.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

«Είναι να γελάει κανείς»

Ο Παναγιώτης Αλιατάς σχολιάζει κάποιους… που πουλάνε δικαίωση και εγκυρότητα

Είναι να γελάει κανείς που έλεγε και ο αείμνηστος Φίλλιπος Συρίγος, όμως πραγματικά μου προκαλεί γέλιο όταν μιλάνε για δικαίωση και εγκυρότητα πρόσωπα και καταστάσεις που κατά καιρούς μας διαβεβαίωναν ότι, «η ΑΕΚ δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να υποβιβαστεί» ή πως «οι διαδικασίες εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ θα γίνουν άμεσα και σε χρόνο ρεκόρ», όταν ήδη έχουν περάσει 9 μήνες μετά την έναρξη τους, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί.

Αυτοί που έκαναν αφιερώματα στο γήπεδο του Ελληνικού και αποκλειστικά ρεπορτάζ για την ενοικίαση των καθισμάτων από το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ! Αυτοί που έχουν λιώσει τα πληκτρολόγια για την ΑΜΚ της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε. που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2013 και ακόμα ψάχνουν τα 10ευρα με το ντουφέκι! Αυτοί που μας διαβεβαίωναν για την άμεση ολοκλήρωση των ενεργειών που απαιτούντο από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και για την ομόφωνη ψήφιση του παραχωρητηρίου στην ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α. Ε., για την ανέγερση του γηπέδου που θα ανήκει στην Μάνα ΑΕΚ!

Αυτοί που μιλάνε για απόλυτη τήρηση του χρονοδιαγράμματος ενώ υπάρχουν δικά τους δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν, ότι βάση του αρχικού σχεδιασμού η έναρξη κατασκευής του νέου γηπέδου έπρεπε να γίνει τον Δεκέμβριο του 2013.

Να μην πιάσω τώρα για Βιντιάδη, Ξενιάδη κτλ. και λέμε ξανά τα ίδια!

Άντε καλό Πάσχα!

Παναγιώτης Αλιατάς

πηγή: aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου