.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Μελισσανίδης: «…το γήπεδο δεν έχει ιδιοκτήτη… ιδιοκτήτης είναι ο κόσμος της ΑΕΚ…» (βίντεο)


Φωτογραφία (από το aek365.com) από τη χτεσινή Γ.Σ. της ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Στη πρώτη σειρά ο επικεφαλής του "νέο" Γ. Αράπογλου που ίσως παίρνει προβάδισμα έναντι άλλων που διεκδικούν το χρίσμα Μελισσανίδη)


Ναι, ναι… και τα βενζινάδικα της Aegean δεν ανήκουν στον ιδιοκτήτη τους, ανήκουν στους πελάτες τους που τα κρατάνε στη ζωή.


Και τα βαπόρια του Μελισσανίδη δεν ανήκουν στον ίδιο, ανήκουν στους ναυτικούς που δουλεύουν σκληρά για να κονομάει ο ίδιος.


Κι ο ΟΠΑΠ δεν έχει ιδιοκτήτη, ανήκει στους μαθηματικά άτυχους που ακουμπούν  το υστέρημα τους για να κονομάνε σίγουρα οι ιδιοκτήτες του.


Κι οι καπιταλιστές δεν είναι ιδιοκτήτες, οι επιχειρήσεις τους ανήκουν στο κόσμο που εκμεταλλεύονται…

Στη χτεσινή Γ.Σ. της ερασιτεχνικής ΑΕΚ που στόχο είχε την οπαδοκάθαρση από όσους έχουν εντοπιστεί να έχουν διαφορετική άποψη από το σχέδιο Μελισσανίδη, ακούστηκαν διάφορα ορισμένα από τα οποία είναι για γέλια αλλά και για κλάματα. Τα κλάματα για το επίπεδο που εκτιμάει πως έχουν αυτοί στους οποίους απευθύνεται με την αλαζονεία του καπιταλιστή. Ένα από αυτά που είπε αφορά την ιδιοκτησία του ιδιωτικού του γήπεδου, που σκοπεύει να χτίσει σε δημόσιο οικόπεδο που έχει παραχωρηθεί στην ερασιτεχνική ΑΕΚ για άλλο σκοπό.

Είπε συγκεκριμένα:

«Πάλι, μία ακόμη φορά θα επιβεβαιώσω, ότι το γήπεδο το οποίο θα χτιστεί, δεν έχει ιδιοκτήτη. Ιδιοκτήτης αυτουνού του γηπέδου, είναι ο κόσμος της ΑΕΚ. Το γήπεδο θα ανήκει στον κόσμο της ΑΕΚ, ουδείς άλλος».
(ακολουθούν ζωηρά παλαμάκια από τους παρευρισκόμενους)

Όταν ακούς τέτοια από τη μια, κι από την άλλη πως η κυβέρνηση είναι της αριστεράς, καταλαβαίνεις ότι όλοι αυτοί που ζουν στην υγεία των κορόιδων, έχουν βρει τον τρόπο να μας φτύνουν κατάμουτρα και να μας αντιμετωπίζουν σαν ηλίθιους.

Το θέμα είναι μέχρι πότε θα τους το επιτρέπουμε…

Ακολουθεί το βίντεο: 

       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου