.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Άρθρο της Ευτυχίας Παπαλουκά* "Εμείς"



ΕΜΕΙΣ, η Δύναμη Πολιτών, δίνουμε τον εκλογικό αγώνα απομακρυσμένοι από αντιλήψεις που υποτάσσουν την πολιτική δράση στα πλαίσια εξυπηρέτησης ιδιοτελών συμφερόντων.
Χωρίς να είμαστε οι υπεύθυνοι για το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει ο Δήμος, με ευθύνη είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τα ηνία, μαζί με την κοινωνία και για αυτή, ώστε να φέρουμε μία πραγματική ανατροπή προς όφελος της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ η πολιτική δεν είναι άσκηση εξουσίας, είναι η ενεργή και ανιδιοτελής συμμετοχή μας στα κοινά και ταυτόχρονα κάλεσμα σε όλο και περισσότερους να συμπορευτούν δίπλα μας. Πιστεύουμε πως τα συλλογικά οράματα είναι τα μόνα που μπορούν να δράσουν απελευθερωτικά για την κοινωνία σε αντίθεση με τις προσωπικές στρατηγικές που είναι ο κανόνας στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Γι' αυτό και είμαστε μία παράταξη με δημοκρατία, συζήτηση, διάλογο και συλλογικές αποφάσεις. Γιατί ακριβώς δεν θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την κοινωνία αν εμείς οι ίδιοι δεν μπορέσουμε να κάνουμε πράξη αυτό που προτείνουμε γι' αυτή.
Γι' αυτό και όλοι και όλες στη Δύναμη πολιτών, αρχίζοντας από τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλο και φτάνοντας στον καθένα από τους υποψήφιους, τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, δίνουμε έναν καθημερινό αγώνα για την υπεράσπιση και την αναγέννηση της πόλης μας, προτάσσοντας τις αξίες της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας σε ρήξη με κατεστημένα συμφέροντα και αντιλήψεις.
Η καταστροφή του εκλογικού μας περιπτέρου από έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, πρωτοφανής πράξη βιασμού της δημοκρατικής παράδοσης της πόλης μας, είχε ως στόχο τον εκφοβισμό και την αποδυνάμωση όχι μόνο της Δύναμης Πολιτών, αλλά και όσων τολμούν να σκέφτονται και να δρουν ελεύθερα. Ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, με αποδέκτες όσους αντιστέκονται και διεκδικούν, ότι θα υποστούν τις συνέπειες μαφιόζικων ενεργειών.
Όμως αυτές οι συμμορίες δεν γνωρίζουν πως έρμαια στην τρομοκρατία είναι μόνο τα άτομα. Αντίθετα, οι συλλογικότητες συσπειρώνονται και ισχυροποιούνται, όταν δέχονται μαφιόζικα χτυπήματα.
ΕΜΕΙΣ είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε και να αλλάξουμε την πόλη μας. Με πείσμα, ενότητα και αποφασιστικότητα θα το πετύχουμε.

*Δημοτική Σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών και τον Άρη Βασιλόπουλο

4 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!! ΕΜΑΘΕ ΚΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τη ίδια ευθύνη (που την έχει και τονισμένη) ψήφισε και την Εφη Γαϊτανά για επικεφαλής της Νέας Προοπτικής πριν τέσσερα χρόνια.
    Με τη ίδια ευθύνη (που την έχει και τονισμένη) είχε μέντορά της τον Παντελή Γρετζελιά κυκλοφορώντας μαζί του μέχρι πρόσφατα.
    Με τη ίδια ευθύνη (που την έχει και τονισμένη) αρθρογραφούσε στους Ορίζοντες κι έβγαινε φωτογραφίες με τον Αράπογλου και το Δεν Πληρώνω στο νοσοκομείο Πατησίων πριν λίγους μήνες.
    Με τη ίδια ευθύνη (που την έχει και τονισμένη) έκανε εγκάρδιες χειραψίες στα συνέδρια του ΠΑΣΟΚ με τον Γιωργάκη Παπανδρέου.
    Με τη ίδια ευθύνη (που την έχει και τονισμένη) φωτογραφήθηκε σε κάθε πόζα και στάση με μπικίνι ή χωρίς για όλο το φέισμπουκ.
    Με τη ίδια ευθύνη (που την έχει και τονισμένη) φώναζε σαν γκρούπι 'θέλω-θέλω-θέλω βαγγελη βενιζέλο'

    Με τη ίδια ευθύνη την μάζεψαν και στο Σύριζα δίνοντάς της πολιτική στέγη και υπόσταση. Και να 'ταν μόνο αυτή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς τέτοια φαινόμενα θα επιστρέψουν τη ριζοσπαστική αριστερά στα πέτρινα χρόνια του 3%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοφάνερο ότι αυτή η κοπέλα έχει στο μυαλό της την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή