.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΑΕΚ: Η «Γ.Σ. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ & ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ (ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΑΠ‘ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ)


Αναβλήθηκε -λέει- λόγω έλλειψης απαρτίας η σημερινή Γ.Σ., η οποία πλέον εξάπαντος θα γίνει αύριο το απόγευμα. Αύριο που βολεύει και τον «Διοικητικό Ηγέτη» να παραστεί, αλλά και τους Παλαίμαχους που θα μαζευτούν για τον λόγο αυτό περισσότεροι απ’ όσους πάνε τελευταία στα φιλικά που δίνουν. Δυστυχώς κάποιοι εκμεταλλεύονται άλλων το αγνό πάθος για την ομάδα που λάτρεψαν, άλλων την ημιμάθεια και άλλων την ανάγκη και τους μεταχειρίζονται σαν τον μαϊντανό στο φαγητό. Και που είναι το κακό να πάνε οι Παλαίμαχοι στην Γ.Σ.; Πουθενά. Στο κάτω-κάτω τους πάνε για να φαίνονται πολλοί. Αλλοίμονο αν στις Γ.Σ. πήγαιναν μόνο τα μέλη.

Έτσι που λέτε η αυριανή Γ.Σ. θα είναι μια υπερπαραγωγή που θα μπορεί να συγκριθεί μόνο μ’ αυτή του Φλεβάρη του 2015. Τώρα, βέβαια, υπάρχουν κάποιοι στριμμένοι που κολλάνε σε τυπικότητες όπως ότι δεν γίνεται να διαπιστώθηκε η «έλλειψη απαρτίας» αν δεν ξεκίνησε η Γ.Σ. Αν δεν κάθισε, δηλαδή, στο Προεδρείο ο Αλεξίου και οι συν αυτώ και αν δεν εκλέχτηκε Πρόεδρος της Γ.Σ. ο οποίος και θα διαπίστωνε την απαρτία. Ψιλά, όμως, γράμματα όλα αυτά. Για τους «σπασίκλες». Στο κάτω-κάτω όσοι πάνε αύριο στην Γ.Σ. ενδιαφέρονται για την ουσία και όχι για τους τύπους, έτσι;

Το μόνο που απομένει μόλις τελειώσει και αυτό το πανηγυράκι είναι ποια είναι η ουσία. Γι’ αυτό όμως τις επόμενες μέρες, μην επισκιάσουμε και την εμφάνιση του «Τίγρη» στην Συνέλευση.
Απορία: Θα ξεπεράσει άραγε σε προσέλευση την εκλογική και εκείνη του 2015; Ίδωμεν...

11 Ιούλη 2017
παρατηρητήριο.
πηγή: aekwatch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου