.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Ο Κουρτάκης δίνει στεγνά τον αυριανιστή του ΣΥΡΙΖΑ, Μπεκιάρη.....Μπαινόβγαινε στα υπουργεία Βουλγαράκη, Χρυσοχοϊδη



Παίρνουμε ποπ-κορν και αφήνουμε Συριζαίους και Νεοδημοκράτες να ξεμπροστιάζονται μεταξύ τους....
Στα χθεσινά "Παραπολιτικά", ο εκδότης τους και φίλος του Μαρινάκη, Γιάννης Κουρτάκης αρθρογράφησε για τον ΣΥΡΙΖΑ, την παρέμβαση του στην Δικαιοσύνη από την σκοπιά της ΝΔ βέβαια. Όλο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ.
Το ενδιαφέρον σημείο είναι αυτό που αναφέρεται στο "επικοινωνιακό-αυριανίστικό" όπλο του Μεγάρου Μαξίμου, Δημήτρη Μπεκιάρη τον διαχειριστή του γνωστού και απαράδεκτου periodista.gr. 

Αναφέρει συγκεκριμένα:
" Είμαι βέβαιος ότι στον ΣΥΡΙΖΑ παραβλέπουν τη συμβολή (σ.σ.: Στο μέτρο των δυνατοτήτων μου) που είχα στα πρώτα δημοσιογραφικά βήματα του mister periodista.gr, Δημήτρη Μπεκιάρη. Την εποχή που ο καλός συνάδελφος εργαζόταν στη δεξιά "Χώρα" του Τράγκα, προσφέροντας παράλληλα αμισθί υπηρεσίες στην "Αξία" του Αντώνη Πίκουλα. Αν δεν με απατά η μνήμη μου, εγώ τον έφερα σε επαφή και με τον στενό φίλο μου, δημοσιογράφο Μενέλαο Τασιόπουλο. Και κάπως έτσι ξεκίνησε να μπαινοβγαίνει στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης επί των ημερών της υπουργίας του δεξιού Βουλγαράκη (Ν.Δ.), για να συνεχίσει μετά και επί της υπουργίας Χρυσοχοΐδη (ΠΑΣΟΚ). Στο κτίριο της Κατεχάκη, αν δεν κάνω λάθος, γνώρισε και τον προερχόμενο από τη Δεξιά, πρώην αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Λευτέρη Οικονόμου, με τον οποίο συνδέθηκε και με κουμπαριά.
Τα γράφω όλα αυτά γιατί, ειλικρινά, εσχάτως έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν ο Μπεκιάρης που είχα γνωρίσει είναι ο ίδιος Μπεκιάρης με αυτόν που γράφει κάτι κουταμάρες που σχετίζονται με την αυλή του πατρικού μου. Προσωπικά, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι ο ίδιος..."
Τι μαθαίνουμε;;;;

Ο σκληρός Συριζαίος Μπεκιάρης, ο δημοσιογράφος της δήθεν αριστεράς ξεκίνησε από την σχεδόν άκρα Δεξιά του Κουρτάκη και του Τράγκα, μπαινόβγαινε στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης επί Βουλγαράκη και μετά στο ίδιο υπουργείο επί Χρυσοχοίδη. Δηλαδή ο αυριανιστής του ΣΥΡΙΖΑ έχτισε καριέρα στο πιο δεξιό, αντιδραστικό υπουργείο, αυτό των "πραιτώρων" και των μπάτσων.

Μάλιστα είναι και κουμπάρος του ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ, Λευτέρης Οικόνομου!!!!

Τελικά τα "ασφαλίτικά" άρθρα του ξέρουμε από που τα έμαθε να τα γράφει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου