Απόπειρα Καραναστάση να διαλύσει τις όποιες ελπίδες για σύγκλιση πριν την συζήτηση

Πριν την χθεσινή συζήτηση, το μέλος της Πλεύσης Ελευθερίας και στενός συνεργάτης της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Διαμαντής Καραναστάσης με ανάρτηση του στο facebook, αναζωπύρωσε την προσωπική κόντρα του περιβάλλοντος της Ζωής με το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Σωτήρη.
Συγκεκριμένα σε ανάρτηση του έβρισε επί προσωπικού το στέλεχος της ΛΑΕ γράφοντας!
Αυτό το αγράμματο νούμερο το έχω περιλάβει ονομαστικά και στο παρελθόν (μαζί με διαφορά άλλα φρούτα του είδους του).
Είναι ένας εκ των διοργανωτών του φεστιβάλ UNITY, που δηλητηριάζει -πριν ξεκινήσει καν το φεστιβάλ- τη συζήτηση περί κοινού μετώπου, της δεύτερης μέρας. 
Αυτή είναι η δουλειά του.
Οι προσκεκλημένοι της πρώτης μέρας ήταν όντως υψηλοί.
Η προσκεκλημένη της δεύτερης μέρας είναι υψηλή, πολύ ψηλή και σίγουρα πολύ υψηλότερη αυτού του κακομοίρη.
Αυτού του θρασύδειλου που κατηγορούσε τον... Μελανσόν, γράφοντας κείμενα στα αγγλικά (!!!), από φθόνο για την επιλογή του να μας έχει δίπλα του στο Παρίσι αλλά και για τον ίδιο λόγο του καταλόγισε "εθνικιστική καμπάνια", επειδή χρησιμοποίησε γαλλικές σημαίες(!!!)...
Και που χθες έφτιαχνε δουλικά το μικρόφωνο στον Djordje Kuzmanovic.
Ο πρώτος όρος για το UNITY είναι να απομακρυνθούν αυτοί οι “επαγγελματίες” της πολιτικής και του χαρτζιλικιού. 
Είναι πολλοί.
Αυτοί που σπέρνουν την εντεταλμένη διχόνοια, σε όσα κόμματα κι αν απλώνουν τα νύχια τους.
Ας πάνε στις φωλιές τους.
Και τότε μιλάμε για ενότητα

Πολλοί ακροατές της χθεσινής συζήτησης κατάλαβαν ότι στο πνεύμα αυτό κινήθηκε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην τοποθέτηση τους περιγράφοντας όρους με πολλούς να καταλαβαίνουν ότι "ζωγράφιζε" και τον Παναγιώτη Σωτήρη.

Παρόλα αυτά, το στέλεχος της ΛΑΕ δεν έδωσε συνέχεια, αλλά στελέχη της ΛΑΕ επισήμαναν ότι αυτή η στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν βοηθά ούτε τον ελληνικό λαό ούτε καν το δικό της πολιτικό σχέδιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου