.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Ο ανώτατος κλήρος πάντα και παντού ευλογεί και στηρίζει τα μεγάλα συμφέροντα κόντρα στα λαϊκά...





Ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας - Ν. Φιλαδέλφειας, Γαβριήλ, όπως ήταν αναμενόμενο, συμμετείχε στο σόου του αγιασμού του οικοπέδου της ΑΕΚ, με μια λαϊκιστική τοποθέτηση που αγνόησε τις απόψεις των κατοίκων. Παράδωσε μάλιστα τη πρώτη σημαία της "Αγιά Σοφιάς" ανάποδα στο Δ. Μελισσανίδη!
 

Ερωτηματικά προκάλεσε η απουσία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου που έχει χρίσει "κουροπαλάτη" τον επιχειρηματία το 2014, κι είχε υποσχεθεί να συμβάλλει με 60.000 ευρώ για την ανέγερση της "Αγιά Σοφιάς". Δεν έστειλε καν μήνυμα!!! Το κενό προσπάθησε να καλύψει ο ίδιος ο Μελισσανίδης λέγοντας: "

 
Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, που έδωσε την ευχή του, για να κτίσουμε αυτό γήπεδο".

Παρούσες όμως ήταν οι αδελφές Αϊνατζόγλου του Survivor" οπότε όλα καλά...






Οι αναδημοσιεύσεις που ακολουθούν είναι από το sport-fm.gr:


Η σημαία της «Αγια-Σοφιάς» από τον Μητροπολίτη στον Μελισσανίδη (pic)

Ο μητροπολίτης Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Ιωνίας, Γαβριήλ έκανε δώρο στον Δημήτρη Μελισσανίδη την πρώτη σημαία της Αγια-Σοφιάς.
Ένα συμβολικό δώρο έκανε στον Δημήτρη Μελισσανίδη ο Μητροπολίτης Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Ιωνίας, Γαβριήλ, που έκανε τον αγιασμό στο οικόπεδο όπου θα ανεγερθεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Πρόκειται για την πρώτη σημαία της Αγια-Σοφιάς.

«Απόψε ζούμε ιστορικές στιγμές στη Ν. Φιλαδέλφεια. Το 1926 στη γη των προγόνων μας ανυψώθηκε ένα γήπεδο που έμελε να φιλοξενήσει μια ιστορική ομάδα, που είναι η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Απόψε, αδέλφια μου αγαπημένα, ήρθαμε να ευλογήσουμε αυτή τη νέα σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας της ΑΕΚ. Να γραφτεί ακόμη μία, να έρθουμε δω μαζί με τον πρόεδρο, την ομάδα κι όλους εσάς και μετά από δύο χρόνια να εγκαινιάσουμε την ‘Αγία Σοφία’, η οποία θα είναι ένας χώρος που όχι μόνο θα στεγάζει τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα, αλλά θα δημιουργεί αξίες για αυτό που πρεσβεύει εδώ και δεκαετίες η ΑΕΚ. Επιτρέψτε μου να δώσω στον πρόεδρο την πρώτη σημαία της Αγίας-Σοφίας», τόνισε.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Βαγγέλης Ασλανίδης παρέλαβαν το δώρο μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο.


Με Μελισσανίδη στον αγιασμό της «Αγια-Σοφιάς» οι αδερφές Αϊνατζόγλου (pics)

Οι αδερφές Αϊνατζόγλου ήταν παρούσες στον αγιασμό στη Νέα Φιλαδέλφεια για την «Αγια-Σοφιά» και φωτογραφήθηκαν με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Ως δηλωμένες… ΑΕΚτζούδες δεν θα μπορούσαν να λείψουν.

Η Ελισάβετ και η Ειρήνη Αϊνατζόγλου, γνωστές από τη συμμετοχή τους στο Survivor, ήταν παρούσες στον αγιασμό που έγινε στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για την έναρξη των εργασιών κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς».

Μάλιστα οι δίδυμες «μαχήτριες» δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

inner

inner

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου