.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

«Πολίτες σε δράση» προτείνουν, οι «αεκόφρονες»…

"Αναδημοσιεύσεις από τον Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας" http://www.kosmosnf.gr



Κάτω από μια πρόταση της ομάδας «Πολίτες σε δράση», καταχωρημένη σε ιστοσελίδα της πόλης μας, ένα πλήθος άσχετων με την πρόταση σχολίων, καμωμένων προφανώς υπό «αεκοφρόνων» υβριζόντων όσους αντιτίθενται στην «Αγιά Σοφιά», έχουν κάνει την εμφάνισή τους, στο πνεύμα «Εδώ μόνο ΑΕΚ».

Τι θα ήθελα να πω;

Ετούτοι εδώ δε σέβονται ούτε την ιστοσελίδα που τους φιλοξενεί, ούτε τους «Πολίτες σε δράση» και την πρότασή τους· συμπεριφέρονται λες και όλοι τους χρωστούν – για στοπ ρε μάγκες· σκεφτείτε πως μόνοι σας βάλατε τα χεράκια σας και βγάλατε τα ματάκια σας. Ποιος σας φταίει που γκρεμίσατε το «Νίκος Γκούμας», παρά που άνθρωποι γνώστες και υπεύθυνοι της πόλης σάς καλούσαν να μην το κάνετε, διότι θα μένατε χωρίς γήπεδο;


Κι αντί να ευχαριστείτε το Θεό που η πόλη αυτή δε ζήτησε την άρση του παραχωρητηρίου, αφού δεν εκπληρώνεται πια ο σκοπός της παραχώρησης (*), με τη βία επιχειρείτε να επιβάλλετε «Εδώ μόνο ΑΕΚ» – Άδικα των αδίκων!

(*) Ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ας γνωρίζουν όλοι, πως δε θα είχε σώσει το «χωράφι» (ορολογία Μελισσανίδη), αν η πόλη είχε γυρέψει την τήρηση του νόμου, των όρων του παραχωρητηρίου (που επί 14 ολόκληρα χρόνια δεν τηρούνται)!

Κώστας Π. Παντελόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου