.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Τι έλεγε ο Αλέξης Κούγιας για τον Μάκη Ψωμιάδη και τι είπε πιο πρόσφατα

Πυρά και κατά Μάκη Ψωμιάδη από τον Αλέξη Κούγια

Για μαφιόζικες ενέργειες προκειμένου να εκφοβίσει τους αντιπάλους του, κατηγορεί τον (καταζητούμενο) Μάκη Ψωμιάδη, ισχυρό άνδρα της Καβάλας, ο Αλέξης Κούγιας. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, την ώρα που τόσο ο γιος του κ.Ψωμιάδη, Σταύρος, όσο και ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας αρνούνταν κάθε κατηγορία. Η ακροαματική διαδικασία για Καβάλα και Παπακώστα ξεκίνησε στις 8 το βράδυ και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. 


Ο κ.Κούγιας ερωτήθηκε για το επίμαχο παιχνίδι μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Καβάλας, στο οποίο οι Ηπειρώτες κατέβηκαν με τη δεύτερη ομάδα τους. Τότε αναφέρθηκε σε συνάντηση του αφεντικού της Καβάλας με τον πρόεδρο του ΠΑΣ, την προηγουμένη του αγώνα: "Ο κ. Ψωμιάδης συναντήθηκε με τον κ. Χριστοβασίλη, πήγαν σε ένα μέρος για να φάνε, αλλά εκείνος έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί στους αστακούς! Φυσικά μετά από αυτό το σκηνικό, ο Γκιγιέρμο Όγιος έβαλε την δεύτερη ομάδα στο παιχνίδι με την Καβάλα". 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάκης Ψωμιάδης δικάζεται ερήμην, καθώς ακόμα καταζητείται. Μάλιστα, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του δεν πήρε το λόγο, καθώς δεν είχε προσκομίσει το γνήσιο της υπογραφής του πελάτη του.
Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο Παπακώστας
Εκτός του Μάκη Ψωμιάδη, η Καβάλα κατηγορείται ως συνεναγόμενη του πρώην προπονητή της, Γιάννη Παπακώστα. Ωστόσο, ο 43χρονος κόουτς αρνήθηκε κάθε κατηγορία: “Πίστευα ότι θα γίνονταν καταθέσεις από προέδρους, παράγοντες, προπονητές, διαιτητές και από μένα όσον αφορά τα ματς. Ξαφνικά βρέθηκα να θεωρούμαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης στην Καβάλα. Αρνούμαι τις κατηγορίες. Ποτέ δεν ωφέλησα πρόεδρο, προπονητή, παίκτες με πλάγιο τρόπο και έψαχνα να βρω ένα στοιχείο για να αντικρούσω τις κατηγορίες. Δεν έχω παίξει ποτέ παράπονο στοίχημα. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ να παίξω. Ούτε έχω συμβάλει στο να καθορίσω κάποιο αποτέλεσμα. Δεν έχω δώσει το δικαίωμα σε κανέναν να βάλει το όνομα μου σε συνομιλία, ως τρίτο πρόσωπο, για κάτι παράνομο. Τα πέντε ματς που με κατηγορούν ήταν όλα φυσιολογικά, όπως και τα αποτελέσματα τους”.
Το... μπόντι-μπίλντινγκ
Εκτός της υπόθεσης των στημένων παιχνιδιών, ο Μάκης Ψωμιάδης κατηγορείται και για παραβάσεις του νόμου περί ντόπινγκ. Στο διάλογό του με τον σέντερ της Αρμάνι, Γιάννη Μπουρούση, ο διεθνής παίκτης του ζητά να του στείλει “φάρμακο”. Σε σχετική ερώτηση, ο γιος του κ.Ψωμιάδη, Σταύρος απάντησε: “Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά ο πατέρας μου ασχολείται και με το μπόντι-μπίλντινγκ!..."

πηγή:  enet.gr



Εγκώμιο Κούγια για τον Μάκη Ψωμιάδη στη δίκη για τα «στημένα»

Κατηγόρησε τους Τεροβίτσα, Πιλάβιο, Σιδηρόπουλο, Τσινιάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου