.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Τοποθέτηση Μελισσανίδη στη Γ.Σ. της ερασιτεχνικής ΑΕΚ που απευθυνόταν κυρίως στους πελάτες των διαρκείας…
Άλλη μια «καζαντζιδική» εμφάνιση, ξανά κυνηγημένος, κατατρεγμένος και πονεμένος…


Η ζωή μετράει 4 χρόνια δηλώσεων χωρίς ως τώρα αντίκρισμα, ως προς τη κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς». Η χτεσινή τοποθέτηση Μελισσανίδη δεν είναι σε διαφορετικό πλαίσιο. Άλλη μια παράσταση για συσπείρωση των οπαδών – πελατών, που κρατιούνται μακριά από την αγορά διαρκείας, η οποία αποτελεί μοναδικό ως σήμερα οικονομικό αιμοδότη του ιδιωτικού του γηπέδου. Ακόμη κι η τυχόν έκδοση οικοδομικής άδειας, και η όποια παρέλαση μηχανημάτων στο οικόπεδο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, δε σημαίνει τίποτα απολύτως.

Ο Γρανίτσας είχε δυο άδειες, γκρέμισε, έσκαψε, έριξε τσιμέντα. Ο Βωβός είχε άδεια, τη συμπαράσταση του δήμου Αθήνας και σειράς ολιγαρχών στο Βοτανικό κι έφτασε στη κατασκευή κτιρίων. Κι οι δυο τους είχαν όλο το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα να τους στηρίζει. Αυτό έλειπε λοιπόν κοτζάμ Μελισσανίδης μετά 4 χρόνια υποσχέσεων, να μείνει με τα χαρτιά της αρχαιολογίας, τις συνδέσεις εργοταξιακού ρεύματος και νερού που πανηγύριζαν ότι πήραν μερικά χρόνια πριν, την ανάπηρη έγκριση υψομέτρων, και την ατέλειωτη παραμυθολογία για χορηγούς δεκάδων εκατομμυρίων για την ονομασία του γηπέδου κλπ. Με τους μασκαράδες της ψευτοαριστερής κυβέρνησης «πάρτε τα όλα ολιγάρχες», όχι μόνο «άδεια» θα καταφέρει να παρουσιάσει, αλλά και μητροπολίτης να ζητήσει να γίνει, θα ψηφίσουν νόμο για να τον ικανοποιήσουν. Γι΄ αυτούς υπάρχει το κράτος και νομοθετεί η βουλή.

Η χτεσινή παρουσία του συνολικά, ήταν αντίγραφο συμπεριφοράς ηγεσιών κομμάτων που επιδιώκουν να συσπειρώσουν τα μέλη τους, σε περιόδους που αυτά δε πείθονται να προσφέρουν... Προχώρησε/αν σε διαγραφές όποιων έχουν διαφορετική άποψη. Αν μιλήσεις με το καθένα που τις ψήφισε χωριστά, θα καταδικάζουν το Στάλιν, το Κιμ Γιονγκ Ουν κλπ για εκκαθαρίσεις, αυταρχισμό, έλλειψη δημοκρατίας. Αλλά όταν πρόκειται για καπιταλιστή όχι μόνο επιτρέπονται όλα, αλλά επιβάλλεται να δείχνει τη πυγμή του στους αδύναμους. Κι από κάτω το πόπολο να επικροτεί και να θαυμάζει το είδωλο του για όσα λέει και κάνει σε άλλους, που κοινωνικά βρίσκονται στην ίδια θέση.

Στη προσπάθεια του να πείσει τους οπαδούς για την ανάγκη να συμβάλλουν οικονομικά μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας, είπε πως στο ΟΑΚΑ αντί να εισπράττουν, πληρώνουν κι από πάνω. Πάλι καλά που δεν είπε ότι κακώς πληρώνουμε το δημόσιο, που μας παραχωρεί αντί ευτελούς αντιτίμου τις εγκαταστάσεις του. Το παραμύθι όμως βρίσκεται στην αποσιώπηση του γεγονότος ότι στο ιδιωτικό του γήπεδο, τα κόστη θα είναι πολύ υψηλότερα. Όσο κακοπληρωμένοι και να είναι οι εργαζόμενοι σε αυτό. Υπάρχουν λειτουργικά έξοδα που δε γίνεται να αποφευχθούν. Βεβαίως υπάρχουν και τρόποι για τους κορυφαίους μπαταξήδες του δημοσίου, να φοροαποφεύγουν, φοροδιαφεύγουν, εισφοροδιαφεύγουν, και γενικώς να μεταφέρουν τα χρέη των επιχειρήσεων τους στους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς του δημοσίου, και στο τέλος να μη τα πληρώνουν ποτέ. Μερικές φορές με νόμο που ψηφίζει το πολιτικό – υπαλληλικό τους προσωπικό. Η  ΠΑΕ ΑΕΚ  200.000.000 ευρώ χρέη μας φόρτωσε, μόνο με το ρίξιμο που της έκανε ο Δ. Μελισσανίδης στη γ΄ κατηγορία. Χτες μίλαγε κι έλεγε «έπεσε», δεν έλεγε την έριξα για να πληρώσουν τα κορόιδα οι πολίτες.

Αυτοσυστήθηκε επίσης ως ο τρελός που βρέθηκε να ρίξει τα ωραία του λεφτά και τον εμποδίζουν. Κάποτε εργάστηκε ως δάσκαλος σχολής οδηγών, και τότε τα λεφτά ήταν δικά του. Πάνε δεκαετίες που δουλεύουν άλλοι γι΄ αυτόν κι εκείνος εισπράττει τα κέρδη που παράγουν με τη δουλειά τους. Αλλά στο καπιταλισμό πράγματι αυτή είναι η πραγματικότητα. Καρπώνονται τον ιδρώτα σου, και σου λένε δικά μου είναι τα λεφτά.

Χτες επίλεξε κατ΄ αναλογία με τους οίκους αξιολόγησης (Goldman Sachs, Moody's κλπ) που διαφεντεύουν τις ζωές μας, να δηλώσει την υποβάθμιση ή την υποστήριξη του σε κάποια πρόσωπα, προφανώς όχι τυχαία. Στη κατηγορία «junk» (σκουπίδια) τοποθέτησε ονομαστικά τους 9 που διαγράφτηκαν. Μάλιστα σκέφτηκε να τους κρεμάσει φωτογραφίες, σε ειδικό δωμάτιο στο γήπεδο του, όταν… φτιαχτεί. Το μόνο που δεν είπε ήταν για να περνάτε να τους φτύνετε… Εκτός αυτής της στοχοποίησης, στους ίδιους έκανε κυριολεκτικά οικονομική αξιολόγηση αλλά και προσωπική, παρότι επίσης είπε ότι δε τους γνωρίζει ούτε στην όψη! 

Είπε συγκεκριμένα:

«…Άνθρωποι, που θα το πω, δεν έχουν να πληρώσουν ούτε το ενοίκιο του σπιτιού τους. Έχω μπλέξει με αυτά τα νούμερα και τους τρελούς…». 

Ο πρώην δάσκαλος σχολής οδηγών, μεγαλοκαπιταλιστής πλέον, έχει ξεχάσει τι θα πει φτώχεια και απαγορεύει τη διαφορετική γνώμη και τη κριτική στους φτωχούς. Οι οποίοι ας μη ξεχνάμε είναι η πελατεία του, είτε είναι τα βενζινάδικα του, είτε ο ΟΠΑΠ κλπ.

Επίσης στη κατηγορία «junk» τοποθέτησε τα «κωλοσάιτ» όπως χαρακτήρισε τις σελίδες στο διαδίκτυο που έχουν διαφορετική άποψη για τα σχέδια του στην ευρύτερη περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας.

Στη «ΚΟΝΤΡΑ»  και το Γεράσιμο Λιόντο αναφέρθηκε περιφραστικά κι όχι ονομαστικά, καθώς ήδη εκκρεμεί η μηνυτήρια αναφορά που έχουν υποβάλλει σε βάρος τους. Κατηγορία «junk» και αυτοί…

Σε αυτούς που αναβάθμισε στη κατηγορία (ΑΑΑ) ήταν ο Αλέξης, όχι της κυβέρνησης, της ΑΕΚ, ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής. Του πρόσφερε απόλυτη κάλυψη καθώς φροντίζει η ερασιτεχνική να λειτουργεί ως υποπόδιο για τη στήριξη της επένδυσης του.

Στην ίδια κατηγορία (ΑΑΑ) με πολλά + τοποθέτησε τον Αλέκο, όχι της «ηλεκτρονικής», της κυβέρνησης, το Φλαμπουράρη. Αν δεν ήταν αυτός δε θα είχε γίνει τίποτα είπε. Ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΑΝΕΛΛ, ούτε Τσίπρας, ούτε κανείς άλλος! Στη κατηγορία (ΑΑ) τοποθέτησε το Χρήστο Σπίρτζη. Προφανώς πρέπει να τελειώσει τη δουλειά υπογράφοντας την οικοδομική άδεια, για να το κάνει κι αυτόν ΑΑΑ.  

Ως αφεντικό και της Γ.Σ. έδωσε το λόγο έδωσε και στο συνεσταλμένο Δ. Ανδριόπουλο. Ο οποίος δεν είπε τίποτα καινούριο, καθώς έκανε πάλι την αυτοκριτική του λέγοντας «πάλι έπεσα έξω στις προβλέψεις μου». Κι επανέλαβε το ποίημα του, να υποταχτεί ο δήμος στα σχέδια τους, γιατί είναι μονόδρομος… Τελικά ως φαίνεται οι μνημονιακοί μονόδρομοι, εμπνέουν και τους μπιζναδόρους.

Πλάκα είχε το σημείο που ο Ανδριόπουλος «έκοβε» κι ο Μελισσανίδης «έραβε», σε σχέση με τα όσα έχουν τραβήξει οι υπάλληλοι στα υπουργεία από απειλές, μηνυτήριες αναφορές, πιέσεις κλπ. Που να θυμούνται αυτά που πρώτοι έκαναν σε βάρος υπαλλήλου και αιρετών του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Που να δώσουν σημασία στα συναισθήματα που δημιουργούσε και δημιουργεί η παρουσία και οι ενέργειες τους, σε περιφέρεια, υπουργεία κι όποια δημόσια υπηρεσία βρεθεί στο δρόμο τους. Πότε ενοχλήθηκαν από τους τραμπουκισμούς, τις απειλές, τους ξυλοδαρμούς,  που γνώρισαν και γνωρίζουν πολίτες, συλλογικότητες, αιρετοί στη πόλη μας!

Συμπερασματικά να πούμε πως η υπόθεση «Αγιά Σοφιά», πάει πολύ μακριά. Όταν βλέπεις ένα μεγιστάνα όπως τον αποκαλούν συχνά πυκνά δημοσιογράφοι για να του φτιάξουν το προφίλ, μετά 4 χρόνια, κι ενώ το προσκυνά όλο το πολιτικό σύστημα και σχεδόν το σύνολο των ΜΜΕ, να λέει με εμπόδισε ο δήμαρχος, με εμπόδισε ο Λιόντος και η «ΚΟΝΤΡΑ», με εμποδίζουν κάποιοι αεκτζήδες, τότε καταλαβαίνεις πως σε προετοιμάζει για νέες καθυστερήσεις.

Η θητεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛΛ, της (α)Ρένας Δούρου και της συριζαίικης πλειοψηφίας της, και η θητεία του Άρη Βασιλόπουλου και της πλειοψηφίας του, θα τελειώσουν αλλά το γήπεδο Μελισσανίδη ακόμη κι αν δεν έχει σταματήσει, δε θα έχει κατασκευαστεί. Το ίδιο διάστημα θα υπάρχουν «γεγονότα» όμως, για να μεγιστοποιείται η πώληση των διαρκείας σε διψασμένους οπαδούς, που θέλουν ξανά η ομάδα τους να έχει δικό της γήπεδο. Κι ας είναι ιδιωτική εκμετάλλευση όποιου καπιταλιστή έχει τις μετοχές…Ακολουθεί το βίντεο με τα αποσπάσματα που επέλεξε το aek365.com,  και αντίστοιχο δημοσίευμα από την ίδια ιστοσελίδα:

      
Τίγρης: Την επόμενη εβδομάδα ίσως έχουμε την άδεια!

Βόμβες από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τους εσωτερικούς εχθρούς της ΑΕΚ -«Είμαστε τόσο κοντά όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε», τόνισε για το γήπεδο

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, που είχε ως βασικά της θέματα συζήτησης τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου, εν όψει της έκδοσης της άδειας τις επόμενες ημέρες και τη διαγραφή των μελών που προσπάθησαν να βάλουν εμπόδια στο όνειρο όλης της κιτρινόμαυρης οικογένειας.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, όπως και ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιά Σοφιάς» Δημήτρης Ανδριόπουλος βρέθηκαν στα VIP του ΟΑΚΑ, όπου έγινε η ΓΣ παρουσία περισσότερων από 100 μελών της «μάνας» ΑΕΚ. Μάλιστα, ο Τίγρης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και αμέσως μετά μίλησε με σκληρή γλώσσα για τους εσωτερικούς εχθρούς της ομάδας, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι είμαστε μια ανάσα από την έκδοση της άδειας. 

«Δεν φαντάζεστε πόσο κοντά»...

Στην τοποθέτησή του ο Μελισσανίδης τόνισε μεταξύ άλλων: «Πρέπει όλοι μας και όλοι σας να μάθετε τι ακριβώς γίνεται. Ειλικρινά σας λέω είναι η πρώτη φορά που είμαστε τόσο κοντά όσο δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Θέλω να πιστεύω ότι, ίσως την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε την άδεια. Θα μας πει περισσότερα ο κ. Ανδριόπουλος που είναι κοντά μας σήμερα. Και μετά τον κ. Ανδριόπουλο θέλω να καταγγείλω σε εσάς, τον κόσμο της ΑΕΚ, αυτά που έχουμε τραβήξει αυτά τα τέσσερα χρόνια. Γιατί είναι τελείως διαφορετικά να δέχεσαι έναν πόλεμο από ανταγωνιστικές ομάδες, αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω άνθρωποι που είναι στην οικογένεια της ΑΕΚ, με τόση μανία, με τόσο πάθος και κακία, να θέλουν να καταστρέψουν, αυτό το οποίο κυνηγάμε τόσα χρόνια. Και ειλικρινά, ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω -και το σκέφτομαι- πως πρέπει να είναι διεφθαρμένα μυαλά, πρέπει να είναι πολύ λίγοι ως άνθρωποι.

Εκτιμώ ότι ήθελαν μια ΑΕΚ, με εκείνους να το παίζουν ψευτοπαράγοντες. Άνθρωποι, που θα το πω, δεν έχουν να πληρώσουν ούτε το ενοίκιο του σπιτιού τους. Έχω μπλέξει με αυτά τα νούμερα και τους τρελούς που έρχονταν στα δικαστήρια κατά της ΑΕΚ. Τη μια έλεγαν ότι η Γενική Συνέλευση δεν έγινε με τον νόμιμο τρόπο. Την άλλη λένε ότι το γήπεδο είναι του Μελισσανίδη. Την άλλη έλεγαν ότι δεν έχει στίβο. Την άλλη έλεγαν που θα πάνε τα ερασιτεχνικά τμήματα. Αλλά σήμερα που η ΑΕΚ δεν έχει γήπεδο, κανείς δεν μας λέει που πάνε τα ερασιτεχνικά τμήματα. Και πρέπει αγαπητοί φίλοι να μάθουμε όλοι ότι χωρίς γήπεδο δεν υπάρχει ούτε παρόν ούτε μέλλον.

Θα σας πω μονάχα ότι όλα αυτά τα χρόνια που έχουμε πάει στο ΟΑΚΑ, κάθε Κυριακή, αντί να εισπράττουμε, πληρώνουμε. Αφού λέω καλύτερα να παίζουμε εκτός έδρας. Την μία Κυριακή 30 χιλιάδες, την άλλη Κυριακή 40 χιλιάδες. Δεν εισπράττει ποτέ ο σύλλογος. Δηλαδή, είμαστε γηπεδούχοι και πληρώνουμε. Και το άλλο που θέλω να πω είναι ότι χωρίς γήπεδο αυτή η ομάδα δεν θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της. Γιατί, κακά τα ψέματα, με το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια η περσινή ομάδα μπορούσε να διεκδικήσει τίτλο.

Και για να σωθούν τα ερασιτεχνικά τμήματα, η ομάδα πρέπει να αποκτήσει γήπεδο. Βρέθηκε ένας τρελός που λέγεται Μελισσανίδης, να βάλω τα ωραία μου χρήματα και από τη μία έχω τον δήμαρχο να μου λέει ότι θέλει να του πάρουν το δάσος και από την άλλη να έχω 6-7, οι οποίοι το κυνηγητό που μας έχουν κάνει δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Έχει πάει το μυαλό μου, όταν πρώτα ο Θεός φτιάξουμε το γήπεδο, να κρεμάσω τις φωτογραφίες τους σε ειδικό δωμάτιο. Για να καταλάβουν όλοι οι ΑΕΚτζήδες ποιοι ήταν οι νεκροθάφτες της ΑΕΚ, που ό,τι γράφουν αυτοί σε κάθε κωλοσάιτ τα αναπαράγουν τα συλλογικά έντυπα άλλων ομάδων.

«Θα τους αναφέρω έναν - έναν»! 

Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τόσο μένος. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι δική τους πρωτοβουλία ή αν σπρώχνονται από κάπου. Δεν μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι ΑΕΚτζήδες, μέλη της Ερασιτεχνικής θα μπορούσαν να κυνηγάνε με τόση μανία το γήπεδο. Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν τους ξέρω. Και αν τους δω δεν ξέρω ποιοι είναι. Αλλά θα τους ονομάσω έναν-έναν: Βασίλειος Καπετανόπουλος, Νικόλαος Σταθάκος, Κωνσταντίνος Χαμπάκης, Αναστάσιος Αγγελακόπουλος, Ιωάννης Πολιτόπουλος, Γεώργιος Γάσιας, Σταμάτης Βουδούρης, αυτοί όλοι είναι κουβαρντάδες, μπαίνανε και τσάμπα, Παύλος Παπατριανταφύλλου και Κωνσταντίνος Κοτσώνης.

Αυτός ο τελευταίος ο Κοτσώνης, εκτός του ότι γράφει αυτά που γράφει για το γήπεδο και την ΑΕΚ, τώρα γράφει για τον Μελισσανίδη, κτλ. Δηλαδή οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Κάποιοι από εσάς τους ξέρετε. Εγώ δεν τους ξέρω. Ήρθα όμως εδώ για να καταθέσω το τι έχω τραβήξει αυτά τα τέσσερα χρόνια. Εκτός από τη δημοτική Αρχή που μας πολεμάει, όλοι αυτοί που υποτίθεται είναι ΑΕΚτζήδες μας κάνουν πόλεμο. Αφήνω στην κρίση σας, δεν θέλω να πω τίποτα. Όμως ένα πράγμα θέλω να σας πω: Ο ρουμπάμπας να γυρίσει ανάποδα, το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει».

«Θα μας είχαν πάρει και το χωράφι»!

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Δημήτρης Ανδριόπουλος: «Είμαστε πιο κοντά από ποτέ για την άδεια. Μένουν λίγες ημέρες. Αυτοδιαψεύστηκα την τελευταία φορά και έκανα λάθος, αλλά αυτή την φορά είμαστε πραγματικά κοντά. Σας μιλώ ειλικρινά τα υπουργεία και οι δημόσιοι υπάλληλοι πουν έχουν εμπλακεί με το γήπεδο της ΑΕΚ δουλεύουν υπό ηρωικές συνθήκες». Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον διέκοψε εκείνη τη στιγμή και τόνισε: «Συγγνώμη και θα ήταν και παράλειψη, τον μεγάλο αγώνα και την προσπάθεια που κάνει ο υπουργός, ο κ. Φλαμπουράρης.

Τεράστια προσπάθεια, που αν δεν ήταν αυτός, όχι άδεια δεν θα μας είχαν δώσει, αλλά θα μας είχαν πάρει και το χωράφι. Τεράστια προσπάθεια. Και θέλω όλη η οικογένεια της ΑΕΚ να το ξέρει. Όπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Σπίρτζη ο οποίος ενέργησε γρήγορα και μας έβγαλε τις υψομετρικές διαφορές. Και τα λέω αυτά γιατί θέλω ο κόσμος της ΑΕΚ να ξέρει ποιοι πραγματικά βοήθησαν για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε σήμερα».

«Ο αγώνας που κάνουμε δεν έχει τελειώσει. Από την ημέρα που πάρουμε την οικοδομική άδεια και ξεκινήσουν τα έργα, θα έχουμε άλλα δύο χρόνια μπροστά μας. Έχουμε κάνει διαγωνισμό, έχουμε πάρει προσφορές και είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσει το έργο», συνέχισε ο Ανδριόπουλος και πρόσθεσε: «Θα απευθυνθώ για μια ακόμη φορά στον Δήμο, ο οποίος έχει τελεσίδικη απόφαση για την απομάκρυνση των απορριμματοφόρων, να σταματήσει να βάζει εμπόδια στο γήπεδο αντί να κάνει αυτό που οι νόμοι επιτάσσουν. Να έρθει επιτέλους ο Δήμος να συνεργαστεί και να αγκαλιάσει το έργο γιατί είναι μονόδρομος»

«Το γήπεδο θα ανήκει στον κόσμο»

Ο Τίγρης αναφέρθηκε επίσης στον πόλεμο... φθοράς που δέχεται από κάποιους ο Αλέξης Αλεξίου, αλλά και στο θέμα της ιδιοκτησίας του γηπέδου: «Ο κ. Αλεξίου έχει τραβήξει τα πάνδεινα. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, τον τρέχουνε στους εισαγγελείς. Αρκεί να σας πω πως όταν η ΑΕΚ έπεσε στην Γ’ κατηγορία έπρεπε να δουλέψουμε σαν ένα ερασιτεχνικό σωματείο με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και δημιούργησαν ένα τμήμα ποδοσφαίρου.

Τα έσοδα που είχε η ΑΕΚ από τα διαρκείας, τα έσοδα του ΟΠΑΠ, τα εισιτήρια μας και τα λοιπά πήγαιναν στον Ερασιτέχνη. Τους καλεί τώρα ο Εισαγγελέας. Πήγαν όλοι οι κύριοι αυτοί στον εισαγγελέα και τους ρωτούν, τι γίνανε αυτά τα δέκα εκατομμύρια, τον Ασλανίδη, το Διοικητικό Συμβούλιο. Δηλαδή, είναι να τρελαινόμαστε. Τρέχουν όλο το βράδυ από εισαγγελείς σε εισαγγελείς να αποδείξουν αυτό που όλοι καταλαβαίνετε. Το γήπεδο δεν έχει ιδιοκτήτη. Το γήπεδο θα ανήκει στον κόσμο της ΑΕΚ».

«Η υπογειοποίηση έχει πάρει το δρόμο της»

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος τοποθετήθηκε μετά από σχετική ερώτηση και για το έργο της υπογειοποίησης: «Το έργο της υπογειοποίησης έχει πάρει το δρόμο του και βρίσκεται στην διαδικασία έγκρισης. Όταν τελειώσει η ΑΕΚ θα δωρίσει την οριστική μελέτη στην περιφέρεια και το έργο θα έχει τελειώσει πριν τελειώσει το γήπεδο. Αυτό θα μπει στις διαδικασίες δημοσίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου