.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Γήπεδο Μελισσανίδη: Ετοιμάζουν σόου με αγιασμό στα… χρυσοφόρα χώματα, με ακόλουθους πολιτικούς, ιερωμένους και άλλους παρατρεχάμενους των επιχειρηματικών συμφερόντων…




Για τη τόνωση των πωλήσεων διαρκείας, του ηθικού των οπαδών, τη προσέλευση στον αγώνα με τη ΤΣΣΚΑ, και το κουκούλωμα της σκρούτζικης οικονομικής διαχείρισης της ομάδας



Δημοσιεύματα αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, και κάνουν τους ανήξερους γιατί μπήκαν μηχανήματα να καθαρίσουν το οικόπεδο, που θα χτιστεί το ιδιωτικό γήπεδο Μελισσανίδη. Πρόκειται για εργασίες καθαρισμού για το κίνδυνο πυρκαγιάς που είχαν μάλιστα καθυστερήσει υπερβολικά καθώς έχουμε φτάσει στη καρδιά του καλοκαιριού.

Στο πανηγυράκι μας ενημερώνουν θα γίνει αγιασμός για να πάνε όλα καλά…

Τόση σιγουριά λοιπόν!


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το inaek.gr:


Υπέρλαμπρη γιορτή με "μεγάλους" καλεσμένους την ημέρα του αγιασμού στα "Ιερά χώματα"
 


Στην ΑΕΚ προγραμματίζουν να γιορτάσουν τις εξελίξεις που έρχονται με μια υπέρλαμπρη εκδήλωση, στα Ιερά Χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας(!), η οποία, θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στο τέλος της εβδομάδας που έρχεται! Και είναι πιθανό οι εργασίες που ξεκίνησαν χθες και θα συνεχιστούν, να σχετίζονται και με αυτή την… προετοιμασία.
Η εν λόγω εκδήλωση, που θα γίνει στον χώρο που θα κατασκευαστεί η «Αγια-Σοφιά», αναμένεται να έχει πολλούς επίσημους προσκεκλημένους, ενώ θα είναι και ανοικτή προς τον κόσμο της ΑΕΚ! Ο οποίος αναμένεται να προκαλέσει… σεισμό στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην πιο πανηγυρική, ενδεχομένως, εκδήλωση, στην ιστορία της ομάδας! Κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί και Αγιασμός, έπειτα από επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ώστε όλα να εξελιχθούν ομαλά και η ΑΕΚ να γυρίσει στο δικό της «σπίτι», το συντομότερο.

πηγή: inaek.gr

1 σχόλιο: