.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

264 πλειστηριασμοί την Τετάρτη 26/7 στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας. Να τους σταματήσουμε!


Τελευταία Τετάρτη του Ιουλίου μα η πολιτική αρπαγής της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας καλά κρατεί: 264 πλειστηριασμοί την Τετάρτη 26 Ιουλίου στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας, οι 18 από αυτούς στη Θεσσαλονίκη. Με δεδομένο ότι τον Αύγουστο τα ειρηνοδικεία είναι κλειστά και δεν γίνονται πλειστηριασμοί, οι τραπεζίτες βιάζονται, ως φαίνεται, να αρπάξουν ό,τι προλαβαίνουν.

Στη Θεσσαλονίκη βέβαια το πιθανότερο είναι και αυτή την Τετάρτη (όπως και τις δύο προηγούμενες) να μην εμφανιστεί κανένας συμβολαιογράφος λόγω της αποχής από όλους τους πλειστηριασμούς που έχει κηρύξει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείου Θεσσαλονίκης. Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ όμως θα είναι και αυτή την Τετάρτη, στις 3.30μ.μ. στο Ειρηνοδικείο, για να μην επιτρέψει σε κανέναν να παραβιάσει αυτή την απόφαση που πάρθηκε κάτω από την πίεση του ανυποχώρητου αγώνα που καιρό τώρα δίνουμε. Για να ενώσουμε παραπέρα τον αγώνα μας με τον συνολικότερο αγώνα που δίνεται από το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς σε άλλα ειρηνοδικεία της χώρας, ώστε  να αναγκαστούν και οι υπόλοιποι Σύλλογοι Συμβολαιογράφων να προχωρήσουν σε ανάλογες αποφάσεις και καθοριστικό χτύπημα να δώσουμε μ' αυτό τον τρόπο στην πολιτική των πλειστηριασμών. 


Αυτός άλλωστε ο πανελλαδικός συντονισμός της δράσης μας (με πρώτο σημαντικό βήμα την προτεινόμενη από το ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ πανελλαδική κινητοποίηση στο υπουργείο Δικαιοσύνης και συνέλευση του κινήματος στις 31 Αυγούστου - βλ. https://syntonsyllogthes.blogspot.gr/2017/07/blog-post_7.html )  είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσουμε την πολιτική της αρπαγής της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας με τις νέες μεθόδους που την προωθούν κυβέρνηση-Ε.Ε.-τραπεζίτες, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
πηγή: syntonsyllogthes.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου